Dodawanie nowego serialu działa, masz rację, są tam formularze do tego zrobione. Sporo rzeczy działa- na przykład każdy dodany serial pojawia się na liście głównej, ale kiedy klika się kategorię, to już niestety nie podświetla wszystkiego- te kategorie nie działają za dobrze i nawet kiedy dodałem nową kategorię- 2018, to zupełnie nic nie podświetla
Najważniejsze, że działa top100 i to nawet z ocenianiem, które też działa.
Wszystkie zmiany w bazie musi zatwierdzać moderator i tu jest mały zgrzyt, bo brak linka do panelu moderacyjnego bazy. Moderacja bazy działa, ale nie chcę dodawać przycisku, bo moderować mają jedynie uprawnieni do tego i tylko oni mieliby ten przycisk widzieć- teraz każdy widzi przycisk edytuj, ale to jest dobrze zrobione, bo tak naprawdę to nie jest edycja, a jedynie zgłoszenie zaproponowanych zmian, które to zmiany moderator może, ale nie musi wprowadzić.
Szkoda, że ASD nie zrobił na podobnej zasadzie, jak top 100, powiedzmy 20 ostatnio dodanych seriali, to by zdecydowanie ułatwiło poruszanie się w tej bazie, dodało jej większej atrakcyjności...
Popróbuję zrobić taką podstronę, ale nie wiem, czy mi się uda i pewnie prace nad nią nieprędko się skończą.
Podsumowując- dodawajcie seriale do bazy, ja będę je sprawdzał i ewentualnie zatwierdzał. Może też wtajemniczę
sindara, żebym się za bardzo z tym nie przerobił