Mam tak samo jak najphil. Serial jeżeli chodzi o wykonanie kuleje. Gra aktorska pozostawia wiele do życzenia, niektóre sceny są tak tragiczne, że aż śmieszne.
Nie wiem kto wymyślił, że to musi być osiem osób i żeby w taki sposób ich zebrać w jedną grupę, nie wiem kto wymyślił, że musi się tam pojawić klaun. Wtf? Spokojnie można było by się go pozbyć, a historia i tak nic by na tym nie straciła... Pewnie się okaże jeszcze, że w przeszłości był jakimś super mózgiem na jakimś uniwersytecie, antropologiem, ufologiem czy czymś takim, ale w jakiś sposób się ośmieszył i jego karierę szlag trafił. A teraz jak na ironię zarabia na życie jako klaun
Końcówka jednak pozwala mieć nadzieję, że serial rozwinie skrzydła.
Teraz tylko od widzów zależy, które z pięciu dramatów otrzymają zamówienie kolejnych odcinków.
Mam tak samo jak najphil. Serial jeżeli chodzi o wykonanie kuleje. Gra aktorska pozostawia wiele do życzenia, niektóre sceny są tak tragiczne, że aż śmieszne.
Nie wiem kto wymyślił, że to musi być osiem osób i żeby w taki sposób ich zebrać w jedną grupę, nie wiem kto wymyślił, że musi się tam pojawić klaun. Wtf? Spokojnie można było by się go pozbyć, a historia i tak nic by na tym nie straciła... Pewnie się okaże jeszcze, że w przeszłości był jakimś super mózgiem na jakimś uniwersytecie, antropologiem, ufologiem czy czymś takim, ale w jakiś sposób się ośmieszył i jego karierę szlag trafił. A teraz jak na ironię zarabia na życie jako klaun :)
Końcówka jednak pozwala mieć nadzieję, że serial rozwinie skrzydła. Teraz tylko od widzów zależy, które z pięciu dramatów otrzymają zamówienie kolejnych odcinków.
Za każdy serial chyba odpowiada inna ekipa produkcyjna, bo inaczej byłoby trochę zamętu Przyjmując że jednak za każdy serial biorą się inni ludzie liczę na to, że może za miesiąc będzie kolejny epizod. Przynajmniej "Alpha House" z tego co się orientuję były kolejne epizody w takich odstępach.
Za każdy serial chyba odpowiada inna ekipa produkcyjna, bo inaczej byłoby trochę zamętu :) Przyjmując że jednak za każdy serial biorą się inni ludzie liczę na to, że może za miesiąc będzie kolejny epizod. Przynajmniej "Alpha House" z tego co się orientuję były kolejne epizody w takich odstępach.
Pytanie, czy będą puszczać jak będą kolejne epizody, czy poczekają na cały sezon?
To pierwsze rozwiązanie raczej praktykowane jest przez amatorskie produkcje internetowe.
Pytanie, czy będą puszczać jak będą kolejne epizody, czy poczekają na cały sezon? To pierwsze rozwiązanie raczej praktykowane jest przez amatorskie produkcje internetowe.
Drugie rozwiązanie jest praktykowane tylko przez Netflix z tego co się orientuję.
Amazon, Hulu czy Crackle wypuszczają odcinki co jakiś czas, choć nie jestem pewien co do ostatniego.
Drugie rozwiązanie jest praktykowane tylko przez Netflix z tego co się orientuję. Amazon, Hulu czy Crackle wypuszczają odcinki co jakiś czas, choć nie jestem pewien co do ostatniego.
Pamiętacie pilota The After? Wypowiedział się jego twórca Chris Carter.
Inspirację serialu oparł o Dantego, a konkretnie o Piekło.
I tak jak Boska Komedia liczy 99 pieśni, Carter przymierza się do tego, by serial liczył... 99 odcinków.
Oj, Carter lubi tasiemce i szykuje nam się powtórka Z Archiwm X, którego Carter był twórcą.
Pierwszy sezon The After ma mieć swoją premierę na początku 2015r., ale wygląda na to, że zagadki z serialu szybko się nie wyjaśnią.
Pamiętacie pilota The After? Wypowiedział się jego twórca Chris Carter. Inspirację serialu oparł o Dantego, a konkretnie o Piekło. I tak jak Boska Komedia liczy 99 pieśni, Carter przymierza się do tego, by serial liczył... 99 odcinków. Oj, Carter lubi tasiemce i szykuje nam się powtórka Z Archiwm X, którego Carter był twórcą. Pierwszy sezon The After ma mieć swoją premierę na początku 2015r., ale wygląda na to, że zagadki z serialu szybko się nie wyjaśnią.
Zapewne za drogi w produkcji się okazał, a może za dużo pilotów okazało się zbyt dobrych i z czegoś musieli zrezygnować. Chyba nigdy nie dostaniemy odpowiedzi na to pytanie. Szkoda. Mimo iż technicznie nie powalał to sama historia miała ogromny potencjał.
Zapewne za drogi w produkcji się okazał, a może za dużo pilotów okazało się zbyt dobrych i z czegoś musieli zrezygnować. Chyba nigdy nie dostaniemy odpowiedzi na to pytanie. Szkoda. Mimo iż technicznie nie powalał to sama historia miała ogromny potencjał.