Dzięki wielkie djjasiek , to jeden z tych seriali, które bardzo lubię ( w sumie dziwne, bo nie znoszę wszystkiego co ociera się o tzw. obyczajówkę, saj-faj rządzi )
Wyrazy uznania za dobrą robote...i proszę o jeszcze ( tzn 4 sezon) :flower:
Dzięki wielkie [b]djjasiek[/b] , to jeden z tych seriali, które bardzo lubię ( w sumie dziwne, bo nie znoszę wszystkiego co ociera się o tzw. obyczajówkę, saj-faj rządzi :D )
Wyrazy uznania za dobrą robote...i proszę o jeszcze ( tzn 4 sezon) :flower:
przyłączam się do prośby. Dzięki wielkie za te 2 sezony. Trochę czasu minęło od ostatniego wrzutu
"trzeba się godzić że chcesz mówić ale nikogo nic to
nie obchodzi albo nie umiesz albo życie tak sprawiło
że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość"
Pytałam, ponieważ nie mogę 4 sezonu znaleźć w sieci (mininova, isohunt itp. w ogóle nie wyszukują), ponadto takie strony jak imdb czy episodeworld nie posiadają informacji o 4 serii:(
Pytałam, ponieważ nie mogę 4 sezonu znaleźć w sieci (mininova, isohunt itp. w ogóle nie wyszukują), ponadto takie strony jak imdb czy episodeworld nie posiadają informacji o 4 serii:(
Lektor sugeruje, że jest to zaczerpnięte z telewizji polskiej, która emitowała ten serial - bodaj TVP2 najpierw, a później TVN Style. Więc mogła nastąpić jakaś pomyłka w numerowaniu sezonów.
Bo jeśli istnieje czwarty sezon, to oznacza, że został nakręcony tylko dla polskiej telewizji, nie znalazł się w sieci (poza ajo...), nie wie o nim nawet BBC, czyli "stacja matka"
Lektor sugeruje, że jest to zaczerpnięte z telewizji polskiej, która emitowała ten serial - bodaj TVP2 najpierw, a później TVN Style. Więc mogła nastąpić jakaś pomyłka w numerowaniu sezonów.
Bo jeśli istnieje czwarty sezon, to oznacza, że został nakręcony tylko dla polskiej telewizji, nie znalazł się w sieci (poza ajo...), nie wie o nim nawet BBC, czyli "stacja matka" ;)
z tego co wyczytałem z linków podanych przez @Bostonq to czwarty sezon emitowany był na razie tylko w Tvn Style od 4 kwietnia. BBC z tego co zrozumiałem jeszcze nie wyemitowało czwartego sezonu
Ta informacja zaskakuje, ponieważ do tej pory BBC nie ogłosiła daty premiery serialu w Wielkiej Brytanii. Tym niemniej należy cieszyć się z faktu, że taki serial jak Hotel Babylon, trafi na ekrany polskich telewizorów tak wcześnie.
Źródło:mediarun.pl
Na wikipedii widnieje podobna informacja. Więc nie rozumiem jaki ma być ten problem z numeracją ???
A na zagranicznych torrentach nie będą chyba zamieszczać serialu z polskim lektorem, więc należy szukać na polskich stronach (peb, ajo)
p.s. mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś przekręciłem
z tego co wyczytałem z linków podanych przez @Bostonq to czwarty sezon emitowany był na razie tylko w Tvn Style od 4 kwietnia. BBC z tego co zrozumiałem jeszcze nie wyemitowało czwartego sezonu
[quote]Ta informacja zaskakuje, ponieważ do tej pory BBC nie ogłosiła daty premiery serialu w Wielkiej Brytanii. Tym niemniej należy cieszyć się z faktu, że taki serial jak Hotel Babylon, trafi na ekrany polskich telewizorów tak wcześnie.
Źródło:mediarun.pl[/quote]
Na wikipedii widnieje podobna informacja. Więc nie rozumiem jaki ma być ten problem z numeracją ??? A na zagranicznych torrentach nie będą chyba zamieszczać serialu z polskim lektorem, więc należy szukać na polskich stronach (peb, ajo)
p.s. mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś przekręciłem :-p
Ale to NA PEWNO jest sezon czwarty? Chyba dość rzadko zdarza się, żeby stacja nawet nie podjęła próby emisji sezonu, nie podała nigdzie informacji, że rezygnuje z serialu i odsprzedaje go innej - na dodatek niszowej - telewizji? Specyficzne.
Ale to NA PEWNO jest sezon czwarty? Chyba dość rzadko zdarza się, żeby stacja nawet nie podjęła próby emisji sezonu, nie podała nigdzie informacji, że rezygnuje z serialu i odsprzedaje go innej - na dodatek niszowej - telewizji? Specyficzne.