Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
scorl
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: scorl »

Witam
Mariusz z Zaglebia, na stronke trafilem przypadkiem w poszukiwaniu starszych seriali... biblioteka imponujaca wiec moze zagoszcze na stale...
pozdrawiam
fpawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fpawel »

Witam, Paweł podstarzały miłośnik horrorów z zombiakami.
Pozdrawiam
amy-115
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: amy-115 »

Witam, Ann z Poznania, uwielbiam książki Kinga i dobre seriale
zomzom
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zomzom »

Witam. Karolina z Krakowa, interesują mnie seriale i filmy o różnej tematyce oraz dobre książki. Ostatnio oglądałam "Grę o tron", z filmów "Annę Kareninę" oraz jestem w trakcie lektury trylogii "Millennium" Larsona. Pozdrawiam serdecznie :)
maciej.z
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: maciej.z »

Hej:)

Jestem Maćko, zza granicy:)

lubię głównie obyczajowe i scifi (Grey's Anatomy, Fringe, Skins, Lost)
ale ostatnio jaram się Tru Blood :)

No i jedno- napisy mnie ROZPRASZAJĄ! a zwłaszcza lektor;p
pawlowin
Wskaż do odpowiedzi

Witam

Post autor: pawlowin »

Witam serdecznie.
Jestem Paweł mam 27 lat i jestem nauczycielem. Uwielbiam seriale dlatego właśnie jestem z Wami
javor1500
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: javor1500 »

Witam!
Na imię mam Michał, mieszkam w Lublinie. Przygodę z serialami zacząłem od SG 1 potem Atlantis, BSG a dalej już się potoczyło. Mam 25 lat, mgr inż.

Pozdrawiam wszystkich ;)
Bogna
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bogna »

Mój nick to Bogna a nazywam się Klaudia i chodze do technikum. Uwielbiam seriale typu pamietniki wampirów, supernatural, rizzoli&isless, warehouse 13, House M.D, Chirurdzy, Prywatna praktyka, hawthorne, white collar i jeszcze pare innych. A oprócz tego uwielbiam sport i relaks xD
Charles34
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Charles34 »

A więc na początek jestem Charles natomiast XviD jest to nazwa kodeka, którego używam. Młody juz nie jestem ale sobie radze i mieszkam, oraz urodziłem się w Bielsku.
Lubię temetykę sci-fi a zwłaszcza Philipa K. Dicka

Kilka late temu nauczyłem się sprawnie obsługiwać kodek XviD i wpadłem na pomysł podzielenia się z Wami owocami tej pracy i tak to się zaczęło...
mariob2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mariob2 »

Mario Wroclaw. Rozregulaminowany jednoosobowy człowiek.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

Witam,

Rocznik czarnobylski, czyli '86, spod znaku bliźniąt, ze skłonnością do bujania w obłokach.
Uwielbiam literaturę fantasy i science-fiction i pochodne tych gatunków. Mam wielu autorów, których lubię czytać, że wymienię tylko Koontza, Dicka, Mastertona, Pratchetta, Piekarę, Pilipiuka i Kresa to tylko garstka, bo jest ich cały legion.
Czasem też pogram też w RPGa, takiego niewirtualnego, ale ze znajomymi w zadymionym pokoju. Neuroshima i Star Wars to są na razie jedyne tytuły w jakie grałem zarówno jako MG czy gracz, ale mam nadzieję, że rozszerzę pulę tytułów o co najmniej kilka.
Jeżeli chodzi o obrazy ruchome to uwielbiam kino i klimaty superbohaterskie - przepadam za kreskówkami i filmami w klimatach komiksowych. Ale poza tym lubię obejrzeć też coś innego, komedia czy horror bez różnicy, żebym tylko miał poczucie że nie zmarnowałem czasu na oglądanie.
Jeżeli chodzi o seriale to szczególnie podobają mi się produkcje s-f i paranormal (X-Files na ten przykład), nie będę wymieniał tytułów, bo jest tego trochę.
To byłoby na razie tyle, może kiedyś jeszcze coś dopiszę.
poharm
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: poharm »

Lucas z KRK , fan Rescue me :)
Zekij
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Zekij »

Cześć, mam na imię Damian i jestem serialoholikiem ;)
koles223
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: koles223 »

Czesc jestem Darek i co tu duzo pisac, lubie ogladac seriale
szakaal
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: szakaal »

Witam, Jestem Michał i jestem wielkim fanem seriali a zwłaszcza Rescue Me, pozdrawiam wszystkich
john56
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: john56 »

Cześć. Jestem John jak widać, ostatnio mam straszny pociąg do seriali i łapię niemal wszystkiego co mi wejdzie w łapska. Mam nadzieję, że dużo jeszcze przede mną dobrego.
beacia23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: beacia23 »

Hejeczka.
Tutaj Beata. Jak wszyscy na tym Forum jestem uzależniona od seriali. Chodze do Policealki w Tychach. Mam Yorka o imieniu Nikita. Teraz ogladam Johna Doe, już starszy serial ale polecam. Pozdrawiam Wszystkich. Buziaki. :-)
leossq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: leossq »

Czesc, jestem Kwadrat i mam 19 lat. Chodze na UJ, studiuje germanistyke. :)
imaru
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: imaru »

Witam nazywa się Mateusz i mam 21 lat. Pochodzę z Gdańska, ale urodziłem się w niedaleko położonym od tego pięknego miasta Wejherowie. Nie ograniczam się jeżeli chodzi o gatunki seriali, lubi każdy zaczynając od nieśmiertelnych Przyjaciół, po True Blood. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona. Pozdrowienia!
LukiSacz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: LukiSacz »

Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Wrocławia. Moje ulubione seriale to House MD, Prison Break, Świat wg Bundych, Czarna Żmija oraz Dwóch i Pół. Poza tym uwielbiam brytyjski humor i wszelkie brytyjskie produkcje - prowadzę nawet forum poświęcone brytyjskim serialom. Cieszę się, że będę mógł należeć tej jakże świetnej grupy ludzi. Pozdrawiam serdecznie!

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ