UWAGA! Trwa nabór na MODERATORA
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: UWAGA! Trwa nabór na MODERATORA
Jesli nadal trzeba chetnych do pomocy z przenoszeniem seriali moge sie w ta akcje wlaczyc.
Co prawda nie moge obiecac bardzo wielkiej aktywnosci, ale na pewno w miare mozliwosci czasowych pomoge.
Co prawda nie moge obiecac bardzo wielkiej aktywnosci, ale na pewno w miare mozliwosci czasowych pomoge.
-
Wskaż do odpowiedzi
Nadal uważam, że powinniśmy tutaj wyjaśniać sytuacje wątpliwe. Bo wyszło tak, że np. "Veritas the Quest" wylądował w "Dramaty, Obyczajowe"... A np. "Mob City" w "Akcja, Sensacja, Militarne", choć to pastisz czarnego kryminału... "Hostages" "siedzi" w "Dramaty, Obyczajowe", choć jego forma bardziej pasuje do zarówno obecnego miejsca, jak i "Akcja, ..."... Podobnie "Breaking Bad"..
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Sindar do działa!
I nie zostawiajcie cieni w TEMATY DO PRZENIESIENIA - TMP
I nie zostawiajcie cieni w TEMATY DO PRZENIESIENIA - TMP
When Dreams Come True...
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Co do Hostage, to się nie będę spierać, ale w przypadku Breaking Bad będę stanowczo za kategorią "Dramat".
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
sindar
-
Expert
Wybaczccie zielonemu, ale testowo przenioslem pare pozycji SF i nabralem watpliwosci czy czasem nie przenosze cieni (yhm, jest to w ogole mozliwe?)?
Czy gdzies jest informacja, ze dany watek jest cieniem a nie wlasciwym watkiem?
Czy gdzies jest informacja, ze dany watek jest cieniem a nie wlasciwym watkiem?
-
asd
-
Expert
Cienie to te, które mają na ikonce dodatkowy znaczek << - nie da się ich przenosić.
When Dreams Come True...
-
asd
-
Expert
Ok - trochę minęło - kto MODeruje a kto asystuje?
A może ktoś chciałby podjąć się tego wyzwania? (nic trudnegi i wymagającego)...
Czekam na nowe zgłoszenia i zapraszam!!
A może ktoś chciałby podjąć się tego wyzwania? (nic trudnegi i wymagającego)...
Czekam na nowe zgłoszenia i zapraszam!!
When Dreams Come True...
-
sindar
-
Expert
Ostatnio zniknęli Bostonq (nike tnie wie co się z nim dzieje ) i peciaq - z nim akurat wiadomo
Zglaszam kandydatow: Lubec, najphil.
A może Sirm by też się podjął?
Zglaszam kandydatow: Lubec, najphil.
A może Sirm by też się podjął?
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
Chyba mam najdłuższe doświadczenie w tym serwisie więc się wypowiem...
Strasznie żałuję, że z czasem część użytkowników się wypala ale to chyba naturalny proces - każdy czasem ma dość "wszystkiego" i próbuje to naprawić poprzez zmianę środowiska.
Też nie raz chciałem tym wszystkim "rzucić w kąt" ale jednak czułem się zobowiązany wobec innych, którzy tak naprawdę tworzą ten serwis dlatego pomimo wielu przeszkód staram się nadal stworzyć miejsce dla innych i nie zamierzam się poddawać choć już nie raz miałem takie myśli...
O ile na początku istnienia serwisu uważałem, że jest "mój itp." o tyle teraz jest już Wasz - i to się sprawdza.
Bostonq obiecał publicznie, że "Tam gdzie ja (asd) tam i On będzie (...)" (cytat z pamięci) a nigdy się na Nim nie zawiodłem, więc to tylko kwestia czasu jak wróci
W międzyczasie jak ktoś jest chętny na moderację to zapraszam - potrzeby są!
Strasznie żałuję, że z czasem część użytkowników się wypala ale to chyba naturalny proces - każdy czasem ma dość "wszystkiego" i próbuje to naprawić poprzez zmianę środowiska.
Też nie raz chciałem tym wszystkim "rzucić w kąt" ale jednak czułem się zobowiązany wobec innych, którzy tak naprawdę tworzą ten serwis dlatego pomimo wielu przeszkód staram się nadal stworzyć miejsce dla innych i nie zamierzam się poddawać choć już nie raz miałem takie myśli...
O ile na początku istnienia serwisu uważałem, że jest "mój itp." o tyle teraz jest już Wasz - i to się sprawdza.
Bostonq obiecał publicznie, że "Tam gdzie ja (asd) tam i On będzie (...)" (cytat z pamięci) a nigdy się na Nim nie zawiodłem, więc to tylko kwestia czasu jak wróci
W międzyczasie jak ktoś jest chętny na moderację to zapraszam - potrzeby są!
When Dreams Come True...
-
sindar
-
Expert
Bez Bostonq brakuje serwisowi fragmentu duszy... Oby mu nic nie było (to najważniejsze) i oby faktycznie wrócił.
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
No fakt. Bostonq fajnie pisał i nas prowokował do szerszych wypowiedzi. Bardzo mi tego brakuje i czuję, że sama milknę powoli.
Nie potrafię, co już kiedyś na forum pisałam, sama z własnej woli opisywać swoich wrażeń, wydają mi się tak mało ważne, mało odkrywcze i niezbyt ciekawe. Budzę się dopiero, gdy się z czymś nie zgadzam, albo zadowolona, że ktoś podziela mój zachwyt i mam go z kim obgadać.
No, to tak.
Nie potrafię, co już kiedyś na forum pisałam, sama z własnej woli opisywać swoich wrażeń, wydają mi się tak mało ważne, mało odkrywcze i niezbyt ciekawe. Budzę się dopiero, gdy się z czymś nie zgadzam, albo zadowolona, że ktoś podziela mój zachwyt i mam go z kim obgadać.
No, to tak.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
I nadal nikt nic nie wie pewnego co i jak z Bostonqiem? Trzeba by śledztwo przeprowadzić.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
No Bostonq to świetny partner do dyskusji, nie raz wymienialiśmy się wrażeniami po serialu i nie było to jedno czy dwa zdania. Bez niego rzeczywiście jest inaczej i jakby ciszej. Oby był cały i zdrów. Choć bez niego serwis funkcjonuje to trzeba dbać,aby funkcjonował jak najdłużej.
A kwestia wypalania się jak wcześniej pisał asd dopada każdego, ale zmiany jakie zaszły od początku mojej tu obecności pozwalają mi trwać na stanowisku.
Fajnie było by zwerbować jeszcze kogoś do moderacji i prowadzenia serwisu,ale raczej nie ma już kogo. Może z czasem ktoś się pojawi.
A kwestia wypalania się jak wcześniej pisał asd dopada każdego, ale zmiany jakie zaszły od początku mojej tu obecności pozwalają mi trwać na stanowisku.
Fajnie było by zwerbować jeszcze kogoś do moderacji i prowadzenia serwisu,ale raczej nie ma już kogo. Może z czasem ktoś się pojawi.
-
asd
-
Expert
Kapryk dołączył do grona MODeratorów! - Gratulujemy i liczymy, że w końcu zapanuje porządek
Jeśli ktoś jeszcze czuje się na siłach, wie jak MODerować forum, ma zapał i chęci to zapraszamy - proszę pisać w tym temacie
Jeśli ktoś jeszcze czuje się na siłach, wie jak MODerować forum, ma zapał i chęci to zapraszamy - proszę pisać w tym temacie
When Dreams Come True...
-
sindar
-
Expert
Gratulacje!