Kiedyś to oglądałem ale szczerze mówiąc nie pamiętam o czym było.
Pamiętam tylko, że to typowa "familiada" dlatego tym razem sobie odpuszczę przypominanie dzieciństwa, bo nie lubię tego typu gatunku (familijne).
Kiedyś to oglądałem ale szczerze mówiąc nie pamiętam o czym było. Pamiętam tylko, że to typowa "familiada" dlatego tym razem sobie odpuszczę przypominanie dzieciństwa, bo nie lubię tego typu gatunku (familijne).
Czy familiada? No cóż, nie powiedziałbym chyba tak o tym serialu. Jeszcze zależy co przez to rozumiesz. Jak chcesz się przekonać - jak z każdym serialem - ściągnij pierwszy odcinek (a w sumie 0 bo to pilot) i sprawdź
Czy familiada? No cóż, nie powiedziałbym chyba tak o tym serialu. Jeszcze zależy co przez to rozumiesz. Jak chcesz się przekonać - jak z każdym serialem - ściągnij pierwszy odcinek (a w sumie 0 bo to pilot) i sprawdź :)
Yyyy... ale tam NIE występują dzieci. Jest jeden 16 latek, i są czasem odcinki gdzie pojawiają się dzieci, czy jeden gdzie akcja wokół grupy dzieci się akurat toczy. Ale tak generalnie dzieci tam nie ma jako takich.
Yyyy... ale tam NIE występują dzieci. Jest jeden 16 latek, i są czasem odcinki gdzie pojawiają się dzieci, czy jeden gdzie akcja wokół grupy dzieci się akurat toczy. Ale tak generalnie dzieci tam nie ma jako takich.
Serial jest jednak zrealizowany w konwencji "mocno młodzieżowej".
Nie upieram się ale jestem przeciwnikiem oglądania "starych" seriali - jak wiadomo nie wytrzymują próby czasu - i nie smakują już tak dobrze jak je pamiętamy
Serial jest jednak zrealizowany w konwencji "mocno młodzieżowej".
Nie upieram się ale jestem przeciwnikiem oglądania "starych" seriali - jak wiadomo nie wytrzymują próby czasu - i nie smakują już tak dobrze jak je pamiętamy :)
Co do konwencji młodzieżowej to raczej bym go tak nie klasyfikował, ale nie jest to też oczywiście serial tylko dla "dorosłych" Mnie ten serial się sympatycznie oglądało, a do tego inny bardzo stary - Star Trek również, choć trochę słabość "efektów" biła po oczach to po odcinku nie zwracałem już na to uwagi Niektóre stare seriale są fajne:) Ale fakt, że dziś może się je dziwnie oglądać.
Co do konwencji młodzieżowej to raczej bym go tak nie klasyfikował, ale nie jest to też oczywiście serial tylko dla "dorosłych" :) :) Mnie ten serial się sympatycznie oglądało, a do tego inny bardzo stary - Star Trek również, choć trochę słabość "efektów" biła po oczach to po odcinku nie zwracałem już na to uwagi :) Niektóre stare seriale są fajne:) Ale fakt, że dziś może się je dziwnie oglądać.