Star Wars: Clone Wars

Animowane - Świat animacji jest często prawdziwszy od tego z serwisów informacyjnych!
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: Lisu11 »

oczywiście pojawi się. tyle tylko ze ma mieć 7 epizodów to chyba nie ma sensu wystawiać po jednym odcinku
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wErNi »

No w sumie to i jakaś racja, ale wiedząc że już to jest emitowane człowiek chciałby sobie ściągnąć na kompa ;]
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Lisu11 pisze:oczywiście pojawi się. tyle tylko ze ma mieć 7 epizodów to chyba nie ma sensu wystawiać po jednym odcinku
Ciekawe skąd te informacje skoro Lucas zapowiedział 100 (słownie - sto) odcinków! A kilka miesiecy temu wyjawiono informacji o gotowych ponad 50 epizodach.

A jeśli chodzi o wrażenia z dotychczasowych 3 (plus film) to śmiem twierdzić iż serial znakomicie kontynuje uniwersum wykreowane prze filmy i EU. Cóż jak na razie jest w czołówce. Odcinki zawierają dużo akcji (ale bez przesady) scenariusz jest niezły.

A swoją droga na stronie cartoon network można oglądac odcinki tylko tygodniowym opóżnieneim (niezbedne jest jednak znajomosć angielskiego)
We are against piracy, please don't attack ships.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

zgadzam się żę serial, jak i film są naprawde całkiem spoko. Tylko przydałoby się więcej walk na miecze, bo jak narazie większość dzieje się w kosmosie. Choć mimo wszystko wolalbym ogladac aktorski serial z uniwersum StarWars tonarazie trzeba się zadowolić tą animacją :D
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

kendzi pisze:Ciekawe skąd te informacje
tak tylko wszedłem na tv.com i zobaczyłem

Kod: Zaznacz cały

http://www.tv.com/star-wars-the-clone-wars/show/73668/episode_listings.html?tag=episodes;more&om_act=convert&om_clk=episodessh
wiec myslałem ze tylko 7.
no ale jak ma być 100 to bede wystawiał w paczkach po pare(naście)
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Tu są informacje o serialu:

http://www.ossus.pl/biblioteka/Wojny_klonów_(serial_3D)

PS: W internecie jest dostępna wersja 180mb w ładnej jakości.

PS2: Władającym, językiem Lucasa polecam również obejrzenie tego preview, tlko uwaga, jesli ktoś nie widział 4 pierwszych odcinków niech sie przygotuje na sporą dawke spojlerów.
Ostatnio zmieniony 19 października 2008, 23:13 przez kendzi, łącznie zmieniany 3 razy.
We are against piracy, please don't attack ships.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Ile można opowiadać o jednym wydarzenia. Mamy średnią nową trylogię. Potem miliard komiksów, książek, opowiadań itp. (zalały rynek w momencie gdy Lucas dał znać twórcom, że "już mogą"). Potem animowana kreskówka niamalże bez fabuły. Dalej pilot serialu wyświetlany w kinie (no przecież się sprzeda), a w końcu kolejny serial. Sama komputerowa animacja jest kilka lat do tyłu pod względem technologicznym (obecnie niektóre gry prezentują się o niebo lepiej), a sama historia tyle razy już była wałkowana, że o ile z początku widziałem o co chodzi, tak teraz już nawet nie mam siły złożyć tego do kupy. Sporo niedorzeczności, zaburzeń chronologicznych (a w zasadzie momentami odczuwam brak chronologii) i ogólnie niszczenie mojego dzieciństwa (w zasadzie wspomnień z tamtego okresu).

Teraz rozumiem ostatni odcinek South Parku. May the force be with you.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Star Wars The Clone Wars 2008

Post autor: Sieniu »

Obrazek

Wojny klonów rozprzestrzeniły się na całą galaktykę. Padawan Ashoka Tano i jego mistrz Anakin Skywalker są na misji, której zakończenie trudno przewidzieć. Na liniach frontu trwa walka. Separatyści mają nową, niebezpieczną broń. Padme i C3PO zostają pojmani podczas bitwy. Pojawiają się także niebezpieczni piraci. Tylko Jedi mogą przywrócić równowagę w galaktyce. (opis z Filmwebu)

Nowy serial animowany rozgrywający się pomiędzy drugim a trzecim epizodem słynnej sagi Gwiezdnych Wojen. Opowiada o legendarnej Wojnie Klonów, pokazując epickie bitwy i polityczne machlojki z dodatkiem humoru. Prawie jak w każdym epizodzie sagi. (www.hatak.pl)

Bajka jest naprawdę dobra! Polecam zdecydowanie ! :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Napisy są tłumaczone przez JediAdam`a
Na ten moment jest 20 odcinków,do końca serii zostały 2 odcinki (planowany koniec sezonu 21 marca)
Serial można bez problemu ściągnać więc zapraszam zapraszam!
Polecam ! :-)
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

temat juz jest zalozony: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=660

a tak od siebie serial ciekawy, jak na rozwiniecie uniwersum SW
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

A nie widzisz że tamten serial to co innego? Tylko tytuł ten sam :]
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

sorki moj blad, ale kojarze ze byla gdzies mowa wlasnei o tej wersji z 2008 roku
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
maryna79
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: maryna79 »

jestem za
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

od dłuższego czasu szukam czegos takiego, zdecydowanie zaaaaa!!! :grin:
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

obejrzałem pierwszy odcinek i mi się spodobał. mam zamiar obejrzeć też film o tym samym tytule, który jest podobno swego rodzaju pilotem serialu.
Obrazek
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Cieszę się że mam poparcie co do Star Wars :-)
Jestem zadowolony :)
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

film jest pilotem do serialu.
jezeli chodiz o serial to fajnie, ze pokazuje inne oblicze klonow
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Obejrzałem całość. Super serial! Fajna fabuła, a właściwie fabuły, bo jest kilka wątków. Jeden wątek zazwyczaj 3 odcinki. Polecam wszystkim, którzy nie mogą się pogodzić z tym, że już wszytskie planowane części zostały nakręcone. Teraz oglądam film, ale oczywiście na raty, bo kiepsko z czasem...
Obrazek
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

Można powiedzieć , że jestem fanką Star Wars, ale to jest beznadziejne. Obejrzałam pare odcinków i stwierdziłam , że nie warto czasu marnować. Teraz czekam co wymyślą w serialu fabularnym , a może doczekamy się trzeciej trylogii ;)
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wErNi »

Kiedy i czy w ogóle Clone Wars 3D będą na stronie :)?
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

3D? Chodzi Ci o animowane? Jak narazie jest propozycja w odpowiednim dziale, a co będzie dalej nie wiadomo. Narazie nikt nie zapowiedział tego, że się nim zajmie.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ