Pochodzę i mieszkam w Brzegu, z zawodu Tech. Elektryk lat 23. Moimi zainteresowaniami są oczywiście kobiety, motoryzacja, elektronika, dobre filmy i seriale zagościłem na stronce żeby oczywiście pogłębiać jedno z zainteresowań ;]
Pochodzę i mieszkam w Brzegu, z zawodu Tech. Elektryk lat 23. Moimi zainteresowaniami są oczywiście kobiety, motoryzacja, elektronika, dobre filmy i seriale zagościłem na stronce żeby oczywiście pogłębiać jedno z zainteresowań ;]
Ania, sarkastyczna i złośliwa 30-latka z Gdyni, mgr inż. towaroznawstwa, zawodowo i z zamiłowania kupiec.
MUZYKA? Uwielbiam rocka m.in. U2, Pearl Jam, Hey, Come itd.
KSIĄŻKI? Moja ulubiona pisarka to Joanna Chmielewska, jej książkę "Całe zdanie nieboszczyka" przeczytałam już chyba z 20x. Ceniącym literaturę serdecznie polecam.
A SERIALE? Uwielbiam, a aktualnie jestem na etapie takich seriali jak: Dr. House, Magia Kłamstw, Chór oraz Dzienniki Wampirów.
No i to by chyba było na tyle.
A jednak nie...
Zapomniałam jeszcze dodać, że wszystkich tu obecnych pozdrawiam serdecznie
Ania, sarkastyczna i złośliwa 30-latka z Gdyni, mgr inż. towaroznawstwa, zawodowo i z zamiłowania kupiec. MUZYKA? Uwielbiam rocka m.in. U2, Pearl Jam, Hey, Come itd. KSIĄŻKI? Moja ulubiona pisarka to Joanna Chmielewska, jej książkę "Całe zdanie nieboszczyka" przeczytałam już chyba z 20x. Ceniącym literaturę serdecznie polecam. A SERIALE? Uwielbiam, a aktualnie jestem na etapie takich seriali jak: Dr. House, Magia Kłamstw, Chór oraz Dzienniki Wampirów. No i to by chyba było na tyle.
A jednak nie... Zapomniałam jeszcze dodać, że wszystkich tu obecnych pozdrawiam serdecznie :-)
Jeżeli chodzi o seriale, to jestem w tym temacie baardzo nie na czasie. Przez przypadek zajrzałem tutaj i czuję sie zaintrygowany . Może znajdę coś ciekawego dla siebie.
Jeżeli chodzi o seriale, to jestem w tym temacie baardzo nie na czasie. Przez przypadek zajrzałem tutaj i czuję sie zaintrygowany ;). Może znajdę coś ciekawego dla siebie.
Cześc wam wszystkim.
Jestem Ada mam 18 lat, za niecały miesiąc zdaję maturę i strasznie się boję !
Bardzo lubię czytać oraz uprawiać sport, a w szczególności koszykówkę, chociaż jestem niska
Cześc wam wszystkim. Jestem Ada mam 18 lat, za niecały miesiąc zdaję maturę i strasznie się boję ! :] Bardzo lubię czytać oraz uprawiać sport, a w szczególności koszykówkę, chociaż jestem niska :)
Czesc
Jestem piotrek i zyje we szkocji
jestem super i okgolnie cool.
zarejestrowalem sie, bo wszedzie sie rejestruje.
linka znalazlem w napisach.
czytam ksiazki, glowne space-opery(pewnie wiecie co to i myslicie ze to jakies operty mydlane ale co tam).
pozdro 666
Czesc Jestem piotrek i zyje we szkocji jestem super i okgolnie cool. zarejestrowalem sie, bo wszedzie sie rejestruje. linka znalazlem w napisach. czytam ksiazki, glowne space-opery(pewnie wiecie co to i myslicie ze to jakies operty mydlane ale co tam). pozdro 666
Cześć, nazywam się Witek i mam 29lat. Jestem kinomaniakiem. Lubie bla i bro lub bla+bro
Dobra muza to podstawa - wszystko co chwyta za serce, prócz dance, z każdego gatunku znajdę coś fajnego. Od 94' - czarny w sercu - na grubym rapie
Filmy, które skłaniają do myślenia, głównie dramaty, kino niekonwencjonalne.
Nie cierpię polskiego kina lat 99'-2011' (choć jest kilka rodzynek)
Uwielbiam polskie kino 50'-99'
Pozdro
Cześć, nazywam się Witek i mam 29lat. Jestem kinomaniakiem. Lubie bla i bro lub bla+bro ;) Dobra muza to podstawa - wszystko co chwyta za serce, prócz dance, z każdego gatunku znajdę coś fajnego. Od 94' - czarny w sercu - na [b]grubym rapie[/b] Filmy, które skłaniają do myślenia, głównie dramaty, kino niekonwencjonalne. Nie cierpię polskiego kina lat 99'-2011' (choć jest kilka rodzynek) Uwielbiam polskie kino 50'-99' Pozdro
Nazywam się Przemek mam 28 lat i mieszkam w okolicach Wrocławia. Interesuje się motoryzacja i kosmosem. Uwielbiam filmy i seriale Science fiction. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
Nazywam się Przemek mam 28 lat i mieszkam w okolicach Wrocławia. Interesuje się motoryzacja i kosmosem. Uwielbiam filmy i seriale Science fiction. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)