Konkurs z Nagrodami.
- asd
- ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
- piotr_cebo
- Expert
Jak pisał asd wsztsko co jest nieregulaminowe zostanie usunięte.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, 21:30 przez piotr_cebo, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem wiem, czytałem tego posta, ale wczoraj usunął część i myślałem, że tych dwóch pozycji nie zauważył.piotr_cebo pisze:jak napisał asd przeglądnie propozycje przed rozpoczęciem konkursu i usunie nieregulaminowe...
Added after 14 hours 22 minutes:
Rozumiem @asd, że trzy pierwsze miejsca na liście zgarniają nagrody, a ile pozycji zostanie wystawionych? też trzy pierwsze czy tylko zwycięzca?
Witam,chciałbym wyrazić swoje zdegustowanie konkursem a chodzi o bardzo widoczne kanty a mianowicie chodzi mi o sam fakt że głosuje się na seriale które by się chciało żeby było zamieszczone na stronie a nagrody to chyba rzecz drugiego planu (chociaż chyba nie każdy o tym wie). Wczoraj obejrzałem sobie spokojnie wyniki i widziałem że wszystko jest w normie,natomiast dzisiaj doznałem szoku,2 seriale które były w strefie dolnej i środkowej nagle dostały po 15 pkt i wskoczyły kolejno na 2 i 3 miejsce tracąc do 1 miejsca 4 pkt.
To by było jeszcze ok gdyby nie fakt że są to seriale jednego użytkownika.
Rozumiem że jest duża chęć wygrania nagród ale zachowajmy zdrowy rozsądek i walczmy fair play.Wiem że rejestracja na forum przez jakiś czas w trakcie konkursu była otwarta więc na pewno kilka osób z tego skorzystało.
Pozdrawiam.
EDIT
Nie zależy mi na tych nagrodach, po prostu chciałem żeby taki serial jak "The Mentalist" znalazł się na stronie
Brak Miejsca na dysku a w asd mniej by zajmował :-D
To by było jeszcze ok gdyby nie fakt że są to seriale jednego użytkownika.
Rozumiem że jest duża chęć wygrania nagród ale zachowajmy zdrowy rozsądek i walczmy fair play.Wiem że rejestracja na forum przez jakiś czas w trakcie konkursu była otwarta więc na pewno kilka osób z tego skorzystało.
Pozdrawiam.
EDIT
Nie zależy mi na tych nagrodach, po prostu chciałem żeby taki serial jak "The Mentalist" znalazł się na stronie

Nie wiem czy ktoś z uploaderów sobie ten serial zaklepał, jeśli nie to na pewno go wstawię. Nie jest to dla mnie problem bo na bieżąco go oglądam i kompresuję.Sieniu pisze: Nie zależy mi na tych nagrodach, po prostu chciałem żeby taki serial jak "The Mentalist" znalazł się na stronie
- asd
- ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Są to dosyć poważne zarzuty więc się do nich odnoszę:Sieniu pisze:Witam,chciałbym wyrazić swoje zdegustowanie konkursem a chodzi o bardzo widoczne kanty a mianowicie chodzi mi o sam fakt że głosuje się na seriale które by się chciało żeby było zamieszczone na stronie a nagrody to chyba rzecz drugiego planu
Dostęp do bazy danych mam TYLKO ja i nikt inny. Każdy z zarejestrowanych ma tylko jeden głos na dany serial - gwarantuję więc, że nie ma tutaj żadnych przekrętów. Zdaję sobie sprawę, że często może to wyglądać dosyć dziwnie kiedy np. serial z ostatniego miejsca w przeciągu 24h wspina sięna pierwsze - tak było już wielokorotnie wcześniej kiedy nie było nagród.
Sam nigdy nie ingerowałem w wyniki bo jestem uczciwy i najważniejsza jest zabawa. (z ciekawości - daw sezony Greysów musiałem wystawić bo wygrały choć zrobiłbym prawie wszystko, żeby tak się nie stało).
Przypominam też, że dozwolona jest wszelakiego rodzaju agitacja za swoją propozycją (nawoływanie do rejestracji znajomych tylko po to, żeby oddali głos

Bawmy się więc dalej bo finał głosowania już bliski...

- piotr_cebo
- Expert
Oceń ten serial