grego1980 pisze:Jestem w³a¶nie po zakoñczeniu pierwszego sezonu. I muszê powiedzieæ ¿e serial bardzo dobry. Formu³a serialu siê sprawdzi³a a Showtime stanê³o na wysoko¶ci zadania przy realizacji.
Polecam
p.s. zauwa¿y³em ¿e na nast.ws niejaki blutengeld zacz±³ robiæ napisy to wersji UK 1x01.
Ciekawe czy bêdzie robi³ dalej i w jakim têpie?
can't wait for next season. this is an addictive series. so funny.
Added after 2 minutes:
when does the new season start? is it january or february?
[quote="grego1980"]Jestem w³a¶nie po zakoñczeniu pierwszego sezonu. I muszê powiedzieæ ¿e serial bardzo dobry. Formu³a serialu siê sprawdzi³a a Showtime stanê³o na wysoko¶ci zadania przy realizacji.
Polecam :ok
p.s. zauwa¿y³em ¿e na nast.ws niejaki [b]blutengeld[/b] zacz±³ robiæ napisy to wersji UK 1x01. Ciekawe czy bêdzie robi³ dalej i w jakim têpie?[/quote]
can't wait for next season. this is an addictive series. so funny.
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
when does the new season start? is it january or february?
Nowy sezon wystartował i to od razu z grubej rury. Wrócił mi klimat jakbym nigdy się z tą rodzinką nie rozstawał. To zdecydowanie będzie najmocniejszy punkt mojej cotygodniowej listy odcinków do obejrzenia.
... a, i jeszcze jedno - Fiona - Najcudowniejsza, najbardziej seksowna laska serialowa.
Nowy sezon wystartował i to od razu z grubej rury. Wrócił mi klimat jakbym nigdy się z tą rodzinką nie rozstawał. To zdecydowanie będzie najmocniejszy punkt mojej cotygodniowej listy odcinków do obejrzenia.
... a, i jeszcze jedno - Fiona - Najcudowniejsza, najbardziej seksowna laska serialowa. ;)
O kurde. Tyle już tego?
Pamiętam pierwszy sezon. Tylko tyle widziałem.
ehhh Ta Fiona.
Ale za dużo tego.
Chciałem zobaczyć brytyjski pierwowzór ale jakos się nie udało.
O kurde. Tyle już tego? Pamiętam pierwszy sezon. Tylko tyle widziałem. ehhh Ta Fiona. Ale za dużo tego. Chciałem zobaczyć brytyjski pierwowzór ale jakos się nie udało.