[quote="Lulka"]I oczywiście wspaniała Christine Baranski[/quote] Zgodzę się, ja ją polubiłam po roli w The Bing Bang Theory :) Teraz dopiero doczytałam, że jest polskiego pochodzenia :shock:
jak dla mnie świetny serial. zaczełam go oglądać jak tylko się pojawił, ale obecnie mam troche mniej czasu i zrobiły mi się lekkie zaległości a najbardziej to podoba mi się sposób w jaki gra Julianna, zachowuje taki spokojny wyraz twarzy, wogóle nie pokazuje emocji, i przez to tak do końca nie wiem czy jej zależy na tym mężu czy nie. może w tych odcinkach których jeszcze nie zdążyłam oglądnąć coś więcej jest, trzeba szybko nadrobić zaległości
ale serial naprawde polecam
jak dla mnie świetny serial. zaczełam go oglądać jak tylko się pojawił, ale obecnie mam troche mniej czasu i zrobiły mi się lekkie zaległości :-p a najbardziej to podoba mi się sposób w jaki gra Julianna, zachowuje taki spokojny wyraz twarzy, wogóle nie pokazuje emocji, i przez to tak do końca nie wiem czy jej zależy na tym mężu czy nie. może w tych odcinkach których jeszcze nie zdążyłam oglądnąć coś więcej jest, trzeba szybko nadrobić zaległości ale serial naprawde polecam :)
Dobry drugi sezon i niecierpliwe oczekiwanie na kolejny
Dobra wiadomość, że Lisa Edelstein pojawi się w serialu. Mam jednak nadzieję, że zagości w nim dłużej niż Carrie Prescot. Mam wrażenie że zaprzepaszczono szansę na wprowadzenie jej postaci, która mnie przynajmniej wydała się bardzo interesująca.
Spoiler:
Cieszę się z zakończenia małżeństwa przez Alicję, mam nadzieję, że jej postać teraz odżyje, będzie bardziej przebojowa, odzyska wolność. Na pewno będzie walka, z Jackie, może też z byłym mężem na sali sądowej, serial się rozkręca
Dobry drugi sezon i niecierpliwe oczekiwanie na kolejny :) Dobra wiadomość, że Lisa Edelstein pojawi się w serialu. Mam jednak nadzieję, że zagości w nim dłużej niż Carrie Prescot. Mam wrażenie że zaprzepaszczono szansę na wprowadzenie jej postaci, która mnie przynajmniej wydała się bardzo interesująca. [spoiler]Cieszę się z zakończenia małżeństwa przez Alicję, mam nadzieję, że jej postać teraz odżyje, będzie bardziej przebojowa, odzyska wolność. Na pewno będzie walka, z Jackie, może też z byłym mężem na sali sądowej, serial się rozkręca :D[/spoiler]
Uwielbiam ten serial i jestem załamana, że zatrzymał się na 2x09 oczywiście zatrzymał się na XVIDASD. Ciągle nie tracę nadziei, że doczekam się tu kolejnych odcinków.
Uwielbiam ten serial i jestem załamana, że zatrzymał się na 2x09 oczywiście zatrzymał się na XVIDASD. Ciągle nie tracę nadziei, że doczekam się tu kolejnych odcinków.
Oj będzie się działo :D Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. :crazy Najlepszy prawniczy serial obecnie emitowany. [spoiler]Jestem ciekaw, czy utrzyma poziom po śmierci Willa.[/spoiler]
CBS potwierdziło spin-off "Żony idealnej" z Christine Baranski w roli głównej. Premiera na początku przyszłego roku. Mam nadzieję, że będzie choć w połowie tak dobry jak "Good Wife".
CBS potwierdziło spin-off "Żony idealnej" z Christine Baranski w roli głównej. Premiera na początku przyszłego roku. Mam nadzieję, że będzie choć w połowie tak dobry jak "Good Wife".