Ściągam masę seriali i właśnie jestem w trakcie podmieniania zasobów dysku na xvidasd.
Kocham seriale sci-fi. Farscape i SG-1 to dla mnie seriale absolutnie kultowe.
Nie unikam tez dobrych seriali fantasy, choć tu mam awersje do przesłodzonych bohaterek, w których zakochuje się polowa męskiej populacji wiec mam nieco ograniczone pole do wyboru, bo ten typ postaci jest plagą nawiedzającą co drugi serial.
Xvidasd dało mi też możliwość poszerzenia mojej kolekcji brytyjskich komedii i innych seriali, które niestety przeoczyłam gdy były jeszcze na antenie.
Ściągam masę seriali i właśnie jestem w trakcie podmieniania zasobów dysku na xvidasd. Kocham seriale sci-fi. Farscape i SG-1 to dla mnie seriale absolutnie kultowe. Nie unikam tez dobrych seriali fantasy, choć tu mam awersje do przesłodzonych bohaterek, w których zakochuje się polowa męskiej populacji wiec mam nieco ograniczone pole do wyboru, bo ten typ postaci jest plagą nawiedzającą co drugi serial. Xvidasd dało mi też możliwość poszerzenia mojej kolekcji brytyjskich komedii i innych seriali, które niestety przeoczyłam gdy były jeszcze na antenie.
Witam,
Jestem Łukasz, fajnie w końcu tutaj być. Najbardziej przepadam za The Wire, SoA oraz Housem, ale również z ostatnich produkcji Modern Family bardzo przypadło mi do gustu.
Dzięki xvidasd za fantastyczną robotę!
Witam, Jestem Łukasz, fajnie w końcu tutaj być. Najbardziej przepadam za The Wire, SoA oraz Housem, ale również z ostatnich produkcji Modern Family bardzo przypadło mi do gustu. Dzięki xvidasd za fantastyczną robotę!
Cześć wszystkim,
Mam na imię Romek, jestem ze śląska i nie studiuje na AE w Katowicach:) Jestem fanem sci-fi i komedii:)
Polecam wszystkim ulubiony serial:
Cześć wszystkim, Mam na imię Romek, jestem ze śląska i nie studiuje na AE w Katowicach:) Jestem fanem sci-fi i komedii:) Polecam wszystkim ulubiony serial: [img]http://tvshows.i365.pl/images/smiles/icon_eek.gif[/img]
Witam. Dawno, dawno temu natrafiłem na Wasze relki "Rescue me"( sezony 1 i 2 ) i jestem teraz tu
z tegoż właśnie powodu. Przy okazji ogromne dzięki za doskonałe tłumaczenie.
Arkadiusz.
Witam. Dawno, dawno temu natrafiłem na Wasze relki "Rescue me"( sezony 1 i 2 ) i jestem teraz tu z tegoż właśnie powodu. Przy okazji ogromne dzięki za doskonałe tłumaczenie. Arkadiusz.
Witam. Mam na imię Anka, lat 26. Jestem ze Słupska i wychowuję 3 miesięcznego synka. W wolnych chwilach lubię obejrzeć dobry serial lub film.Niedługo zabieram się za genialne "Rescue me".Dzięki za tłumaczenie. Myślę, ze znajdę tu wiele inspiracji. Pozdro
Witam. Mam na imię Anka, lat 26. Jestem ze Słupska i wychowuję 3 miesięcznego synka. W wolnych chwilach lubię obejrzeć dobry serial lub film.Niedługo zabieram się za genialne "Rescue me".Dzięki za tłumaczenie. Myślę, ze znajdę tu wiele inspiracji. Pozdro