[mini] XIII
-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
- youtube Warszawa
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Wskaż do odpowiedzi
A ja mam zupełnie inne zdanie. Serial bardzo mi się podobał, nie wiem może dlatego, że dawno nie widziałem nic z tego gatunku. Bardzo podobała mi się Trylogia Bourne'a. Absolutnie nie chcę porównywać, ale jak ktos lubi jedno to mu się na pewno spodoba XIII. Ciekawe czy bedzie kontynuacja, bo z końcówki wygląda na to, że mają takie zapędy.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Fantastyczny mini serial! - dawno już nie oglądałem tak dobrego filmu. Intrygujący scenariusz, świetna muzyka w tle, całość w stonowanej kolorystyce no i to zakończenie... - dzięki @fluid.
Wyraźnie wyczuwalne było uczucie smutku i samotności oraz ciężar odpowiedzialności, która spoczywała na jego barkach - najlepsze jest jednak to, że to uczucie udzieliło mi się w trakcie oglądania - czułem to samo zmęczenie co bohater.
A końcówka? - wątpię, żeby była kontynuacja - chodziło raczej o pokazenie bezsilności w walce z "wyższym aparatem państwowym" - chodziło raczej o morał:
Polecam 
Wyraźnie wyczuwalne było uczucie smutku i samotności oraz ciężar odpowiedzialności, która spoczywała na jego barkach - najlepsze jest jednak to, że to uczucie udzieliło mi się w trakcie oglądania - czułem to samo zmęczenie co bohater.
A końcówka? - wątpię, żeby była kontynuacja - chodziło raczej o pokazenie bezsilności w walce z "wyższym aparatem państwowym" - chodziło raczej o morał:
Spoiler:

-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Pod wzgledem technicznym wszystko bardzo ladnie wyglada, fabla tez ciekawie skonstruowana, chociaz
Co do kontynuacji to tez raczej sie nie spodziewam.
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
asd
-
Expert
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
To nie jest kontynuacja, tylko francusko-kanadyjska wersja ekranizacji tego komiksu.
Zasługuje na własny topic.
A tu fotki i trailer
http://anhkhoi.blogspot.com/2011/04/fir ... eries.html
Zasługuje na własny topic.
A tu fotki i trailer
http://anhkhoi.blogspot.com/2011/04/fir ... eries.html

-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert

No niestety serial ten stanowi niejako kontynuację poprzednika.
Często wplatane są urywki z mini serialu a że inny aktor? Wyjaśniono to w jednym zdaniu: Operacja plastyczna....
Jak na razie nie podoba mi się - trochę akcji + kopiowanie pomysłów z poprzedniej produkcji (ukryta karta pamięci, itd...).
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)

Oceń ten serial