Quiz serialowy4 - "Skąd pochodzi ten cytat?"
Spoiler:
pewne istotne problemy procesowe.
Tak. Wysoki Sądzie,|proszę spojrzeć na stronę 6
pozwu pana Goldmana,|gdzie stwierdza,
"Turell Baylor został zabity|przez sprawcę/sprawców nieznanych."
Obrona uważa to|za przyznanie faktów na jej korzyść.
Jeśli mecenas nie ma pojęcia,|kto zabił p. Baylora,
jak mamy kontynuować?
- Ukrywałem się przed tobą i dziećmi. Ale wiedz, że jestem tu dla ciebie. Teraz.
- Nie ukrywałeś się. Przeżywałeś śmierć brata, a to różnica.
- Cokolwiek to było, skończyło się. Myślałem o Jacku. Pewnie by mi teraz powiedział: "Bobby, rusz dupę i coś zrób". Chyba nie mam wyboru. Muszę kontynuować jego dzieło. Jestem mu to winien. Muszę upewnić się, że jego wyobrażenie|o tym kraju się spełni.
- Nie ukrywałeś się. Przeżywałeś śmierć brata, a to różnica.
- Cokolwiek to było, skończyło się. Myślałem o Jacku. Pewnie by mi teraz powiedział: "Bobby, rusz dupę i coś zrób". Chyba nie mam wyboru. Muszę kontynuować jego dzieło. Jestem mu to winien. Muszę upewnić się, że jego wyobrażenie|o tym kraju się spełni.
Spoiler:
Czyżby nikt nie dotarł do ostatniego odcinka tego serialu?
Ponad stu prezydentów, królów i premierów ze wszystkich krajów przybyło na cmentarz w xxx, by pochować xxxx xxxx xxxx. Ostatnie dni żałoby, nawet ozdoby prezydenckiej trumny zostały upodobnione do tych innego zabitego prezydenta, xxxx, zgodnie z poleceniem pierwszej damy.
Po zapaleniu wiecznego płomienia przy grobie męża, Pani xxxx wciąż opanowana, dostojnie opuszcza miejsce pochówku. W ten smutny dzień powraca pytanie, dlaczego prezydent xxxx został zabity.
Czy xxxx xxxx xxxx działał sam, czy był częścią większego spisku?

Ponad stu prezydentów, królów i premierów ze wszystkich krajów przybyło na cmentarz w xxx, by pochować xxxx xxxx xxxx. Ostatnie dni żałoby, nawet ozdoby prezydenckiej trumny zostały upodobnione do tych innego zabitego prezydenta, xxxx, zgodnie z poleceniem pierwszej damy.
Po zapaleniu wiecznego płomienia przy grobie męża, Pani xxxx wciąż opanowana, dostojnie opuszcza miejsce pochówku. W ten smutny dzień powraca pytanie, dlaczego prezydent xxxx został zabity.
Czy xxxx xxxx xxxx działał sam, czy był częścią większego spisku?
Chyba pora na odświeżenie tematu
Jesteś jedną z tych,|które szaleją na punkcie rejsowego jedzenia?
Brałam udział w sześciu rejsach.|Nigdy nie widziałam oceanu.
Kogo obchodzi jedzenie?
Najpotężniejsze lesbijki w Hollywood|będą słuchać mojej inspirującej historii,
jak to zakochałam się|i poślubiłam Joy.
Ale to wszystko kłamstwa.

Jesteś jedną z tych,|które szaleją na punkcie rejsowego jedzenia?
Brałam udział w sześciu rejsach.|Nigdy nie widziałam oceanu.
Kogo obchodzi jedzenie?
Najpotężniejsze lesbijki w Hollywood|będą słuchać mojej inspirującej historii,
jak to zakochałam się|i poślubiłam Joy.
Ale to wszystko kłamstwa.