Co do tematu to skończyłem oglądać dwie serie The Unit.. i jakoś nie umiem się wziąc za trzecią.. Nie wiem ale oglądam sporo serialów teraz i wtdy gdy pierwza seria The unit zajmowała 3 miejsce to druga już nie była taka ciekawa.. Dlatego boje sie trzeciej i nie wiem czy zaczynać i sie rozczarować czy jest może ciekawa
Co do tematu to skończyłem oglądać dwie serie The Unit.. i jakoś nie umiem się wziąc za trzecią.. Nie wiem ale oglądam sporo serialów teraz i wtdy gdy pierwza seria The unit zajmowała 3 miejsce to druga już nie była taka ciekawa.. Dlatego boje sie trzeciej i nie wiem czy zaczynać i sie rozczarować czy jest może ciekawa
Wochniu pisze:druga już nie była taka ciekawa.. Dlatego boje sie trzeciej i nie wiem czy zaczynać i sie rozczarować czy jest może ciekawa
Moim zdaniem 3 seria jest najlepsza jak do tej pory. Serial się rozwija, ciekawe wątki - zarówno problemy w bazie, trudności z jakimi borykają się żony żołnierzy a także całkiem interesujące misje głównych bohaterów. Bardzo dobre pierwsze dwa odcinki sezonu, nieco nietypowe położenie żołnierzy, Potem od razu ciekawe misje. No i w dodatku zaskakujące zakończenie 7 odcinka. Warto zobaczyć!
[quote="Wochniu"]druga już nie była taka ciekawa.. Dlatego boje sie trzeciej i nie wiem czy zaczynać i sie rozczarować czy jest może ciekawa[/quote] Moim zdaniem 3 seria jest najlepsza jak do tej pory. Serial się rozwija, ciekawe wątki - zarówno problemy w bazie, trudności z jakimi borykają się żony żołnierzy a także całkiem interesujące misje głównych bohaterów. Bardzo dobre pierwsze dwa odcinki sezonu, nieco nietypowe położenie żołnierzy, Potem od razu ciekawe misje. No i w dodatku zaskakujące zakończenie 7 odcinka. Warto zobaczyć!
Odcinek 9 jest też niezły. Właśnie skończyłem go oglądać i mnie sie podobał. Agentka CID została zrobiona na szaro Ciekawi mnie czy Mack się domyśla, ze jego żona miała romans z pułkownikiem po tym co zobaczył na końcu??
Odcinek 9 jest też niezły. Właśnie skończyłem go oglądać i mnie sie podobał. Agentka CID została zrobiona na szaro :) Ciekawi mnie czy Mack się domyśla, ze jego żona miała romans z pułkownikiem po tym co zobaczył na końcu??
Zwróć uwagę, że sam Jonas dziwi się Bobowi, że tak późno go naszły takie rozterki. A odpowiedź na samym końcu, refleksja, do której Bob doszedł, jest dość .... zaskakująca i jakaś taka lekko amoralna. Dlatego bardzo mi się odcinek podobał
Zwróć uwagę, że sam Jonas dziwi się Bobowi, że tak późno go naszły takie rozterki. A odpowiedź na samym końcu, refleksja, do której Bob doszedł, jest dość .... zaskakująca i jakaś taka lekko amoralna. Dlatego bardzo mi się odcinek podobał :wink:
Cóz juz w momencie gdy Bob zastrzelił tego dzieciaka w jednym z poprzednich odcinków pokazała że czeka nas wiele nie konwencjonalnych rozwiązań fabularnych. A co do konkluzji Boba to w sumie jestem w stanie zrozumieć, że tak do tego podchodzi. Prawda zabija, ale nie są to przypadkowe cele tylko ludzie którzy musza niestety zostać "uciszeni". Chociaż z drugiej strony wiele osób ginie tylko dlatego, że nie zgadza sie z Wujem Samem.
W odcinku zaskoczył mnie też cel misji, nie była nim osoba, której można się bylo spodziewać po rozwoju akcji. No fragment mówiący o dzieciństwie Boba i jego zachowaniu wobec ojca maltretującego swoje dzięcko. Po prostu epizod pełen zaskakujących perełek. :mrgreen:
Cóz juz w momencie gdy Bob zastrzelił tego dzieciaka w jednym z poprzednich odcinków pokazała że czeka nas wiele nie konwencjonalnych rozwiązań fabularnych. A co do konkluzji Boba to w sumie jestem w stanie zrozumieć, że tak do tego podchodzi. Prawda zabija, ale nie są to przypadkowe cele tylko ludzie którzy musza niestety zostać "uciszeni". Chociaż z drugiej strony wiele osób ginie tylko dlatego, że nie zgadza sie z Wujem Samem.
W odcinku zaskoczył mnie też cel misji, nie była nim osoba, której można się bylo spodziewać po rozwoju akcji. No fragment mówiący o dzieciństwie Boba i jego zachowaniu wobec ojca maltretującego swoje dzięcko. Po prostu epizod pełen zaskakujących perełek. :mrgreen:
Mi się osobiście 3 seria jakoś niezbyt podoba. Ogólnie to fajna jest ale 2 pierwsze jakieś lepszy było. Więcej akcji a tu więcej osobistych rozterek pokazują.
Mi się osobiście 3 seria jakoś niezbyt podoba. Ogólnie to fajna jest ale 2 pierwsze jakieś lepszy było. Więcej akcji a tu więcej osobistych rozterek pokazują.
Bostonq pisze:Tak. I miał ciekawy pomysł na polepszenie relacji w rodzinie chłopca, którego bił ojciec. Metoda radykalna, acz podejrzewam, że skuteczna
Cóź na mnie by podziałało niespodziewane wpadnięcie jakiegość goscia i jego dośc realnie wygladające groźby. :twisted:
[quote="Bostonq"]Tak. I miał ciekawy pomysł na polepszenie relacji w rodzinie chłopca, którego bił ojciec. Metoda radykalna, acz podejrzewam, że skuteczna :wink:[/quote]
Cóź na mnie by podziałało niespodziewane wpadnięcie jakiegość goscia i jego dośc realnie wygladające groźby. :twisted:
jestem ciekaw jak długo mozna pociagnac ten serial
narazie jeszcze go ogladam
ale z kazdym odcinkiem mnie mniej ciekawi
jakac akcja w jakims miejscu w swiecie troche problemow osobistych i koniec
pierwsze dwie serie jakos sie ogladało było jakies napiecie
teraz juz ogladam z zasady
niedługo chyba dam sobie spokoj z tym
jestem ciekaw jak długo mozna pociagnac ten serial narazie jeszcze go ogladam ale z kazdym odcinkiem mnie mniej ciekawi jakac akcja w jakims miejscu w swiecie troche problemow osobistych i koniec pierwsze dwie serie jakos sie ogladało było jakies napiecie teraz juz ogladam z zasady niedługo chyba dam sobie spokoj z tym
[quote="dominicc"]Napisów nie ma i nie wiadomo czy będą... Na stronie Hatak są już tłumaczone chyba od ponad miesiąca. [/quote] już sa na Hataku ... teraz czekamy na ASD :)
No to zapraszam na długo oczekiwany The Unit [3x11]
Added after 40 hours 48 minutes:
Poproszę znawców tego serialu o informacje, czy sezon 3 skończył się na 11 odcinku, czy jeszcze będą dalsze odcinki. Pytam się ponieważ chcę wstawić cały sezon.
No to zapraszam na długo oczekiwany The Unit [3x11] [url=http://www.bitenova.nl/tt/vf5jp][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
[size=75][color=#999999]Added after 40 hours 48 minutes:[/color][/size]
Poproszę znawców tego serialu o informacje, czy sezon 3 skończył się na 11 odcinku, czy jeszcze będą dalsze odcinki. Pytam się ponieważ chcę wstawić cały sezon.