Polsat kończy prace nad świąteczno-noworoczną ramówką. Jej filarem będą oczywiście fabularne produkcje. Obok filmowych klasyków pojawią się telewizyjne premiery. Widzowie zobaczą przeszło trzydzieści tytułów m.in.: "Szklaną pułapkę", "Kevina", "Wojnę i pokój" oraz indyjski hit prosto z Bollywood.
Wigilijny filmowy maraton w Polsacie rozpocznie się o godzinie 9.00. Stacja pokaże film animowany "Miasteczko Halloween". Po nim wyemitowana zostanie muzyczna produkcja "Annie". Popołudniową familijną ofertę dopełnią filmy: "Gwiazdkowa zguba", "Opowieści biblijne" i "Magiczne święta". Po przerwie na "Wydarzenia" o 19.30 Polsat zaprezentuje animowany hit kinowy "Epoka lodowcowa". Pojawi się także Bruce Willis, który zmierzy się z terrorystami w nowoczesnym wieżowcu ( "Szklana pułapka", 21.00) oraz Nicholas Cage w świątecznej opowieści "Family Man"(23.30).
cytat z filmweb.pl , a wiec Kevin poleci w święta , ale i tak raczej wybiore ogladanie niespodzianki od Asd, niz tych powtórek w telewizji
[quote]Polsat kończy prace nad świąteczno-noworoczną ramówką. Jej filarem będą oczywiście fabularne produkcje. Obok filmowych klasyków pojawią się telewizyjne premiery. Widzowie zobaczą przeszło trzydzieści tytułów m.in.: "Szklaną pułapkę", "[b]Kevina"[/b], "Wojnę i pokój" oraz indyjski hit prosto z Bollywood.
Wigilijny filmowy maraton w Polsacie rozpocznie się o godzinie 9.00. Stacja pokaże film animowany "Miasteczko Halloween". Po nim wyemitowana zostanie muzyczna produkcja "Annie". Popołudniową familijną ofertę dopełnią filmy: "Gwiazdkowa zguba", "Opowieści biblijne" i "Magiczne święta". Po przerwie na "Wydarzenia" o 19.30 Polsat zaprezentuje animowany hit kinowy "Epoka lodowcowa". Pojawi się także Bruce Willis, który zmierzy się z terrorystami w nowoczesnym wieżowcu ( "Szklana pułapka", 21.00) oraz Nicholas Cage w świątecznej opowieści "Family Man"(23.30).[/quote]
cytat z filmweb.pl , a wiec Kevin poleci w święta :D, ale i tak raczej wybiore ogladanie niespodzianki od Asd, niz tych powtórek w telewizji :wink:
A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.
A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.
ROBIN bez kaptura pisze:Pewno sa tanie jak barszcz.
To akurat nie ma nic do rzeczy, skoro Polsat ma licencję od dobrych 10+ lat na nie i może puszczać je do woli. A że o nadaniu programu decydują sponsorzy (słynne "film obejrzeliście dzięki..."), świadczy, że filmy te nadal mają sporą oglądalność.
[quote="ROBIN bez kaptura"]Pewno sa tanie jak barszcz.[/quote] To akurat nie ma nic do rzeczy, skoro Polsat ma licencję od dobrych 10+ lat na nie i może puszczać je do woli. A że o nadaniu programu decydują sponsorzy (słynne "film obejrzeliście dzięki..."), świadczy, że filmy te nadal mają sporą oglądalność.
despo pisze:A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.
niepamietak kto przeprowadzał
news był na filmwebie
ale skoro leci to tyle razy to jednak jakas zadowalajaca oglądalnosc to ma
te filmy to juz tradycja u nas, symbol swiat tak jak choinka, barszcz z uszkami i prezenty heh
tragedia :?
[quote="despo"]A kto ten sądaż przeprowadzał? Ja nic takiego nie widziałem. Zawsze mówią o jakiś sądażach w TV ale mnie nigdy nikt o nic nie pytał. Szczerze mówiąc wątpię że włączę w te święta TV na dłużej niż 5 minut.[/quote]
niepamietak kto przeprowadzał news był na filmwebie ale skoro leci to tyle razy to jednak jakas zadowalajaca oglądalnosc to ma te filmy to juz tradycja u nas, symbol swiat tak jak choinka, barszcz z uszkami i prezenty heh tragedia :?
Jako przed(gówniana)premiera serialu moda na sukces, może asd wypuści film pełnomątażowy, streszczenie 5tys odc . Oczywiście żart asd czekamy do pierwszej gwiazdy na prezent
Jako przed(gówniana)premiera serialu moda na sukces, może asd wypuści film pełnomątażowy, streszczenie 5tys odc :D. Oczywiście żart asd czekamy do pierwszej gwiazdy na prezent :P
[quote="Bostonq"]wujekjoe napisał: ja wiem co to bedzie !
Moda Na Sukces
Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna? [/quote] Bo to jest zabawne!!! To taki dowcip sytuacyjny, powoiedzialbym sam w sobie. Z drugim dnem :D
Bostonq pisze:wujekjoe napisał:
ja wiem co to bedzie !
Moda Na Sukces
Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna?
Bo to jest zabawne!!! To taki dowcip sytuacyjny, powoiedzialbym sam w sobie. Z drugim dnem
Nie, to nie jest zabawne. Naśmiewanie się z mody na sukces było modne jakieśpół roku temu, może więcej ("oni te Losty tak przeciągają że wyjdzie z tego Moda na sukces", "haha ściągam całą Mode na sukces", czy też podawanie właśnie nazw takich fikcyjnych packów), teraz to już równie wielki suchar jak np. Achmed the dead terrorist czy parodiowanie Blog 27 - ILEŻ MOZNA?
Ale przynajmniej dzięki temu wiadomo, kto jest parę lat za murzynami jeśli chodzi o humor internetowy :mrgreen:
[quote="ROBIN bez kaptura"][quote="Bostonq"]wujekjoe napisał: ja wiem co to bedzie !
Moda Na Sukces
Ciekawi mnie tylko, w którym momencie przestanie to być zabawne (o ile w ogóle było). Jakaś obsesja? Pomoc potrzebna? [/quote] Bo to jest zabawne!!! To taki dowcip sytuacyjny, powoiedzialbym sam w sobie. Z drugim dnem :D[/quote]
Nie, to nie jest zabawne. Naśmiewanie się z mody na sukces było modne jakieśpół roku temu, może więcej ("oni te Losty tak przeciągają że wyjdzie z tego Moda na sukces", "haha ściągam całą Mode na sukces", czy też podawanie właśnie nazw takich fikcyjnych packów), teraz to już równie wielki suchar jak np. Achmed the dead terrorist czy parodiowanie Blog 27 - ILEŻ MOZNA?
Ale przynajmniej dzięki temu wiadomo, kto jest parę lat za murzynami jeśli chodzi o humor internetowy :mrgreen:
Ponieważ jednak muszę wyjechać sprway troszkę się skomplikowały...
Nic jednak nie zepsuje nam światecznej niesodzianki.
Premiera "Tajemniczej niespdzianki" na stronie głównej już jest ogłoszona - dziś wieczorem będziecie mogli ją wszyscy pobrać (śledzcie ten temat) tak, żebyśmy wszyscy mogli ten serial oglądnąć tuż po tym jak zabłyśnie pierwsza gwiazdka w wigilię...
Ponieważ jednak muszę wyjechać sprway troszkę się skomplikowały... Nic jednak nie zepsuje nam światecznej niesodzianki. Premiera "Tajemniczej niespdzianki" na stronie głównej już jest ogłoszona - dziś wieczorem będziecie mogli ją wszyscy pobrać (śledzcie ten temat) tak, żebyśmy wszyscy mogli ten serial oglądnąć tuż po tym jak zabłyśnie pierwsza gwiazdka w wigilię...