Nie zraziłem się negatywnymi komentarzami, zacząłem oglądać i mnie serial kupił.
Nie zdawałem sobie sprawy, ale chyba brakowało mi takiej wojennej produkcji od jakiegoś czasu, nawet jeśli czasem zbyt nachalnie gdzieś tam CGI widać.
Na razie jestem po 3 odcinkach i oglądam dalej.
Nie zraziłem się negatywnymi komentarzami, zacząłem oglądać i mnie serial kupił. :) Nie zdawałem sobie sprawy, ale chyba brakowało mi takiej wojennej produkcji od jakiegoś czasu, nawet jeśli czasem zbyt nachalnie gdzieś tam CGI widać. ;) Na razie jestem po 3 odcinkach i oglądam dalej.
Koniec. Ostatni odcinek od rana na Apple TV+. Warto dodać, że pojawił się również dokument o tych lotnikach i całej formacji, również na Apple TV+
Tytuł "Krwawa Załoga" narracja Tom Hanks i Steven Spielberg.
Koniec. Ostatni odcinek od rana na Apple TV+. Warto dodać, że pojawił się również dokument o tych lotnikach i całej formacji, również na Apple TV+ Tytuł "Krwawa Załoga" narracja Tom Hanks i Steven Spielberg.
Serial nieco w drugiej części zwolnił, te "stalagowe" momenty aż tak mnie nie wciągnęły, no ale to bardziej nam znane z różnych produkcji historie i chyba po prostu chciałbym więcej rajdów samolotowych na ekranie.
Niemniej całość oceniam bardzo pozytywnie. Jak pisałem wyżej, nieco mi brakowało ostatnio takiej wojennej produkcji.
I tak, dokument też polecam.
Serial nieco w drugiej części zwolnił, te "stalagowe" momenty aż tak mnie nie wciągnęły, no ale to bardziej nam znane z różnych produkcji historie i chyba po prostu chciałbym więcej rajdów samolotowych na ekranie. Niemniej całość oceniam bardzo pozytywnie. Jak pisałem wyżej, nieco mi brakowało ostatnio takiej wojennej produkcji. I tak, dokument też polecam. :)