Witam
Mariusz z Zaglebia, na stronke trafilem przypadkiem w poszukiwaniu starszych seriali... biblioteka imponujaca wiec moze zagoszcze na stale...
pozdrawiam
Witam Mariusz z Zaglebia, na stronke trafilem przypadkiem w poszukiwaniu starszych seriali... biblioteka imponujaca wiec moze zagoszcze na stale... pozdrawiam
Witam. Karolina z Krakowa, interesują mnie seriale i filmy o różnej tematyce oraz dobre książki. Ostatnio oglądałam "Grę o tron", z filmów "Annę Kareninę" oraz jestem w trakcie lektury trylogii "Millennium" Larsona. Pozdrawiam serdecznie
Witam. Karolina z Krakowa, interesują mnie seriale i filmy o różnej tematyce oraz dobre książki. Ostatnio oglądałam "Grę o tron", z filmów "Annę Kareninę" oraz jestem w trakcie lektury trylogii "Millennium" Larsona. Pozdrawiam serdecznie :)
Witam!
Na imię mam Michał, mieszkam w Lublinie. Przygodę z serialami zacząłem od SG 1 potem Atlantis, BSG a dalej już się potoczyło. Mam 25 lat, mgr inż.
Witam! Na imię mam Michał, mieszkam w Lublinie. Przygodę z serialami zacząłem od SG 1 potem Atlantis, BSG a dalej już się potoczyło. Mam 25 lat, mgr inż.
Mój nick to Bogna a nazywam się Klaudia i chodze do technikum. Uwielbiam seriale typu pamietniki wampirów, supernatural, rizzoli&isless, warehouse 13, House M.D, Chirurdzy, Prywatna praktyka, hawthorne, white collar i jeszcze pare innych. A oprócz tego uwielbiam sport i relaks xD
Mój nick to Bogna a nazywam się Klaudia i chodze do technikum. Uwielbiam seriale typu pamietniki wampirów, supernatural, rizzoli&isless, warehouse 13, House M.D, Chirurdzy, Prywatna praktyka, hawthorne, white collar i jeszcze pare innych. A oprócz tego uwielbiam sport i relaks xD
A więc na początek jestem Charles natomiast XviD jest to nazwa kodeka, którego używam. Młody juz nie jestem ale sobie radze i mieszkam, oraz urodziłem się w Bielsku.
Lubię temetykę sci-fi a zwłaszcza Philipa K. Dicka
Kilka late temu nauczyłem się sprawnie obsługiwać kodek XviD i wpadłem na pomysł podzielenia się z Wami owocami tej pracy i tak to się zaczęło...
A więc na początek jestem Charles natomiast XviD jest to nazwa kodeka, którego używam. Młody juz nie jestem ale sobie radze i mieszkam, oraz urodziłem się w Bielsku. Lubię temetykę sci-fi a zwłaszcza Philipa K. Dicka
Kilka late temu nauczyłem się sprawnie obsługiwać kodek XviD i wpadłem na pomysł podzielenia się z Wami owocami tej pracy i tak to się zaczęło...
Rocznik czarnobylski, czyli '86, spod znaku bliźniąt, ze skłonnością do bujania w obłokach.
Uwielbiam literaturę fantasy i science-fiction i pochodne tych gatunków. Mam wielu autorów, których lubię czytać, że wymienię tylko Koontza, Dicka, Mastertona, Pratchetta, Piekarę, Pilipiuka i Kresa to tylko garstka, bo jest ich cały legion.
Czasem też pogram też w RPGa, takiego niewirtualnego, ale ze znajomymi w zadymionym pokoju. Neuroshima i Star Wars to są na razie jedyne tytuły w jakie grałem zarówno jako MG czy gracz, ale mam nadzieję, że rozszerzę pulę tytułów o co najmniej kilka.
Jeżeli chodzi o obrazy ruchome to uwielbiam kino i klimaty superbohaterskie - przepadam za kreskówkami i filmami w klimatach komiksowych. Ale poza tym lubię obejrzeć też coś innego, komedia czy horror bez różnicy, żebym tylko miał poczucie że nie zmarnowałem czasu na oglądanie.
Jeżeli chodzi o seriale to szczególnie podobają mi się produkcje s-f i paranormal (X-Files na ten przykład), nie będę wymieniał tytułów, bo jest tego trochę.
To byłoby na razie tyle, może kiedyś jeszcze coś dopiszę.
Rocznik czarnobylski, czyli '86, spod znaku bliźniąt, ze skłonnością do bujania w obłokach. Uwielbiam literaturę fantasy i science-fiction i pochodne tych gatunków. Mam wielu autorów, których lubię czytać, że wymienię tylko Koontza, Dicka, Mastertona, Pratchetta, Piekarę, Pilipiuka i Kresa to tylko garstka, bo jest ich cały legion. Czasem też pogram też w RPGa, takiego niewirtualnego, ale ze znajomymi w zadymionym pokoju. Neuroshima i Star Wars to są na razie jedyne tytuły w jakie grałem zarówno jako MG czy gracz, ale mam nadzieję, że rozszerzę pulę tytułów o co najmniej kilka. Jeżeli chodzi o obrazy ruchome to uwielbiam kino i klimaty superbohaterskie - przepadam za kreskówkami i filmami w klimatach komiksowych. Ale poza tym lubię obejrzeć też coś innego, komedia czy horror bez różnicy, żebym tylko miał poczucie że nie zmarnowałem czasu na oglądanie. Jeżeli chodzi o seriale to szczególnie podobają mi się produkcje s-f i paranormal (X-Files na ten przykład), nie będę wymieniał tytułów, bo jest tego trochę. To byłoby na razie tyle, może kiedyś jeszcze coś dopiszę.
Cześć. Jestem John jak widać, ostatnio mam straszny pociąg do seriali i łapię niemal wszystkiego co mi wejdzie w łapska. Mam nadzieję, że dużo jeszcze przede mną dobrego.
Cześć. Jestem John jak widać, ostatnio mam straszny pociąg do seriali i łapię niemal wszystkiego co mi wejdzie w łapska. Mam nadzieję, że dużo jeszcze przede mną dobrego.
Hejeczka.
Tutaj Beata. Jak wszyscy na tym Forum jestem uzależniona od seriali. Chodze do Policealki w Tychach. Mam Yorka o imieniu Nikita. Teraz ogladam Johna Doe, już starszy serial ale polecam. Pozdrawiam Wszystkich. Buziaki.
Hejeczka. Tutaj Beata. Jak wszyscy na tym Forum jestem uzależniona od seriali. Chodze do Policealki w Tychach. Mam Yorka o imieniu Nikita. Teraz ogladam Johna Doe, już starszy serial ale polecam. Pozdrawiam Wszystkich. Buziaki. :-)
Witam nazywa się Mateusz i mam 21 lat. Pochodzę z Gdańska, ale urodziłem się w niedaleko położonym od tego pięknego miasta Wejherowie. Nie ograniczam się jeżeli chodzi o gatunki seriali, lubi każdy zaczynając od nieśmiertelnych Przyjaciół, po True Blood. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona. Pozdrowienia!
Witam nazywa się Mateusz i mam 21 lat. Pochodzę z Gdańska, ale urodziłem się w niedaleko położonym od tego pięknego miasta Wejherowie. Nie ograniczam się jeżeli chodzi o gatunki seriali, lubi każdy zaczynając od nieśmiertelnych Przyjaciół, po True Blood. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona. Pozdrowienia!
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Wrocławia. Moje ulubione seriale to House MD, Prison Break, Świat wg Bundych, Czarna Żmija oraz Dwóch i Pół. Poza tym uwielbiam brytyjski humor i wszelkie brytyjskie produkcje - prowadzę nawet forum poświęcone brytyjskim serialom. Cieszę się, że będę mógł należeć tej jakże świetnej grupy ludzi. Pozdrawiam serdecznie!
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Wrocławia. Moje ulubione seriale to House MD, Prison Break, Świat wg Bundych, Czarna Żmija oraz Dwóch i Pół. Poza tym uwielbiam brytyjski humor i wszelkie brytyjskie produkcje - prowadzę nawet forum poświęcone brytyjskim serialom. Cieszę się, że będę mógł należeć tej jakże świetnej grupy ludzi. Pozdrawiam serdecznie!