Nip\Tuck

Seriale prawdziwsze niż życie.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: dukekubas »

i skończyłem oglądać sezon szósty.

stwierdzam, że cieszę się, że już tylko zostało kilka odcinków ostatniego sezonu i nip/tuck się kończy...
po zmiane lokacji serial stracił wiele, starał się momentami wrócić do formy, ale znów nieudolnie; obejrzę chętnie zakończenie, bo jakoś zżyłem się z bohaterami. [sezon 7 jak coś, już się zakończył..]
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

I obejrzałem całość. Po czym musze zdecydowanie stwierdzić, że kto nie widział jeszcze tego serialu to niech obejrzy pierwsze cztery sezony [bo warto]. Kolejne można zdecydowanie odpuścić, szczególnie że kończące wszystko odcinki są słabe, nudne, przewidywalne i bez polotu...
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Czy można liczyć na 7 i ostatni sezon w wersji (XviD asd)?
torrentboy93
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: torrentboy93 »

yea nip tuck is a great series and i was surprised when i found out that kit and quentin were related and that he was the actual killer i thought it was kimber for awhile
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Pierwsze 3 sezony - majstersztyk. Z 4 było już trochę gorzej. A 5 zupełnie się kupy nie trzyma. Szkoda, ale do końca już z mniejszym zaangażowaniem pewnie obejrzę.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ