Czekamy na 4 sezon. W międzyczasie trwaja prace nad Spin-off https://www.goodhousekeeping.com/life/entertainment/a35742540/yellowstone-spinoff-6666-ranch-show-cast-release-date-spoilers/ :)
Informacja o tym, ze czekamy na 4. sezon nie oznacza, że nikt tu nie ma pojęcia, że sezon jest w produkcji. Jedna ze stron podaje nawet lipiec jako miesiąc premiery.
Informacja o tym, ze czekamy na 4. sezon nie oznacza, że nikt tu nie ma pojęcia, że sezon jest w produkcji. Jedna ze stron podaje nawet lipiec jako miesiąc premiery.
mamy juz 4 sezon po 2 odcinkach jestem na tak.
cała rodzinka pokeconam, ale Kelly Reilly Beth Dutton robi najwięcej świetna postać i aktorka . Kobiecy Terminator
mamy juz 4 sezon po 2 odcinkach jestem na tak. :super: cała rodzinka pokeconam, ale Kelly Reilly Beth Dutton robi najwięcej świetna postać i aktorka . Kobiecy Terminator :) :tongue:
oglądam z ang napisami bo szkoda psuć sobie seans z napisami od Tigerhama
S05 trzyma poziom, jest troszkę więcej polityki ale patrząc na zakończenie S04 można było się tego spodziewać Beth kradnie każdą scenę
oglądam z ang napisami bo szkoda psuć sobie seans z napisami od Tigerhama :D S05 trzyma poziom, jest troszkę więcej polityki ale patrząc na zakończenie S04 można było się tego spodziewać :) Beth kradnie każdą scenę :]
Połowa 5 sezonu "Yellowstone" za nami. Teraz przerwa do lata. Niedługo premiera platformy SkyShowtime w naszym kraju więc mam nadzieję, ze wszystkie sezony będą w końcu legalnie dostępne. Oby tłumaczenie też było dobre bo serial na to zasługuje ;-)
Połowa 5 sezonu "Yellowstone" za nami. Teraz przerwa do lata. Niedługo premiera platformy SkyShowtime w naszym kraju więc mam nadzieję, ze wszystkie sezony będą w końcu legalnie dostępne. Oby tłumaczenie też było dobre bo serial na to zasługuje ;-)
Pierwszy sezon poszedł jak dzik w żołędzie.
Ogląda się świetnie. No i co by nie gadać Kevin to świetny aktor.
Ale żeby nie było tak pięknie muszę się doczepić.
Trochę nie kupuje tej akcji z ilością trupów. Ściele się jak na dzikim zachodzie i to jak gdyby nigdy nic
Pierwszy sezon poszedł jak dzik w żołędzie. Ogląda się świetnie. No i co by nie gadać Kevin to świetny aktor. Ale żeby nie było tak pięknie muszę się doczepić. Trochę nie kupuje tej akcji z ilością trupów. Ściele się jak na dzikim zachodzie i to jak gdyby nigdy nic :-)