Friday Night Lights
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Friday Night Lights sezon 3
Chcialem zapytac czy sezon 3 serialu Friday Night Lights bedzie na tvshows - na sieci mozna znalesc juz 8 odcinkow 3 sezonu i chcialem zapytac czy tutaj pojawi sie dopiero gdy bedzie dostepny caly sezon, czy beda odcinki robione pojedynczo, czy narazie nie ma wogule w planach transformacji sezonu 3 na XVID ASD
dziekuje
dziekuje
-
Wskaż do odpowiedzi
sezon 4 ?
Właśnie skończyłem oglądać 3 sezon FNL i zastanawiam się czy to koniec czy może bedzie sezon 4? Miałby chęć ktoś dla mnie to prawdzić ? Sam szukałem,ale nie znalazłem żadnej informacji. Pewnie nie trafiłem na odpowienią stronę :>
dziękuje i pozdrawiam,
s.
ps. gdyby ktoś miał problemy z namierzeniem dobrego źródła torrentów z 3 sezonem ,proszę o pm.
dziękuje i pozdrawiam,
s.
ps. gdyby ktoś miał problemy z namierzeniem dobrego źródła torrentów z 3 sezonem ,proszę o pm.
-
Wskaż do odpowiedzi
Fajny serial - niezłe ujęcia, świetnie grający aktorzy plus sposób w jaki został nakreślony obraz niewielkiego miasteczka w Teksasie. Jak dla mnie sport gra tutaj drugie skrzypce.
A swoją drogą nie rozumiem footbollu - to jakaś masakra, robi wrażenie najbardziej kontuzyjnego sportu, jaki widziałam...
Added after 12 hours 28 minutes:
Klimatem przypomina mi Rescue me.
Nie przez tematykę, tylko sposób nakreślenia postaci, dramatyzm, głębokie (jak na serial) ukazanie środowiska, w którym dzieje się serial, a przy tym prostota, brak niepotrzebnej przesady.
A swoją drogą nie rozumiem footbollu - to jakaś masakra, robi wrażenie najbardziej kontuzyjnego sportu, jaki widziałam...

Added after 12 hours 28 minutes:
Klimatem przypomina mi Rescue me.
Nie przez tematykę, tylko sposób nakreślenia postaci, dramatyzm, głębokie (jak na serial) ukazanie środowiska, w którym dzieje się serial, a przy tym prostota, brak niepotrzebnej przesady.
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
Re: Friday Night Lights sezon 3
Wstawię cały sezon. Jak na razie to brakuje napisów do 3 ostatnich odcinków i nie widać aby ktoś je robił.dinedhel pisze: Chcialem zapytac czy sezon 3 serialu Friday Night Lights bedzie na tvshows - na sieci mozna znalesc juz 8 odcinkow 3 sezonu i chcialem zapytac czy tutaj pojawi sie dopiero gdy bedzie dostepny caly sezon, czy beda odcinki robione pojedynczo, czy narazie nie ma wogule w planach transformacji sezonu 3 na XVID ASD
dziekuje
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Re: Friday Night Lights sezon 3
[quote="An25driu
Wstawię cały sezon. Jak na razie to brakuje napisów do 3 ostatnich odcinków i nie widać aby ktoś je robił.[/quote]
napisy powinny sie pojawić jak zwykle na n24.pl
nigdy nie były wskazywane w aktualnych tłumaczeniach a od razu jako zrobione wiec trzeba sprawdzac co jakis czas
Wstawię cały sezon. Jak na razie to brakuje napisów do 3 ostatnich odcinków i nie widać aby ktoś je robił.[/quote]
napisy powinny sie pojawić jak zwykle na n24.pl
nigdy nie były wskazywane w aktualnych tłumaczeniach a od razu jako zrobione wiec trzeba sprawdzac co jakis czas
-
Wskaż do odpowiedzi
Wszystko ok, ale jak dla mnie to te dzieciaki są zdecydowanie zbyt dojrzałe w tym serialu...
Super by było, ale oni chodzą do ogólniaka, a ich niektóre wypowiedzi są zbyt przemyślane, głębokie, przemawia przez nie zbyt dużo doświadczenia... Zresztą wiekowo niektórzy aktorzy chyba też są mocno po 20...
To takie małe przemyślenie...
Nie przeszkadza to jakoś szczególnie, bo jakbym miała słuchać jakiś szczeniackich wywodów... pewnie by sie tego nie dało oglądać.
Ale mogli by np być na uniwerku, wtedy by te postaci były bardzie realne
Added after 1 minutes:
Aha, to pewnie przez moją słabość do sportu, ale przekonałam się do footbollu amerykańskiego i jak będę miała okazję to pewnie się wybiorę na mecz
Super by było, ale oni chodzą do ogólniaka, a ich niektóre wypowiedzi są zbyt przemyślane, głębokie, przemawia przez nie zbyt dużo doświadczenia... Zresztą wiekowo niektórzy aktorzy chyba też są mocno po 20...
To takie małe przemyślenie...
Nie przeszkadza to jakoś szczególnie, bo jakbym miała słuchać jakiś szczeniackich wywodów... pewnie by sie tego nie dało oglądać.
Ale mogli by np być na uniwerku, wtedy by te postaci były bardzie realne

Added after 1 minutes:
Aha, to pewnie przez moją słabość do sportu, ale przekonałam się do footbollu amerykańskiego i jak będę miała okazję to pewnie się wybiorę na mecz

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
eee no nie żartuj...ana81 pisze:ale przekonałam się do footbollu amerykańskiego
To ten sport, gdzie używają jajowatej piłki??
Ktoś wogóle wie jak się tam zdobywa punkty??

PS: konia z rzędem temu, kto wie na czym polega kolejny amerykański wynalazek jakim jest gra w bejsbol (tak się to pisze??

-
Wskaż do odpowiedzi
Baseball jakoś do mnie nie przemawia
Ale football :pirat:
Zasady gry nie są skomplikowane...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Football_ameryka%C5%84ski
Ale football :pirat:
Zasady gry nie są skomplikowane...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Football_ameryka%C5%84ski
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
chyba muszę się zgodzić, bo troche w tych słowach prawdy jest. Ale z kolei gdyby serial był o ludziach z mentalnością polskich licealistów to byłoby dużo gorzej napewno, wiec to raczej na plus że bohaterowie są dojrzali ponad wiek troche.Wszystko ok, ale jak dla mnie to te dzieciaki są zdecydowanie zbyt dojrzałe w tym serialu...
Super by było, ale oni chodzą do ogólniaka, a ich niektóre wypowiedzi są zbyt przemyślane, głębokie, przemawia przez nie zbyt dużo doświadczenia...
Moim zdaniem największą wadą tej produkcji jest to, że jak na serial o footballu amerykańskim jest w nim stanowczo za mało footballu :/. No bo co to jest jeden mecz (czesto cały mecz skrócony do 2 minut!!!) raz na 2-3 odcinki ... No sam poziom footballu tu troche kuleje, bo oprócz jednej, naprawde ostrej akcji z 1 odcinka gdzie pada rozgrywający, nie ma tu prawdziwie footballowych ostrych zagrywek jak np w tych filmikach.
A przecież właśnie takie akcje sprawiają że ten sport jest taki emocjonujący. To tak jak z hokejem. Przeciez gdyby nie to ze od czasu do czasu okładają się tam kijami po mordach to byłoby nudne xD. Może przemiawia tu troche przeze mnie głos laika który nie jest zbytnio fanem sportu (poza NFL właśnie

Mnie marzy się albo serial opowiadający o prawdziwym NFLu (National Football League) albo chociaż kontynuacja losów bohaterów tego serialu choćby na rozgrywkach uniwersyteckich juz, a nie o graniu w football w jakiejs zapadłej dziurze i próbie wydostania sie z tego zadupia.
Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... więc serial jako "footballowy" jest do oglądania, nawet pomimo tego licealnego klimatu.
-
Wskaż do odpowiedzi
Drowning Pool - Let The Bodies Hit The Floor! Uwielbiam tą piosenkę
A wracając do tematu... Nie wiem czy to miał być serial o futbolu, na pewno nie jest. Sport jest tylko tłem, a wg. mnie to typowo obyczajowy serial z bardzo wyraźnie nakreślonymi postaciami. To jest właśnie to podobieństwo do Rescue me, którego, analogicznie, siłą nie jest wóz strażacki i trochę dymu tylko super kreacje.
w każdym razie ja oba seriale uwielbiam.
a jak chcesz takie sceny to włącz sobie kanał sportowy
Mnie, mimo swej brutalności, futbol mocno zainteresował, aż sama się dziwie bo nie lubię bezsensownej, głupiej agresji...
Added after 1 hours 22 minutes:
A tak swoją drogą to bardzo ładne aktorki grają główne role kobiece (to tak na zachętę dla nieprzekonanych
)

Added after 20 hours 19 minutes:
Drugi sezon zaczyna się jak typowy dramat obyczajowy, jeszcze mniej sportu... Szkoda

A wracając do tematu... Nie wiem czy to miał być serial o futbolu, na pewno nie jest. Sport jest tylko tłem, a wg. mnie to typowo obyczajowy serial z bardzo wyraźnie nakreślonymi postaciami. To jest właśnie to podobieństwo do Rescue me, którego, analogicznie, siłą nie jest wóz strażacki i trochę dymu tylko super kreacje.
w każdym razie ja oba seriale uwielbiam.
a jak chcesz takie sceny to włącz sobie kanał sportowy

Mnie, mimo swej brutalności, futbol mocno zainteresował, aż sama się dziwie bo nie lubię bezsensownej, głupiej agresji...
Added after 1 hours 22 minutes:
A tak swoją drogą to bardzo ładne aktorki grają główne role kobiece (to tak na zachętę dla nieprzekonanych

Added after 20 hours 19 minutes:
Drugi sezon zaczyna się jak typowy dramat obyczajowy, jeszcze mniej sportu... Szkoda

-
Wskaż do odpowiedzi
Obydwa sezony wręcz pochłonęłam!
Jeden z moich ulubionych seriali - u mnie ma 10/10
Jakie postacie wam najbardziej przypadły do gustu?
Z męskich - trener i Riggins, ale ten drugi ma bardziej złożona postać.
Wśród kobiecych ról zdecydowanie na pierwszy plan wychodzi Tyra, która ma szanse być kimś więcej niż miasteczkową laleczką, chociaż sama niekoniecznie to widzi.
Jeden z moich ulubionych seriali - u mnie ma 10/10

Jakie postacie wam najbardziej przypadły do gustu?
Z męskich - trener i Riggins, ale ten drugi ma bardziej złożona postać.
Wśród kobiecych ról zdecydowanie na pierwszy plan wychodzi Tyra, która ma szanse być kimś więcej niż miasteczkową laleczką, chociaż sama niekoniecznie to widzi.
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
Oceń ten serial