Fringe

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
youtube Warszawa

Post autor: Don_Bazylian »

rino pisze:hej mógłby ktoś udostepnić 1 sezon do sciagania stary link juz nie działa
Co nie działa? Wszystko działa. Masz 2 alternatywne źródła nawet (RS i FF).
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Chętnie bym się poznała z Brown Betty :alien:
Ale reszta odcinka, porażka, aż mi się przysnęło. Poza sentymentalną historyjką totalnie nic nie wnosi.
Za to zakończenie sezonu super, chociaż nie wiem, czy nie wolałabym
Spoiler:
Oczywiście jeśli scenarzyści zachwycą kolejnym sezonem, to odwołuje to co w spoilerze ;)
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Niedawno zrobiłem sobie kolejne podejście do tego serialu, już chyba czwarte, zważywszy na dobre opinie o drugim sezonie i serialową suszę, którą jak zwykle mamy w tym okresie. Powiem, że jest coraz lepiej i nawet przyzwyczaiłem się do głównej aktorki. Prawdopodobnie będę już oglądał do końca drugiego sezonu i mam nadzieję z niecierpliwością czekał na następny.

ps. Czy ten temat bardziej nie pasowałby w dziale z sci-fi?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
kacperuss
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperuss »

Włąsnie zakończyłęm ogladanie drugiego sezonu. Dlugo sie zbieralem, bo pierwszy z lekka mnie znudzil, ale teraz nie moge sie doczekac trzeciego sezonu....
Awatar użytkownika
xhejn
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Post autor: xhejn »

No to widzę, że nie jestem jakiś dziwny, bo też nie mogłem rozgryźć pierwszej serii... Po pierwszym odcinku, tym długim pilocie, wymiękłem i powiedziałem, że nie oglądam dalej. Ostatnio zabity brakiem sensownego serialu do oglądania, wróciłem do Fringe i męczę... Jestem na 5 czy 6 odcinku i z bólem brnę dalej. Może do końca roku zmęczę ten sezon i zacznę drugi, mam nadziejże, że tak jak tu napisano - o wiele ciekawszy :)

EDYTA po miesiącu :)
Pierwszy sezon skończony i muszę stwierdzić, że rozkręcał się z odcinka na odcinek. drugi sezon ropoczął się od mocnego uderzenia ale wydaje mi się (oglądam właśnie odc. 2x02), że serial jednocześnie zboczył w strone X-Files, czyli na manowce "niepoznanego". Co z tego wyjdzie, to zobaczymy...

Jednocześnie uczulam na napisy... jak chcecie zaoszczędzić nerwów, to oglądajcie albo bez napisów albo ściągnijcie od razu inną wersję, np. stad:

Kod: Zaznacz cały

http://www.fringetv.pl/articles.php?article_id=21
Ostatnio zmieniony 11 września 2010, 15:07 przez xhejn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Drugi sezon, jak i sama końcówka pierwszego jest coraz lepszy. Też z niecierpliwością czekan na trzeci. Warto sobie też poczytać trochę wiadomości np. na fringe.com.pl , bo w serialu jest ukrytych dużo, na pierwszy rzut oka niezauważalnych, motywów.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

O szlachetny czarodzieju Merlinie użyj swej potężnej magii i wyczaruj nam nowe odcinki tego magicznego serialu, zwanego pospołu Fringe, wszak niejeden z nas chciało li obaczyć owe odcinki na swoich imaginariach, tako rzecze jam gracek17 zwany Sezonobójcą.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Ok, będzie. W ostatnich miesiącach miałem mały zapiiii ale powracam do uploadowania. Będzie Fringe, HIMYM. Wkrótce.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

1 odcinek dostępny, kolejny niedługo.

Added after 2 hours 16 minutes:

Oba odcinki dostępne, zapraszam.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Wlasnie ogladam :)
Czy pierwsze 10 minut Wam czegos nie przypominaja? Dark angel....
Sgu kopiuje z BSG, Fringe z DA, jakie jeszcze niespodzianki nas czekaja :(
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Nowe odcinki, sam jeszcze nie oglądałem ale zapraszam. Poza tym lubię placki.
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

ogladam dalej mimo ze juz dawno mialam przestac ogladac :D no ale czego sie nie robi dla Joshuy Jackson haha
denerwuje mnie ten romans z pania FBI i to jeszcze zamienioną ciekawe kiedy sie zorientuja ze je zamienili o.O
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Fringe notuje formę zwyżkową - gdyby ktoś podczas 1 sezonu powiedział mi że będę zachwycał się Fringe'em, to bym go chyba wyśmiał. Jedna z najciekawszych opcji w tv obecnie.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

A ja, szczerze mówiąc, nie rozumiem tych zachwytów nad trzecią serią. Jest ciekawie, owszem, ale nie jest to wcale żadna rewelacja (w porównaniu z poprzednimi sezonami). Mamy nową formułę (odcinek "tu" i odcinek "tam"), ale poza tym nic nadzwyczajnego się nie dzieje.

W pierwszym i drugim sezonie mieliśmy tajemnice, zagadki i różnego rodzaju mroczne intrygi ciągnące się przez wszystkie odcinki. Teraz w zasadzie wszystko już wiadomo, sytuacja jest jasna i niemalże cała uwaga poświęcana jest poszczególnym sprawom rozwiązywanym przez wydział Fringe. Sprawy są ciekawe, to prawda, ale brakuje mi tu jednak "większego obrazu".

Jednak pomimo moich narzekań Fringe nadal się dobrze ogląda, a sam wątek "szpiegowski", który teraz stanowi oś fabularną serialu, jest bardzo wciągający. Mam nadzieję, że z czasem ten sezon się jeszcze bardziej rozkręci...
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Siódmy odcinek trochę zamieszał.
Spoiler:
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

Ciekawe promo najnowszego odcinka pokazało się w sieci. Zapraszam do obejrzenia.
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Dopiero co sie zabrałem za fringe, czy to normalne ze w kazdym odcinku widze tego łysola "obserwatora"? :D
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

tak to normalne on jest wszędzie :D
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Wlasnie co ogladam Fringe odcinek 9
na poczatku
Spoiler:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Koncze powoli pierwszy sezon, serial fajny, tylko agentka Dunham jest grana przez fatalna aktorke.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ