SeaQuest DSV

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

W związku ze zmianą adresu rozumiem (popraw mnie jeśli się mylę lub niedokładny jestem w którymś punkcie) że:
-Na końcu napisów ląduje nowy adres, również w 1 sezonie gdzie na początku odcinka pojawia się na ekranie stary
-W drugim sezonie (1wszy już kompresja zakończona) na początku będzie nowy adres (zedytuje plik logo - jeśli jest nowy do pobrania i zmienia się więcej proszę o info z linkiem), a w gotowym zostaje bez zmian, gdyż z tego co sprawdzałem, nie da się zamienić tego filtru/napisu bez ponownej kompresji całego sezonu
-Nazwa folderu/torrenta zawierać będzie nowy adres tak i w 1wszym gotowym, jak i w 2 sezonie.
-Plik dołączany do torrenta również ma mieć zmienioną nazwę i adres wewnątrz, tak i w pierwszym jak i w 2 sezonie.

Jeżeli czegoś powyżej nie napisałem, znaczy że zapomniałem że tam adres występuje, proszę mi więc wtedy wskazać to miejsce!

Drugiego sezonu jeszcze nie kompresowałem, dopasowuje aktualnie napisy do 1wszego, więc nie ma wielu wątpliwości co do nowego adresu, największe dotyczą już gotowego.
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Tak - zmień wszędzie gdzie się da.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

OK.
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Gotowy!
Pytanie co teraz (nie chce nic robić bez potwierdzenia), jeśli dobrze myślę, to:
1. Dopisanie serialu do stron z torrentami (demonoid, inne te z wątku tamtego np).
2. Odczekanie - czy właśnie nie, a jak tak to ile?- i dopisanie serialu na forum (znaczy link w temacie). I tu jest pytanie:
3. W istniejącym wątku, a moderator, czy też Ty go przeniesie czy nowy wątek w odpowiednim dziale. W razie wątpliwości link do wątku:
http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=187
gdyby link nie działał, to jest w dziale propozycje, 3 strona, SeaQuest DSV tytuł.

Aha, i SeaQuest jest nazwą okrętu, pisze sie ją łącznie, nie oddzielnie(błąd na głównej).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Temat przeniesiony do "Wszystko o serialach".
Wyślij mi jeszcze raz torrenta do sprawdzenia.
A jak Ci odpiszę to zaczniesz seedowac:

1. Dopisujesz do demonoida i wszelkich innych stron torrentowych (byle nie mininovej!)
2.Ogłaszasz na forum:

Kod: Zaznacz cały

[url=http://www.adres][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
3.Seedujesz...

4.Gdy wyseedujesz minimum 50% wysyłasz mi PW a w nim piszesz mi co wysedowałes, podajesz WIELKOŚĆ torrenta i link do niego - to jest informacja dla mnie - wtedy ogłaszam premierę.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Wysłałem. :) tak pisze tu dla formalności.:)
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Musisz pamietac ze adres trackera demonoida sie zmienia - (teraz jest z końcówką 9) wiec stwórz torrenta od nowa, dopisz go do demonoida i:
piratebay, btjunke, mononova, btmoon, smaragdtorrent, torrentportal, bitenova, torrentreactor, bt-chat, seedpeer i gdzie tam jeszcze chcesz - dopiero jak juz ogłosimy premiere na stronie głównej to dopisz go do mininovej (tam siedzą polskie pijawki - jak na początku tam dopiszesz to będziesz miał problemy z wyseedowaniem).
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

OK, zmienię, dopisze (dzięki za listę stron, i info o mininovej) i dam wtedy linka na forum :)

Właśnie przed dopisywaniem przestawiam sobie utorrenta, i zastanawiam się, czy polecasz/polecacie włączyć Initial seeding opcję, trochę o niej czytałem. Z jednej strony pomaga seedować, z drugiej może torrentta zabić...

Oraz takie pytanie mam co do 2 ustawień:
Maximum numbers of connected peers per torrent
Maxim number of upload slots per torrent

póki co ustawiłem jak w tutorialu, ale zastanawiam się, czy nie wystarczy ograniczyć 2giej opcji, bo pierwsza ogranicza ogólnie, a tylko druga jakby ma wpływ na sloty wysyłania. Ale nie ejstem tego pewny, a sprawdzać nie chce na torrencie:) wiec póki co daje jak w tutorialu.

Edytka mówi, że już dopisane do strony. Jak również że to serial s-f jest, więc chyba powinien wątek trafić do "Wszystko o SF". Jak również na stronie głównej na stronie serialu samej, jest nieptorzebna spacja miedzy "Sea" a "Quest". :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Odpowiem Ci dokładnie na twoje dylematy jutro .... ee... to znaczy dzis rano tylko jakbym zapomniał to ścigaj mnie przez GG (przypomnij mi!!) bo akurat teraz jestem "po spożyciu" etc... - sorka :smt030

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ