nick: nie wiem ;p
avatar: taki jak podpis, widocznie fax dexter`a
podpis: za duzo seriali ogladasz ;p
user: sadzac po ilosci postow w hyde parku jesttes bardzo mlody, musisz sie wiele nauczyc
nick: nie wiem ;p avatar: taki jak podpis, widocznie fax dexter`a podpis: za duzo seriali ogladasz ;p user: sadzac po ilosci postow w hyde parku jesttes bardzo mlody, musisz sie wiele nauczyc
nick: gracz? hazardzista? wyznawca koncepcji theatrum mundi?
avatar: no, znaczący, docenia piękno
podpis: ogląda cztery znakomite seriale, domyślcie się, o które mi chodzi
user: sądząc po wypowiedziach, ma dobry gust, jeśli chodzi o dobór seriali
nick: gracz? hazardzista? wyznawca koncepcji theatrum mundi? :) avatar: no, znaczący, docenia piękno ;) podpis: ogląda cztery znakomite seriale, domyślcie się, o które mi chodzi :) user: sądząc po wypowiedziach, ma dobry gust, jeśli chodzi o dobór seriali :)
nick: imie i drugie imie ?
avatar: nie jesteś komformistką więc nie dałas avka? :>
podpis: optymistka? Lubisz seriale dotyczace wampirkow :>
user: posty: 883, mysle ze nie musze nic wiecej pisac xD
nick: imie i drugie imie ? :D avatar: nie jesteś komformistką więc nie dałas avka? :> podpis: optymistka? :D Lubisz seriale dotyczace wampirkow :> user: posty: 883, mysle ze nie musze nic wiecej pisac xD
nick: imię + rok urodzenia? Mało pomysłowe
avatar: ładna małpka! też lubię zwierzątka.
podpis: "barki"...
user: przede wszystkim w quizach, zdaje mi się
nick: imię + rok urodzenia? Mało pomysłowe :P avatar: ładna małpka! też lubię zwierzątka. podpis: "barki"... :P user: przede wszystkim w quizach, zdaje mi się :)
nick: Zapewne chodzi o grę przez przeglądarkę.
podpis: Podobał mi się pierwszy sezon Heroes. Gotowe na wszystko właśnie oglądam.
user: Tłumaczy seriale.
nick: Zapewne chodzi o grę przez przeglądarkę. avatar: Playboy jak playboy. podpis: Podobał mi się pierwszy sezon Heroes. Gotowe na wszystko właśnie oglądam. user: Tłumaczy seriale. :D
nick: Brytyjka z Krakowa ?
avatar: coś co tygryski lubią najbardziej :oops:
podpis: dobry piesek, grzeczny piesek..
user: wszędzie na forum jej pełno (to na plus;))
nick: Brytyjka z Krakowa ? :D avatar: coś co tygryski lubią najbardziej :oops: podpis: dobry piesek, grzeczny piesek.. user: wszędzie na forum jej pełno (to na plus;))