Fringe

a long, long time ago..
InBou
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: InBou »

Tak w ogóle to dlaczego nie ma na forum nowych odcinków :P?
Awatar użytkownika
atrixa
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: atrixa »

Ok, obejrzałam... faktycznie warto było poczekać. Nareszcie coś się dzieje w tym serialu :)
I dołączam się do pytania, czemu nie ma na forum nowych ?
Co oglądam:
Dużo.... :D
InBou
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: InBou »

Też obejrzałem, pewnie nie wszystko zrozumiałem co mówili, ale ciekawie się zapowiada :D. Kurcze jutro egzamin a ja Fringe oglądam hehe :D.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

Fajnie się akcja rozwinęła po powrocie serialu, w końcu mamy na co czekać w kolejnych odcinkach. Aczkolwiek z drugiej strony wątek główny wciąż jest daleko w tle i mam nadzieję, że coraz częściej odcinki będą skupiały się właśnie na nim.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Hello w miasteczku Westfield :D czyli powrót Fringe do gry w jak najlepszym tego słowa wydaniu. Kolejne odcinki 4 sezonu z tygodnia na tydzień są coraz lepsze, a z kolei 12 odcinek jak dla mnie to jeden z najlepszych w tym sezonie. Jednym słowem rewelacja.
Co tutaj mamy?Przede wszystkim świetny klimat, zgrabnie opowiedzianą historię, a także nieoczekiwane zwroty akcji....
A więc..
Spoiler:
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

Fringe powrócił ^_^ naprawdę przez pare odcinków wiało nuda, ale Fringe już tak ma.
Od początku wydawało mi się, że Peter jest w swoje rzeczywistości i po prostu obserwatorzy go wymazali, zresztą przez cały sezon przewijały się z ich ust takie informacje. Teraz znow czekam z niecierpliwością na nowy odcinek i mimo, że serial znów jest zagrożony mam nadzieję, ze jak zawsze da sobie radę
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Jeżeli kolejne odcinki będą na takim poziomie jak odcinek 14, który naprawdę pokazuje potencjał serialu, to będę spokojny o przyszłość serialu.
Sam odcinek jest dla mnie najlepszym epizodem sezonu, bo i są zwroty akcji, może nie takie zaskakujące ale jednak. Uchylono też rąbka tajemnicy na temat Obserwatorów, miło wiedzieć coś więcej niż to, że wszyscy są łysi (a przynajmniej ci których widzieliśmy) :)
Na początku sezonu martwiłem się o serial, ale teraz po tym odcinku i problemach co do jesiennej ramówki FOXa jestem spokojny, przy cienkim Alcatraz to raczej Fringa zostawią w swojej ramówce.
Saga
Wskaż do odpowiedzi

powiem szczerze, że kolejny sezon mnie ucieszy naprawdę ostatnie odcinki są rewelacyjne i chyba jednak Peter nie jest e swojej linii czasowej :roll: :scratch: jeden z niewielu seriali który chce się oglądać bo reszta wieje nuda
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Re: Fringe

Post autor: kendzi »

Udało się w końcu obejrzeć nowe odcinki ( no prawie jeszcze dwa ostatnie zostały), ale nie zrobił bym gdybyście wcześniej nie napisali, że sezon się rozkręca się na nowo, dzięki :ok
We are against piracy, please don't attack ships.
Saga
Wskaż do odpowiedzi

nie ma sprawy :D
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Akurat wątek z Peterem jest tak przedstawiony, że niczego nie można być pewnym, więc można domniemywać jedynie, już nieraz Fringe mnie zaskoczył (no prawie zaskoczył :) ) Ciekaw jestem jak to się rozwinie i czekam na kolejne odcinki. Mam nadzieję, że teraz akcja już nabierze tempa i zostanie utrzymany poziom z ostatniego odcinka.
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

no i FOX podjęło decyzję, będzie 5 sezon, któy zarazem będzie ostatnim.
Z jednej strony szkoda, a z drugiej jakby mieli go przeciągać i " na siłę" tworzyć historię, to to będzie najlepsze rozwiązanie.
Mam cichą nadzieję, że zkończą FRINGE sensownie.
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Dobra wiadomość, nawet bardzo dobra. Myślę, że w takim wypadku na zakończeniu się nie zawiedziemy.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Fajne że będą mieć okazje przygotować finałowy sezon, aczkolwiek twórcy byli przygotowani na zamkniecie historii w czwartym sezonie, niemniej cieszę się, że z ekipą Fring spędzę jeszcze jeden sezon. Mam nadzieję, że cały piąty sezon będzie na poziomie odcinka 19, który był najlepszym w piątym sezonie.
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Odcinek 19 wspanialy i jak dobrze pamietam wprowadzenie do sezonu 5.
Jestem ciekawy jak zakończą aktualny sezon i oczywiście czekam na wydanie dvd/blu-ray gdzie pewnie znajdzie się w dodatkach finałowy odcinek, który miałtrafić do tv jakby nie dostał 5 sezonu
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Tak, odcinek 19. był naprawdę świetny. Mam tylko nadzieję, że to nie jest jednorazowa "wycieczka" (tak jak to było w finale 3. sezonu) i że kiedyś tam jeszcze wrócimy. Dobrze by było, gdyby piąty sezon nawiązywał do tego lub dział się w 2015. Swoją drogą nawiedziła mnie taka dość przykra refleksja:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Mam za sobą finał czwartego sezonu. No cóż odcinek bardzo dobry, choć osobiście spodziewałem się czegoś bardziej epickiego :) W tym odcinku twórcom też udało się mnie zaskoczyć...
Spoiler:

Choć twórcy pokazali nam czego możemy się spodziewać w piątym finałowym sezonie to śmiem podejrzewać, że jeszcze nas zaskoczą jak robili to już nie raz. Podejrzewam też, że może to być najlepszy sezon.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Faktycznie, finał tego sezonu był bardziej spokojny - widać, że twórcy nie wiedzieli czy przypadkiem nie będzie to koniec całego serialu.
Spoiler:
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Poniżej plakat zapowiadający ostatni sezon
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Saga
Wskaż do odpowiedzi

już się nie mogę doczekać :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ