Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: Gawith »

sacardo pisze:
xvidasd pisze: Trochę mnie kusi, zeby po tak dużej przerwie zobaczyć co tam w Lostach (dotrwałem do prawie końca drugiego sezonu). Ale szczerze mówiąc nie wierzę, żeby było dobrze...
najwiekszy bład jaki mozna popelnic bo w sumie akcja zaczyna sie w 3 sezonie :) polecam powrót bo scenrzysci sie naprawde popisali :D
Musze się zgodzić bo 3 sezon lostów był chyba najlepszym ze wszystkich :-p

Trochę rozbawił mnie napis na początku 2 odcinka "3 lata temu" bo skoro akcja jest w przyszłości przeszłości i teraźniejszości to nie wiadomo o które 3 lata temu chodzi xD
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

A ja się zgodzić nie mogę. Pierwszy sezon był najlepszy. Później 2 albo 4, trudno powiedzieć... 3 najsłabszy :D .
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Dla przypomnienia sobie co było Lost [5x00] Obrazek

i od razu Lost [5x03] Obrazek
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Woah, ja na 3 sezonie przeżyłem lekki kryzys mojej miłości do LOST, przecież jego pierwsza połowa to porażka.

Ale ja nie o tym. Jak na razie, sezon piąty rządzi... nie bardziej ale i nie mniej niż 1, 2, 4 czy końcówka 3. Jedyny serial dla którego czekam w nocy na następny odcinek.

Po trzecim odcinku, cóż,
Spoiler:
GO LOST GO :grin:
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

W sumie moze byc
Spoiler:
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

to jest serial na ktory nie da sie nie "psioczyć" nigdy nie wiadomo o co chodzi i dlaczgo niby jest tak a nie inaczej ale mimo wszystko ja nadal go lubie ogladac ma cos w sobie
a co do skokow w czasie to ja tez nie wiem co jest teraz teraźniejszoscia i jaki tam jest teraz rok??? samolot rozbil sie w 2003albo 2004 (juz nie pamietam za dobrze0 na wyspie byli 100 iles dni wiec trzy lata pozniej to powinno być 2006/2007 :scratch:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Nigdy nie byłem zagorzałym fanem serialu, ot, po po prostu widzem. Lubiłem jednak tę specyficzną atmosferę, którą udało się twórcom stworzyć. Najnowsze trzy odcinki dowodzą, że - choć nadal są głupoty, nielogiczności, naciągane rozwiązania - to rzeczona atmosfera pozostała i nadal oglądam ten serial z może nie ogromną, ale jednak dość znaczną przyjemnością. Jest to szczególnie istotne w świetle "dokonań" scenarzystów dwóch innych ważnych tytułów (w znaczeniu popularnych, wręcz ikonicznych) - "Prison Break" i "Heroes". W tych dwóch zepsuto wszystko, co było do zepsucia, a "Lost" zachowuje jednak przyzwoity poziom. Jako serial typowo rozrywkowy - moim zdaniem - sprawdza się dobrze. Tylko tyle i aż tyle :)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Bostonq pisze:Tylko tyle i aż tyle
I bardzo dobrze. Ja też zagorzałą fanką Lostów nie jestem, ale przyznam że oglądam odcinki z przyjemnością. Powoli zaczynają się wyjaśniać pewne sprawy, mam nadzieję że z biegiem czasu nasza Tajemnicza Wyspa będzie już trochę mniej tajemnicza :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Mam pytanie czy we wszystkich sezonach bohaterowie są na wyspie? :smile:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Spoiler:
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Lost [5x04] Obrazek
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

dziekuje :grin:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Jestem po odcinku wprowadzającym - dość przydatnym, bo niektóre niuanse już mi wyleciały z głowy, a w tym sezonie będzie ważne to co było...
W każdym razie - 5x01 zapowiada niezły powrót Lostów :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Przypomniałem sobie ostatnio z ciekawości spory o serial na starym forum. O, tam to się działo :) W ogóle przejrzałem inne fora i można dokonać pewnej typizacji: albo serial jest odsądzany od czci i wiary, albo gloryfikowany pod niebiosa. Tu w sumie sytuacja się nie zmieniła od samego początku. Ale wytworzyła się też specyficzna, trochę hermetyczna grupa prawdziwych znawców, dla których żaden wątek, żadna najdrobniejsza sytuacja nie pozostaje bez znaczenia, wszystko jest przeanalizowane, zapamiętane, sklasyfikowane. Muszę przyznać, że faktycznie, jeśli nie ogląda się tego serialu z takim skupieniem, sporo tych rzeczy umyka i nawet przyjemnie się czyta takie wypowiedzi :) Aczkolwiek sam nadal pozostanę w formie tylko życzliwego kibica :) Co nie znaczy, że i u nas nie mogłyby pojawić się jakieś dyskusje - zwłaszcza koncepcje szerszych rozwiązań, potencjalnych zakończeń - bo o tym czyta się najfajniej :)
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Bostonq to prawda, nie rozwinęła sie tutaj dyskusja porównywalna chociaż do tej w temacie BSG :D. mam teraz pytanie do męskiej raczej części publiczności tego serialu
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Ok, chcecie rozważań?!
To lecimy :-p
Spoiler:
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

O, to są właśnie te szczegóły, które mi umykają :)
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

A, tak, słusznie, to właśnie tam było :) Swoją drogą, ciekawe, dlaczego akurat tyle? :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ