Co nie działa? Wszystko działa. Masz 2 alternatywne źródła nawet (RS i FF).rino pisze:hej mógłby ktoś udostepnić 1 sezon do sciagania stary link juz nie działa
Fringe
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
Chętnie bym się poznała z Brown Betty
Ale reszta odcinka, porażka, aż mi się przysnęło. Poza sentymentalną historyjką totalnie nic nie wnosi.
Za to zakończenie sezonu super, chociaż nie wiem, czy nie wolałabym Oczywiście jeśli scenarzyści zachwycą kolejnym sezonem, to odwołuje to co w spoilerze 

Ale reszta odcinka, porażka, aż mi się przysnęło. Poza sentymentalną historyjką totalnie nic nie wnosi.
Za to zakończenie sezonu super, chociaż nie wiem, czy nie wolałabym
Spoiler:

-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Niedawno zrobiłem sobie kolejne podejście do tego serialu, już chyba czwarte, zważywszy na dobre opinie o drugim sezonie i serialową suszę, którą jak zwykle mamy w tym okresie. Powiem, że jest coraz lepiej i nawet przyzwyczaiłem się do głównej aktorki. Prawdopodobnie będę już oglądał do końca drugiego sezonu i mam nadzieję z niecierpliwością czekał na następny.
ps. Czy ten temat bardziej nie pasowałby w dziale z sci-fi?
ps. Czy ten temat bardziej nie pasowałby w dziale z sci-fi?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
xhejn
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
No to widzę, że nie jestem jakiś dziwny, bo też nie mogłem rozgryźć pierwszej serii... Po pierwszym odcinku, tym długim pilocie, wymiękłem i powiedziałem, że nie oglądam dalej. Ostatnio zabity brakiem sensownego serialu do oglądania, wróciłem do Fringe i męczę... Jestem na 5 czy 6 odcinku i z bólem brnę dalej. Może do końca roku zmęczę ten sezon i zacznę drugi, mam nadziejże, że tak jak tu napisano - o wiele ciekawszy 
EDYTA po miesiącu
Pierwszy sezon skończony i muszę stwierdzić, że rozkręcał się z odcinka na odcinek. drugi sezon ropoczął się od mocnego uderzenia ale wydaje mi się (oglądam właśnie odc. 2x02), że serial jednocześnie zboczył w strone X-Files, czyli na manowce "niepoznanego". Co z tego wyjdzie, to zobaczymy...
Jednocześnie uczulam na napisy... jak chcecie zaoszczędzić nerwów, to oglądajcie albo bez napisów albo ściągnijcie od razu inną wersję, np. stad:

EDYTA po miesiącu

Pierwszy sezon skończony i muszę stwierdzić, że rozkręcał się z odcinka na odcinek. drugi sezon ropoczął się od mocnego uderzenia ale wydaje mi się (oglądam właśnie odc. 2x02), że serial jednocześnie zboczył w strone X-Files, czyli na manowce "niepoznanego". Co z tego wyjdzie, to zobaczymy...
Jednocześnie uczulam na napisy... jak chcecie zaoszczędzić nerwów, to oglądajcie albo bez napisów albo ściągnijcie od razu inną wersję, np. stad:
Kod: Zaznacz cały
http://www.fringetv.pl/articles.php?article_id=21
Ostatnio zmieniony 11 września 2010, 15:07 przez xhejn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Drugi sezon, jak i sama końcówka pierwszego jest coraz lepszy. Też z niecierpliwością czekan na trzeci. Warto sobie też poczytać trochę wiadomości np. na fringe.com.pl , bo w serialu jest ukrytych dużo, na pierwszy rzut oka niezauważalnych, motywów.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
A ja, szczerze mówiąc, nie rozumiem tych zachwytów nad trzecią serią. Jest ciekawie, owszem, ale nie jest to wcale żadna rewelacja (w porównaniu z poprzednimi sezonami). Mamy nową formułę (odcinek "tu" i odcinek "tam"), ale poza tym nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
W pierwszym i drugim sezonie mieliśmy tajemnice, zagadki i różnego rodzaju mroczne intrygi ciągnące się przez wszystkie odcinki. Teraz w zasadzie wszystko już wiadomo, sytuacja jest jasna i niemalże cała uwaga poświęcana jest poszczególnym sprawom rozwiązywanym przez wydział Fringe. Sprawy są ciekawe, to prawda, ale brakuje mi tu jednak "większego obrazu".
Jednak pomimo moich narzekań Fringe nadal się dobrze ogląda, a sam wątek "szpiegowski", który teraz stanowi oś fabularną serialu, jest bardzo wciągający. Mam nadzieję, że z czasem ten sezon się jeszcze bardziej rozkręci...
W pierwszym i drugim sezonie mieliśmy tajemnice, zagadki i różnego rodzaju mroczne intrygi ciągnące się przez wszystkie odcinki. Teraz w zasadzie wszystko już wiadomo, sytuacja jest jasna i niemalże cała uwaga poświęcana jest poszczególnym sprawom rozwiązywanym przez wydział Fringe. Sprawy są ciekawe, to prawda, ale brakuje mi tu jednak "większego obrazu".
Jednak pomimo moich narzekań Fringe nadal się dobrze ogląda, a sam wątek "szpiegowski", który teraz stanowi oś fabularną serialu, jest bardzo wciągający. Mam nadzieję, że z czasem ten sezon się jeszcze bardziej rozkręci...
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi