Ja wiem jak i jestem za
Myślę że można śmiało dodać ze dwa newsy na główną, nawet jak wszystkie będą z banerkami to będzie akurat cała wyskość strony, bo póki co jest troszkę pustej przestrzeni na dole
Ja wiem jak i jestem za :) Myślę że można śmiało dodać ze dwa newsy na główną, nawet jak wszystkie będą z banerkami to będzie akurat cała wyskość strony, bo póki co jest troszkę pustej przestrzeni na dole :)
Mam małą uwagę do bombom, ale pewnie się czepiam, ale niektóre banery, (te starsze) wyglądają okropnie , albo strasznie spłaszczone, albo ucięte w połowie, dlatego jako dobry wujo pozwolę sobię udostępnić banerki dla bombom'a (jak będzie chciał oczywiście )
Mam małą uwagę do [b]bombom[/b], ale pewnie się czepiam, ale niektóre banery, (te starsze) wyglądają okropnie , albo strasznie spłaszczone, albo ucięte w połowie, dlatego jako dobry wujo :] pozwolę sobię udostępnić banerki dla bombom'a (jak będzie chciał oczywiście :))
Sorki za problemy ale ostatnio mało czasu miałem poszukiwanie pracy odprawa u byłego pracodawcy itd. mam nadzieje, że nowe banerki są ok Z biegiem czasu coś na pewno poprawię.
Sorki za problemy ale ostatnio mało czasu miałem poszukiwanie pracy odprawa u byłego pracodawcy itd. mam nadzieje, że nowe banerki są ok :) Z biegiem czasu coś na pewno poprawię.
[quote="saper202"]chyba tylko to wystawiasz[/quote] Jeszcze HT: [img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/humantarget_p.jpg[/img] [code]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/humantarget_p.jpg[/code]
A ja zapraszam Wszystkich do tworzenia "paska postępu" dla wszystkich seriali, które chcemy wystawić a ich sezony mają się wkrótce rozpocząć. Niech ludzie wiedzą czego się spodziewać.
Nie trzeba go nawet aktualizować - wystarczy go skasować w momencie premiery (no chyba, że to trooooooooochę trwa).
A ja zapraszam Wszystkich do tworzenia "paska postępu" dla wszystkich seriali, które chcemy wystawić a ich sezony mają się wkrótce rozpocząć. Niech ludzie wiedzą czego się spodziewać. Nie trzeba go nawet aktualizować - wystarczy go skasować w momencie premiery (no chyba, że to trooooooooochę trwa). :)
I jeszcze jedna zmiana - od teraz nie dodajemy pliku !www.xvidasd.com.txt.
W nazwach plików (rarach) nie dodajemy xvidasd.com - wystarczy samo xvidasd.
Szyfrujemy nazwy plików w rarze i obowiązkowo hasłujemy archiwum (hasłem innym niż xvidasd.com).
I jeszcze jedna zmiana - od teraz nie dodajemy pliku [b]!www.xvidasd.com.txt[/b]. W nazwach plików (rarach) nie dodajemy xvidasd.com - wystarczy samo xvidasd. Szyfrujemy nazwy plików w rarze i obowiązkowo hasłujemy archiwum (hasłem innym niż xvidasd.com).