True Blood

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

Shedao Shai pisze:
Vampire King of the Missisipi jest fantastyczny.
O tak, nie wiem, jak to jest w książce, ale w serialu - aktorsko może? - jest to postać w tej chwili najlepsza :)

(Tu mogłem być sympatyczny, o "Incepcji" jednak nie napiszę, bo musiałbym być mniej przyjemny... :) )
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Fakt. Oby go nie uśmiercono za szybko (bo grabi sobie, oj grabi). A co do książek, to jakoś nie umiem się za nie zabrać, nie wydają mi się równie ciekawe co serial. Chociaż mama czytała, i mówi że całkiem w porządku - no ale ona znowuż nie widziała serialu.

(Aj waj, nie podobało się? Odpisz może na priv albo w temacie - żeby nie spamować. Ja jutro jadę drugi raz :) )
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

krol Missisipi i jego malzonek są rewelacyjni i musze przyznac ze na 100% ma to cos wspolnego z aktorstwem chociaż w ksiazce tez sobie nizle poczynał :D
mnie ten serial wciagna od pierwszego odcinka ale z czasem zacza mnie zachwycac ja caly weekend żyje tym ze w poniedzialoek czeka na mnie nowy odcinek :D
pesti69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pesti69 »

Nareszcie nadrobiłam zaległości. Król Missisipi nieźle sbie poczyna. Sookie się dobrze załatwiła, tylko ten jej sen był dziwny ;D Tara o dziwo dobrze się spisała. Szkoda, że Lafayettowi wieczór nie wypalił, a tak dobrze się zapowiadało, no ale była jedna z rzadkich scen w serialach, i dobrze ;D
Spoiler:
I moim zdaniem było zdecydowanie za mało Erica... Ale dobrze, że poznajemy historię życiową... ;D
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

nie ważne co by mówić o tym serialu, ale warto go oglądać choćby dla genialnych (szczególnie w 3 sezonie) zakończeń odcinków. W najnowszym epku Russell był the best :D
- And now time for a weather. Tiffany?
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

Dla mnie nie warto, moze dla tego, ze najpierw widziałem Moonlight i True Blood nie może się temu równać. Nie polecam, odrzuciła mnie gra aktorki i postać którą gra, a jak juz to Moonlight dla porównania będzie dobra opcją.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Helventis pisze:- And now time for a weather. Tiffany?
Russel - nomen omen - ożywił ten serial w stopniu fantastycznym :) W zasadzie czaka się na każdą scenę z jego udziałem. I gratyfikacja jest spora - jak już się pojawi, to dzieją się takie rzeczy, jak w końcówce :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

No faktycznie, Moonlight to wybitne dzieło, aż je skasowali po 1 sezonie :-)

Końcówka ostatniego odcinka TB - FANTASTYCZNA!!! WOW! Russel! Geniusz! :D
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Marudzisz, Shedao ...Moonlight nie było takie złe, tylko nie trafiło w swój czas. Jeszcze nie było mody na wampiry.
Dla mnie i tak najlepszym serialem wampirycznym pozostaje Kindred: The Embraced.

I nie pojmuje nadal waszej fascynacji TB :P ...chociaż oglądam. Ale poza ostatnią sceną, która była rzeczywiście ciekawa- wynudziłam sie na ostatnim odcinku potężnie :roll:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Shedao Shai! Ja nie mam kiepskich seriali w sygnaturce. Trochę szacunku.
Obrazek
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Przepraszam & kłaniam się uniżenie! ;)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

król Missisipi mnie poprostu zabil koncowka :D wogole ja sie na ppoczatk zastanawialam co on wyrwal bo na serce to nie wygladalo a tu jak na TB przystalo oryginalnie kregoslup :D
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

ehh żeby tylko Eric nie dopiął swego w porachunkach z Russelem... nie po tych "informacjach" :D
Helventis pisze:nie ważne co by mówić o tym serialu, ale warto go oglądać choćby dla genialnych (szczególnie w 3 sezonie) zakończeń odcinków
dokładnie

Początek sezonu był moim zdaniem tragiczny ale od 4/5 odcinka jest już super.

PS. Piątka dla Bombom, za to że wrzuca odcinki bez wyciętych napisów końcowych, piosenki zawsze są fajne :]
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Dokładnie, Russele jest niezły. Szkoda mi tylko
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
pesti69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pesti69 »

Coraz bardziej mnie denerwuje związek Bila i Sookie... Ileż można wracać do tego samego?? Czy ta dziewczyna nie ma instynktu samozachowawczego?? Informacje były boksie... A odcinki są coraz bardziej nudne, mają może ze 2 sceny fajne na odcinek.
Spoiler:
Ja bym tylko chciała zeby w tych ostatnich odcinkach było jakieś nawiązanie Sookie/Eric...
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

Jak po finale?

Ja ogólnie zgadzam się z tym co piszą na popcornerze, tylko że mi takie wyjście bardzo się podoba.
Spoiler:
PS. Suchar sezonu :)
Obrazek
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Ciężko mi było się wciągnąć ale jak już się wciągnąłem to nie mogłem przestać. Swoją drogą czołówka ma niesamowity klimat.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Widzę że TB powraca w wielkim stylu... Pierwszy odcinek nowego sezonu doskonale wpisuje się w klimat serii. Irygujące wątki z końcówki poprzedniego sezonu stały się jeszcze ciekawsze, a kierunek dalszego rozwoju akcji jest, jak to już w tym serialu bywało, bardzo trudny do przewidzenia. Z niecierpliwością oczekuję następnych odcinków.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Nie wiem, czy bym zaryzykował sformułowanie "w wielkim stylu", ale jest całkiem nieźle - ze szczególnym uwzględnieniem
Spoiler:
i
Spoiler:
. Sporo zmian, które dodają serialowi przestrzeni. Generalnie, Erik i tak kradnie show zawsze wtedy, gdy się pojawia na ekranie :)
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011, 17:42 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Bostonq a nie Billa? :scratch: ;)
Zgodzę się, że duże zaskoczenie. I nawet Tara jakoś mniej irytująca.
Za to końcówka 2 odcinka.. będzie ciekawie :-)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ