Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
witam,
z góry przepraszam ale zbyt swobodnie nie poruszam się po forach... próbowałem szukać, ale za Chiny nie mogę znaleźć napisów do 7 sezonu rescue me..od odc 4ego. Zamiast bana za ew. pisanie nie w temacie mogę prosić o jakąś pomoc..?:)
Czy można w ogóle znaleźć tu gdzieś "gołe" napisy do wspomnianego serialu?
z góry przepraszam ale zbyt swobodnie nie poruszam się po forach... próbowałem szukać, ale za Chiny nie mogę znaleźć napisów do 7 sezonu rescue me..od odc 4ego. Zamiast bana za ew. pisanie nie w temacie mogę prosić o jakąś pomoc..?:)
Czy można w ogóle znaleźć tu gdzieś "gołe" napisy do wspomnianego serialu?
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Nie wiem, jak xvidasd stoi z wystawką, ale melduję, że właśnie skończyłem napisy (przepraszam, że aż 2 tygodnie po oryginale, ale nie mogłem tego zrobić szybciej)
Rescue Me to świetny serial, zabawny, ale też z przesłaniem. . . (nie chcę tu powtarzać po raz setny tych samych słów)
Ale może ktoś kiedyś będzie się wahał, czy go obejrzeć. . . - może to go przekona:
To nie jest tylko serial o strażakach, to nie jakaś-tam komedyjka - to też - a może przede wszystkim serial o tym, jak człowiek walczy z własnym życiem. Jak co rusz podnosi swój świat z gruzów. . .
I mimo zażywania przeróżnych wspomagaczy - szuka siebie i swojego człowieczeństwa. . .
Rescue Me to świetny serial, zabawny, ale też z przesłaniem. . . (nie chcę tu powtarzać po raz setny tych samych słów)
Ale może ktoś kiedyś będzie się wahał, czy go obejrzeć. . . - może to go przekona:
To nie jest tylko serial o strażakach, to nie jakaś-tam komedyjka - to też - a może przede wszystkim serial o tym, jak człowiek walczy z własnym życiem. Jak co rusz podnosi swój świat z gruzów. . .
I mimo zażywania przeróżnych wspomagaczy - szuka siebie i swojego człowieczeństwa. . .
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Serial genialny, świetnie pokazane staczanie się głównego bohatera z powodu jego problemów z alkoholem. Dodatkowo mnóstwo momentami dość ciężkiego humoru ( co mi odpowiada). Jednak ostatnie 2 sezony to już nie to co wcześniej , wyraźnie poziom spada i w sumie dobrze, że rychło koniec tej wspaniałej serii.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Koniec. Aż szkoda można by powiedzieć... ale to chyba dobrze. Genialny serial (zwłaszcza trzy pierwsze sezony). Będzie mi go brakować.
Jeszcze raz chciałbym podziękować wszystkim, dzięki którym udało się przetłumaczyć wszystkie sezony:
Rafalito, Brita, Anonymous992 (Anon_Omus) - bez Was nie było by to możliwe - Dziękuję!
-- 05.01.2013 17:19 --
Aaaż łezka mi się w oku zakręciła jak jeszcze raz wszystko zebrałem do kupy bo to wyseedować. W torrencie prócz wszystkich sezonów znajdują się również webizody oraz wywiad Denisa Learyego z Jayem Leno - zapraszam więc bo:
Rescue Me to prawdopodobnie najlepszy serial jaki w życiu widziałem

Spoiler:
Rafalito, Brita, Anonymous992 (Anon_Omus) - bez Was nie było by to możliwe - Dziękuję!
-- 05.01.2013 17:19 --
Aaaż łezka mi się w oku zakręciła jak jeszcze raz wszystko zebrałem do kupy bo to wyseedować. W torrencie prócz wszystkich sezonów znajdują się również webizody oraz wywiad Denisa Learyego z Jayem Leno - zapraszam więc bo:
Rescue Me to prawdopodobnie najlepszy serial jaki w życiu widziałem

-
karol_maverick
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
- Kontakt:
Re: Rescue Me
Ostatnio udało mi się nadrobić zaległości i obejrzeć wszystkie sezony Rescue Me. Muszę przyznać, że to jeden z lepszych seriali jakie oglądałem. Choć nie podobało mi się "porzucanie" niektórych wątków drugoplanowych.
Spoiler:
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Kończę 3. sezon. Fabuła naciągana (te romanse itp.), ale ogląda się świetnie. Pewnie po finale napiszę więcej. 

Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Ja jakoś wymiękłem kiedyś koło 2 sezonu, niby wszystko było fajnie ale coś mi nie podeszło, nie wróciłem nigdy do oglądania, nawet zapomniałem o tym. Może teraz nadrobię? Jak się skończą te komikoswe tasiemce typu Flash Arrow Shield itp.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
Mam podobnie z tym serialem, odpuściłem nawet szybciej, gdzieś w połowie pierwszego sezonu, też mi coś nie zatrybiło. Może było to spowodowane że czytałem wcześniej super recenzję, a jakoś rzeczywistość okazała się rozczarowaniem. Było to kilka lat temu, może faktycznie jak człowiek dojrzał i okrzepł to poważniej do tematu podejdzie;)?
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
To znaczy tak, trzeba się nastawić na dużo romansów (jakby trójkątów typu brat-siostra-kuzyn), ale robotę robi. 

Let Life Live.
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
Jest u mnie na liście, dodany automatycznie pod wpływem zachwytu nad "The Job"(klasa serial
). Obyczajówek mam obecnie pod dostatkiem, więc będzie musiał jeszcze poczekać.

-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Dokładnie, ja też widziałem kapitalne 'The job' i myślałem, że 'Rescue Me' stanie się jego przedłużeniem, albo coś w tym stylu, ale to jednak nie było to samo. Na początku jeszcze zaciekawił mnie motyw z duchami ale im dalej oglądałem tym mniej ten wątek się pojawiał, zaczęły się właśnie jakieś romanse itp., i przestałem.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Rescue Me
Serial wjechał na disney+. Coraz bardziej podoba mi się ta platforma.
A serial należy do moich ulubionych.
To była jeszcze inna epoka serialowa.
A serial należy do moich ulubionych.
To była jeszcze inna epoka serialowa.

Oceń ten serial