vigo pisze:Może po roku warto odkopać temat i dodać kilka nowych zakończonych seriali, które warto obejrzeć?
Oglądnąłem większość proponowanych seriali w tym temacie i ciągle poszukuję nowych. Niedawno zakończyłem Heroes (szkoda że nie kontynuowali) oraz FlashForward. Znacie jakieś ciekawe seriale, które zostały już zakończone i są warte obejrzenia?
dokladnie...poszukuje zakonczonych seriali ale tylko takich ktore maja sensowne( mniej lub bardziej zakonczenie ) a nie anulowanych, urwanych w polowie.....jak ktos takie zna i sa warte polecenia to prosze niech napisze...
[quote="vigo"]Może po roku warto odkopać temat i dodać kilka nowych zakończonych seriali, które warto obejrzeć?
Oglądnąłem większość proponowanych seriali w tym temacie i ciągle poszukuję nowych. Niedawno zakończyłem Heroes (szkoda że nie kontynuowali) oraz FlashForward. Znacie jakieś ciekawe seriale, które zostały już zakończone i są warte obejrzenia?[/quote]
dokladnie...poszukuje zakonczonych seriali ale tylko takich ktore maja sensowne( mniej lub bardziej zakonczenie ) a nie anulowanych, urwanych w polowie.....jak ktos takie zna i sa warte polecenia to prosze niech napisze...