atathoth pisze:Witam nazywam Sie Michal. Odkrylem xvid asd przez kompletny przypadek, no i jakby to powiedziec tak mi sie spodobala ta stronka ze postanowilem byc jej czlonkiem!
Mam teraz do wystawienia Dark angela calego, lecz przez glupiego rutera stoje w miejscu i nic nie moge uploadowac :S!
Milego
hi im from Scotland. I too found this site by accident but love the tv shows it provides. i'm looking forward to being able to use what it provides to impress my wife.
[quote="atathoth"]Witam nazywam Sie Michal. Odkrylem xvid asd przez kompletny przypadek, no i jakby to powiedziec tak mi sie spodobala ta stronka ze postanowilem byc jej czlonkiem! Mam teraz do wystawienia Dark angela calego, lecz przez glupiego rutera stoje w miejscu i nic nie moge uploadowac :S!
Milego[/quote] hi im from Scotland. I too found this site by accident but love the tv shows it provides. i'm looking forward to being able to use what it provides to impress my wife.
Mieszkam w Warszawie. Nalogowo ogladam seriale. Przede wszystkim US i UK. True Blood to no. 1, Dexter, The Killing, Parenthood itp. interesuje sie fotografia.
Na strone trafilam po poszukiwaniach w internecie sprawdzonego miejsca. Referencje przyprowadzily mnie tu.
Mieszkam w Warszawie. Nalogowo ogladam seriale. Przede wszystkim US i UK. True Blood to no. 1, Dexter, The Killing, Parenthood itp. interesuje sie fotografia. Na strone trafilam po poszukiwaniach w internecie sprawdzonego miejsca. Referencje przyprowadzily mnie tu.
Mam 18 lat, jestem z Dolnego Śląska. Do ulubionych seriali zaliczyłbym Weeds, Doctor Who, Scrubs oraz Seinfeld. Stronę odnalazłem chyba szukając napisów do jakiegoś serialu. Zainteresowałem się i strona znalazła się w zakładkach przeglądarki. I oto jestem.
Mam 18 lat, jestem z Dolnego Śląska. Do ulubionych seriali zaliczyłbym Weeds, Doctor Who, Scrubs oraz Seinfeld. Stronę odnalazłem chyba szukając napisów do jakiegoś serialu. Zainteresowałem się i strona znalazła się w zakładkach przeglądarki. I oto jestem.
Cześć, jestem Piotrek z Warszawy. Mój ulubiony serial to Get Smart z lat 60-tych, co jakiś czas oglądam od nowa wszystkie sezony (w końcu kupiłem komplet oryginalnych DVD), oprócz tego Columbo, Startreki, MPFC.... dużo by wyliczać:)
Cześć, jestem Piotrek z Warszawy. Mój ulubiony serial to Get Smart z lat 60-tych, co jakiś czas oglądam od nowa wszystkie sezony (w końcu kupiłem komplet oryginalnych DVD), oprócz tego Columbo, Startreki, MPFC.... dużo by wyliczać:)
Witam na imie mi Grzegorz i mam 24lata. Lubie wiele seriali zwlaszcza o tematyce s-f i to jest powód mojej obecności tutaj. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
Witam na imie mi Grzegorz i mam 24lata. Lubie wiele seriali zwlaszcza o tematyce s-f i to jest powód mojej obecności tutaj. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
Witam.
Jestem Arek.
Interesuje mnie prawie wszystko.
Ulubione seriale to - House M.D., Jak poznałem waszą matkę, Pamiętniki Wampirów, Kości, Detektyw Amsterdam i jeszcze parę innych
Witam. Jestem Arek. Interesuje mnie prawie wszystko. Ulubione seriale to - House M.D., Jak poznałem waszą matkę, Pamiętniki Wampirów, Kości, Detektyw Amsterdam i jeszcze parę innych :P
Cześć... jestem Marcin
Interesuję się filmem i serialami i,muzyką szczególnie Rock
ulubione seriale to House M.D, Fringe,TerraNova
ulubione zespoły Rockowe to Sum41 i the Offspring
Cześć... jestem Marcin Interesuję się filmem i serialami :-) i,muzyką szczególnie Rock :ok ulubione seriale to House M.D, Fringe,TerraNova ulubione zespoły Rockowe to Sum41 i the Offspring
witam,
Na imie mam michał, lat 28, jak wiekszość przedmówców, nie oglądam już tv,głownie ze względu na powtórki.
interesuje sie informatyką, oraz sportem
w danej chwili głowie sie jak stworzyć płynną stronę we flashu.
Miło was poznać.
do zobaczenia
witam, Na imie mam michał, lat 28, jak wiekszość przedmówców, nie oglądam już tv,głownie ze względu na powtórki. interesuje sie informatyką, oraz sportem w danej chwili głowie sie jak stworzyć płynną stronę we flashu. Miło was poznać. do zobaczenia
jestem fanem seriali SF, Fantasy oraz kryminałów z Wawy. Od czasu do czasu oglądamy z moją drugą połową lżejsze produkcje typu Szminka w wielkim mieście i takie tam
jestem fanem seriali SF, Fantasy oraz kryminałów z Wawy. Od czasu do czasu oglądamy z moją drugą połową lżejsze produkcje typu Szminka w wielkim mieście i takie tam ;)
Cześć, jestem Michał , ale oczywiście wszyscy mówią na mnie majkel. Mam 22 lata i studiuję ekonomię międzynarodową. Kiedy nie studiuję (cokolwiek oznacza "studiować"), lubię sobie poczytać dobrą książkę: kryminały (Harris, Larsson, Forsyth) lub fantastykę (Sapkowski, Tolkien itp.). Równie bardzo lubię oglądać seriale. I tu nie będę oryginalny - House, Grey's Anatomy, Przyjaciele, MASH, BBT. Na Państwa stronę trafiłem, gdy zachwycił mnie format asd - nienawidzę sytuacji, kiedy sezon serialu nie mieści się na DVD .
Cześć, jestem Michał , ale oczywiście wszyscy mówią na mnie majkel. Mam 22 lata i studiuję ekonomię międzynarodową. Kiedy nie studiuję (cokolwiek oznacza "studiować"), lubię sobie poczytać dobrą książkę: kryminały (Harris, Larsson, Forsyth) lub fantastykę (Sapkowski, Tolkien itp.). Równie bardzo lubię oglądać seriale. I tu nie będę oryginalny - House, Grey's Anatomy, Przyjaciele, MASH, BBT. Na Państwa stronę trafiłem, gdy zachwycił mnie format asd - nienawidzę sytuacji, kiedy sezon serialu nie mieści się na DVD :).
Mam na imię Józek.Mieszkam w Białymstoku.Praca nudna,zajmująca całe dnie a seriale pomagają się choć trochę odłączyć od realu.Bardzo lubię S.F. pod każdą postacią.
Mam na imię Józek.Mieszkam w Białymstoku.Praca nudna,zajmująca całe dnie a seriale pomagają się choć trochę odłączyć od realu.Bardzo lubię S.F. pod każdą postacią.
Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest
Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ;)) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest :-p
Lepiej późno niż wcale... Chciałem wszystkich serdecznie przywitać.
Mógłbym napisać, że jestem miłośnikiem seriali, ale to pewnie na tym forum nikogo nie zaskoczy więc tego nie napiszę. Za to korzystając z okazji chciałem podziękować wszystki dzięki którym obejrzałem już niejeden serial.
Lepiej późno niż wcale... Chciałem wszystkich serdecznie przywitać. Mógłbym napisać, że jestem miłośnikiem seriali, ale to pewnie na tym forum nikogo nie zaskoczy więc tego nie napiszę. Za to korzystając z okazji chciałem podziękować wszystki dzięki którym obejrzałem już niejeden serial. :salut:
Brita pisze:Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest
[quote="Brita"]Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ;)) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest :-p[/quote]
Rodzice nazwali mnie Tomek, a urodziłem się i mieszkam w Bydgoszczy. Jestem zagorzałym fanem klimatów PA i wszystkim co z tym związane: książka, film, serial, gry...
Rodzice nazwali mnie Tomek, a urodziłem się i mieszkam w Bydgoszczy. Jestem zagorzałym fanem klimatów PA i wszystkim co z tym związane: książka, film, serial, gry...