Secret Diary Of A Call Girl
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Secret Diary Of A Call Girl Season2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl 

-
-
Wskaż do odpowiedzi
Już kończę prawie drugi sezon, więc mogę się pokusić o opinię.
Pierwszy sezon - rewelacja, takiego serialu nie było na rynku. Erotyka pokazana w sposób, który przemawia do mężczyzny i do kobiety. Nie jest za ostro, ale pewien smaczek istnieje ; )
Drugi sezon - albo już się przyzwyczaiłem do konwencji serialu i już mnie nie zaskoczył tak jak pierwszy sezon, albo co wydaje mi sie bardziej prawdopodobne serial poszedł w stronę telenoweli, za dużo miłości, za mało seksu ;D
Trzeci sezon już zapowiedziany, z pewnością oglądnę chcąc zobaczyć, w którą stronę serial podąży. Mimo lekkiego rozczarowania drugiem sezonem zdecydowanie POLECAM!
Pierwszy sezon - rewelacja, takiego serialu nie było na rynku. Erotyka pokazana w sposób, który przemawia do mężczyzny i do kobiety. Nie jest za ostro, ale pewien smaczek istnieje ; )
Drugi sezon - albo już się przyzwyczaiłem do konwencji serialu i już mnie nie zaskoczył tak jak pierwszy sezon, albo co wydaje mi sie bardziej prawdopodobne serial poszedł w stronę telenoweli, za dużo miłości, za mało seksu ;D
Trzeci sezon już zapowiedziany, z pewnością oglądnę chcąc zobaczyć, w którą stronę serial podąży. Mimo lekkiego rozczarowania drugiem sezonem zdecydowanie POLECAM!
-
Wskaż do odpowiedzi
Faktycznie, drugi sezon różni się od poprzedniego. W pierwszym mogliśmy zobaczyć jak wygląda praca Call Girl generalnie, z kolei w następnym mamy już historię dziewczyny, jej przeżycia, rozterki. Drugi sezon już nie jest tak ogólny, jest bardziej opowieścią już o konkretnej dziewczynie, która przy okazji jest Call Girl.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
-
Wskaż do odpowiedzi
będzie
co do drugiego sezonu, to wszystko ok, tylko troszkę nam Belle i Hanny przybyło ;>

"The series was commissioned for a third season, even before the second season was aired. Filming is expected to begin at the start of 2009, once Piper has recovered after the birth of her son, Winston, in October 2008."
co do drugiego sezonu, to wszystko ok, tylko troszkę nam Belle i Hanny przybyło ;>
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
ciekawe
wyjaśniło się kim jest autorka bloga "Belle de Jour"
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... __Jej.html
wyjaśniło się kim jest autorka bloga "Belle de Jour"
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... __Jej.html
-
Wskaż do odpowiedzi
-