kolejny sezon ma być na 100%. podobno sezon 5 miałby 18 albo 20 episodów ale przez strajk nie udało się ich zrobić, więc 6 sezon ma składać się z tych niedokręconych + kilkunastu chyba dodatkowych. Nie wiem jeszcxze jak się 5 sezon kończy (bo piszesz: biorąc pod uwage zakończenie) ale myśle że jutro już przebrne przez cały sezon.
Spoiler:
tak kilka przemyśleń. Zgadzam się że rola Eden jest świetna, dobrze wpasowana, jak ktoś napisał słodki diabeł . wkurza mnie tylko Julia, która skacze co chwila od ch*ja Christiana do ci*y Olivii, wprowadza tylko w serialu głupie sytuacje. Gdyby nie to że dzięki postaci Olivii wprowadzili do serialu Eden to bym ten cały pomysł z seksualnością Julie zwymyślał. Epizod Christiana, jak dorabiał sobie jako żigolak - troche śmieszny, ale raczej to już nie yo co kiedyś, jak christian w każdym odcinku pukał co najmnije 3 kobitki i potem jakieś bajery z tego wynikały .
w sumie nie wiem czy to w spoilerze byc powinno ale, żeby nikt się nie przyczepił...
kolejny sezon ma być na 100%. podobno sezon 5 miałby 18 albo 20 episodów ale przez strajk nie udało się ich zrobić, więc 6 sezon ma składać się z tych niedokręconych + kilkunastu chyba dodatkowych. Nie wiem jeszcxze jak się 5 sezon kończy (bo piszesz: biorąc pod uwage zakończenie) ale myśle że jutro już przebrne przez cały sezon.
[spoiler]tak kilka przemyśleń. Zgadzam się że rola Eden jest świetna, dobrze wpasowana, jak ktoś napisał słodki diabeł :). wkurza mnie tylko Julia, która skacze co chwila od ch*ja Christiana do ci*y Olivii, wprowadza tylko w serialu głupie sytuacje. Gdyby nie to że dzięki postaci Olivii wprowadzili do serialu Eden to bym ten cały pomysł z seksualnością Julie zwymyślał. Epizod Christiana, jak dorabiał sobie jako żigolak - troche śmieszny, ale raczej to już nie yo co kiedyś, jak christian w każdym odcinku pukał co najmnije 3 kobitki i potem jakieś bajery z tego wynikały :P. [/spoiler]
w sumie nie wiem czy to w spoilerze byc powinno ale, żeby nikt się nie przyczepił...
wkurza mnie tylko Julia, która skacze co chwila od ch*ja Christiana do ci*y Olivii, wprowadza tylko w serialu głupie sytuacje.
Totalnie sie z Toba zgadzam! jest to watek mocno wnerwiajacy!
Jestem wlasnie co po season finale! jest SWIETNY! haha bije o glowe, ba jaka glowe, 100 krotnie bije zakonczenie Losta!
Uwaga SPOILERY z 13 i 14 odcinka!
Spoiler:
co do Julii to tylko dodam ze ta utrata pamieci jest tak durnym pomylslem! Aktorka bedzie mogla sie wykazac jak teraz gra zagubiona amnezjaczke.
a tak btw to chyba juz wszystkie zboczenia przerobili w tym nip/tucku, oprocz chyba zoofili (chyba)... jak sie dowiedzialem ze Matt zaliczyl ze swoja siostra malo nie spadlem z krzesla. Ale cos mi sie zdaje ze powroca do siebie. a kwestia ojca ktory dostal wscieklizny kiedy sie zorietowal ze tak naprawde to kusil matta by to zrobil hahaha swietne.
A teraz kilka moich pytanek :
1. co sie stanie z Eden, powiedziala matce o postrzeleniu czy nie??
2. wszyscy leza w szpitalu , kto przyjdzie pocieszyc mocno poturbowanego Shean?? (eden? )
3. a w ogole czy z tego wylezie?
ta niby agentka jest swietna! niezle gra psychola, podoba mi sie jej styl grania (przypomina mi troche role Kathy Bates w Misery)
A co do nowej twarzy(czyt. siostra matta) jest to kobieta moich marzen! Eden jest fajna, ale jak to diablice trzeba uwazac. Ale za to Emme jest wow. brak slow.
[quote="Helventis"][spoiler]wkurza mnie tylko Julia, która skacze co chwila od ch*ja Christiana do ci*y Olivii, wprowadza tylko w serialu głupie sytuacje. [/spoiler][/quote]
Totalnie sie z Toba zgadzam! jest to watek mocno wnerwiajacy!
Jestem wlasnie co po season finale! jest SWIETNY! haha bije o glowe, ba jaka glowe, 100 krotnie bije zakonczenie Losta!
Uwaga SPOILERY z 13 i 14 odcinka! [spoiler]co do Julii to tylko dodam ze ta utrata pamieci jest tak durnym pomylslem! Aktorka bedzie mogla sie wykazac jak teraz gra zagubiona amnezjaczke. a tak btw to chyba juz wszystkie zboczenia przerobili w tym nip/tucku, oprocz chyba zoofili (chyba)... jak sie dowiedzialem ze Matt zaliczyl ze swoja siostra malo nie spadlem z krzesla. Ale cos mi sie zdaje ze powroca do siebie. a kwestia ojca ktory dostal wscieklizny kiedy sie zorietowal ze tak naprawde to kusil matta by to zrobil :D hahaha swietne. A teraz kilka moich pytanek :D: 1. co sie stanie z Eden, powiedziala matce o postrzeleniu czy nie?? 2. wszyscy leza w szpitalu :), kto przyjdzie pocieszyc mocno poturbowanego Shean?? (eden? :P) 3. a w ogole czy z tego wylezie?
ta niby agentka jest swietna! niezle gra psychola, podoba mi sie jej styl grania (przypomina mi troche role Kathy Bates w Misery) A co do nowej twarzy(czyt. siostra matta) jest to kobieta moich marzen! Eden jest fajna, ale jak to diablice trzeba uwazac. Ale za to Emme jest wow. brak slow.[/spoiler]
To ja odświeżę troche temat. Jakby ktoś nie wiedział to serial wraca na antene z nowymi odcinkami. Jestem już po 5x15 (nie wiem czemu nie nazwali go 6x01, choć w sumie akcja dzieje się w chwili zakonczenia 5x14) i serial jest chyba jeszcze lepszy niz poprzednio. Cieszy mnie szczególnie fakt że w tym odcinku nie pojawiła się Julia , może nareszcie bedzie jej mniej.
Spoiler:
Troche wkurza że zmienili troche konwencje zachowania Matt'a, z chłopaka który na każdym kroku się buntował i dokonywał zawsze gdy to możliwe złych wyborów, zrobili z niego synka który chce aby ojciec byl z niego dumny i przymierza się do studjowania :/ . W tym odcinku był chyba najlepszy sposób Christiana na podryw Christiana w całym serialu xD. No i Shon Nauczający studenciaków też może być zabawny
To ja odświeżę troche temat. Jakby ktoś nie wiedział to serial wraca na antene z nowymi odcinkami. Jestem już po 5x15 (nie wiem czemu nie nazwali go 6x01, choć w sumie akcja dzieje się w chwili zakonczenia 5x14) i serial jest chyba jeszcze lepszy niz poprzednio. Cieszy mnie szczególnie fakt że w tym odcinku nie pojawiła się Julia :D, może nareszcie bedzie jej mniej.
[spoiler]Troche wkurza że zmienili troche konwencje zachowania Matt'a, z chłopaka który na każdym kroku się buntował i dokonywał zawsze gdy to możliwe złych wyborów, zrobili z niego synka który chce aby ojciec byl z niego dumny i przymierza się do studjowania :/ . W tym odcinku był chyba najlepszy sposób Christiana na podryw Christiana w całym serialu xD. No i Shon Nauczający studenciaków też może być zabawny ;) [/spoiler]
Zobaczyłem 2 nowe odcinki, muszę przyznać, że są szokująco dobre!!! Przez 2 dni chodziłem z bananem na twarzy, bo co chwila przypominał mi się jakiś motyw z serialu. Zdecydowanie mój nr 1 wśród seriali! To co się dzieje w tym serialu to się w głowie nie mieści. Serial rządzi!!!
Zobaczyłem 2 nowe odcinki, muszę przyznać, że są szokująco dobre!!! Przez 2 dni chodziłem z bananem na twarzy, bo co chwila przypominał mi się jakiś motyw z serialu. Zdecydowanie mój nr 1 wśród seriali! To co się dzieje w tym serialu to się w głowie nie mieści. Serial rządzi!!!
hmmm
koncowka odcinka 22 byal tak do przewidzenia... juz od 20 odcinka sie domyslilem.
Spoiler:
Scenarzysci nigdy nie usmierca najbardziej jaskrawej postaci nip tuck! Troy nie mogl umrzec! To bylo tak pewne ze pomylili sie w probkach krwi i ze troy nie ma 6 miesiecy zycia tylko o wiele wiecej.
Na dodatek, historia jest juz troche za bardzo przewidywalna. To ze troy sie ozeni a pozniej dostanie telefon od doktora ze nie umrze jest bylo tak pewne jak pewne jest slonce wstajace co rano. Natomiast sadzilem ze Troy wykupi sobie miejsce w cryogenie i zabuli za nic 200K$
hmmm koncowka odcinka 22 byal tak do przewidzenia... juz od 20 odcinka sie domyslilem. [spoiler] Scenarzysci nigdy nie usmierca najbardziej jaskrawej postaci nip tuck! Troy nie mogl umrzec! To bylo tak pewne ze pomylili sie w probkach krwi i ze troy nie ma 6 miesiecy zycia tylko o wiele wiecej.
Na dodatek, historia jest juz troche za bardzo przewidywalna. To ze troy sie ozeni a pozniej dostanie telefon od doktora ze nie umrze jest bylo tak pewne jak pewne jest slonce wstajace co rano. Natomiast sadzilem ze Troy wykupi sobie miejsce w cryogenie i zabuli za nic 200K$ :P[/spoiler]
no i mamy koniec sezonu. Ciekaw jestem co w takiej sytuacji zrobi dr Troy w nowej serii. [spoiler]Oceniając po poprzednich odcinkach nie będzie to raczej mile dla panny młodej :) choć mam nadzieje ze się mylę[/spoiler]