[quote="An25driu"]Zapraszam na The Wire Season2, jak również do dyskusji na temat serialu [url=http://www.bitenova.nl/tt/hfhe9][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url][/quote]
Mam pytanie do tych co oglądali sezony 2 i 3 w ASD są to wersje 4:3 czy 16:9?
Ja właśnie kończę 1 sezon (ściągnąłem go dawno temu a dopiero teraz oglądnąłem i tyle zwlekania to by duży błąd) i muszę zacząć ściągać 2 i kolejne i nie chce mieć wersji 4:3 tylko 16:9
Mam pytanie do tych co oglądali sezony 2 i 3 w ASD są to wersje 4:3 czy 16:9? Ja właśnie kończę 1 sezon (ściągnąłem go dawno temu a dopiero teraz oglądnąłem i tyle zwlekania to by duży błąd) i muszę zacząć ściągać 2 i kolejne i nie chce mieć wersji 4:3 tylko 16:9
Jako posiadacz panoramy również bym wolał, ale wszystkie sezony jakie miałem (łącznie z ostatnim piątym) mam w 4:3. Niezależnie czy to DVDRip czy TVRip. W zasadzie to jeszcze się nie spotkałem z odcinkiem The Wire w 16:9.
Jako posiadacz panoramy również bym wolał, ale wszystkie sezony jakie miałem (łącznie z ostatnim piątym) mam w 4:3. Niezależnie czy to DVDRip czy TVRip. W zasadzie to jeszcze się nie spotkałem z odcinkiem The Wire w 16:9.
cisco pisze:
Serial wymiata. 3 sezony obejrzane w półtora tygodnia i wypadałoby skończyć. Są jakieś plany w najbliższej przyszłości wrzucenia sezonów 4 i 5.
Za niedługo wstawię 4 sezon. Uporam się tylko z Pretenderem
[quote="cisco"] Serial wymiata. 3 sezony obejrzane w półtora tygodnia i wypadałoby skończyć. Są jakieś plany w najbliższej przyszłości wrzucenia sezonów 4 i 5. [/quote]
Za niedługo wstawię 4 sezon. Uporam się tylko z Pretenderem ;)
O co chodzi z tym serialem? Wszyscy go zachwalaja. a ja nawet nie przebrnalem przez pierwszy odcinek! mam caly pierwszy sezon, ale nie przechodzi mi on nic a nic. historia naprawde do bani, a gra aktorska. Boze ta czarna policjatka i tych 2 glabow! a glowny aktor pfee...
Czemu uwazacie ze jest taki niesamowity? (przekonajcie mnie )
O co chodzi z tym serialem? Wszyscy go zachwalaja. a ja nawet nie przebrnalem przez pierwszy odcinek! mam caly pierwszy sezon, ale nie przechodzi mi on nic a nic. historia naprawde do bani, a gra aktorska. Boze ta czarna policjatka i tych 2 glabow! a glowny aktor pfee... Czemu uwazacie ze jest taki niesamowity? (przekonajcie mnie :P :D)
Ja przekonałem się do serialu już po pierwszych 5 minutach, po scenie kiedy McNulty przesłuchuje świadka, w sprawie morderstwa niejakiego Gluta, który co piątek okradał kumpli podczas gry w kości a Ci co piątek mu za to wpiep......:
McNulty: Skoro Glut ciągle was okradał, dlaczego pozwalaliście mu grać?
Świadek:Musieliśmy, to Ameryka.
Ja przekonałem się do serialu już po pierwszych 5 minutach, po scenie kiedy McNulty przesłuchuje świadka, w sprawie morderstwa niejakiego Gluta, który co piątek okradał kumpli podczas gry w kości a Ci co piątek mu za to wpiep......: McNulty: Skoro Glut ciągle was okradał, dlaczego pozwalaliście mu grać? Świadek:Musieliśmy, to Ameryka. :)
Na 5 sezon czekam niecierpliwie w ASD, ciekawe kogo wrzucili na wykrywacz he.A co do przesłuchań to kazde jedno jest dobre. Mi utkwiły w pamięci te gdzie McNulty i Bunk Moreland tak kołowali młodego Barksdale'a że prawie podpisał zeznanie, to z Birdem (Fredro Starr joł joł), i w trzecim sezonie przesłuchanie Cheesa (Method Man) "I Shot The Dog"
Na 5 sezon czekam niecierpliwie w ASD, ciekawe kogo wrzucili na wykrywacz he.A co do przesłuchań to kazde jedno jest dobre. Mi utkwiły w pamięci te gdzie McNulty i Bunk Moreland tak kołowali młodego Barksdale'a że prawie podpisał zeznanie, to z Birdem (Fredro Starr joł joł), i w trzecim sezonie przesłuchanie Cheesa (Method Man) "I Shot The Dog" ;)
Nie wiedziałem jeszcze ani jednego odc Muszę sie zabrać za ściąganie pierwszego sezonu
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16