Troszkę odświeżę temacik
Nie wiem jak WY ale moje postanowienie noworoczne brzmiało:
Yogi_18 pisze:Zmienić kompa na... cokolwiek lepszego
Najlepiej jakiś dobry Laptopik :roll:
Najważniejsze by chodziło lepiej od tego co mam teraz, żebym mógł włączyć jakieś lepsze gierki, no i żeby kompresja serialu nie trwała 3 godzin na odcinek tylko o wiele krócej
Teraz mogę się pochwalić od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem Całkiem nowego Lapka firmy HP (Pavilion dv5-1040)
Parametry są całkiem znośne: xD
- Procek: Intel Core 2 Duo P7350 2.00 GHz
- Ram: 3 GB
- Dysk: 320 GB
- Grafa: GeForce 9600M GT (512 MB pamięci)
- Napęd: Nagrywarka DVD
- Orginalny system: Vista
Jak tylko uda mi się dopasować oprogramowanie pod Vistę to wracam do kompresowania zaległych oraz nowych wstawek
Troszkę odświeżę temacik :D Nie wiem jak WY ale moje postanowienie noworoczne brzmiało:
[quote="Yogi_18"]Zmienić kompa na... cokolwiek lepszego :P Najlepiej jakiś dobry Laptopik :roll:
Najważniejsze by chodziło lepiej od tego co mam teraz, żebym mógł włączyć jakieś lepsze gierki, no i żeby kompresja serialu nie trwała 3 godzin na odcinek tylko o wiele krócej :D[/quote]
Teraz mogę się pochwalić od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem Całkiem nowego Lapka firmy HP (Pavilion dv5-1040) :D Parametry są całkiem znośne: xD - Procek: Intel Core 2 Duo P7350 2.00 GHz - Ram: 3 GB - Dysk: 320 GB - Grafa: GeForce 9600M GT (512 MB pamięci) - Napęd: Nagrywarka DVD - Orginalny system: Vista
Jak tylko uda mi się dopasować oprogramowanie pod Vistę to wracam do kompresowania zaległych oraz nowych wstawek :)