Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
macduff
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: macduff »

atathoth pisze:Witam nazywam Sie Michal. Odkrylem xvid asd przez kompletny przypadek, no i jakby to powiedziec tak mi sie spodobala ta stronka ze postanowilem byc jej czlonkiem!
Mam teraz do wystawienia Dark angela calego, lecz przez glupiego rutera stoje w miejscu i nic nie moge uploadowac :S!

Milego
hi im from Scotland. I too found this site by accident but love the tv shows it provides. i'm looking forward to being able to use what it provides to impress my wife.
Trueblood
Wskaż do odpowiedzi

czesc

Post autor: Trueblood »

cze

Mieszkam w Warszawie. Nalogowo ogladam seriale. Przede wszystkim US i UK. True Blood to no. 1, Dexter, The Killing, Parenthood itp. interesuje sie fotografia.
Na strone trafilam po poszukiwaniach w internecie sprawdzonego miejsca. Referencje przyprowadzily mnie tu.

Pozdrawiam :)
Sid
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sid »

Witam!

Mam 18 lat, jestem z Dolnego Śląska. Do ulubionych seriali zaliczyłbym Weeds, Doctor Who, Scrubs oraz Seinfeld. Stronę odnalazłem chyba szukając napisów do jakiegoś serialu. Zainteresowałem się i strona znalazła się w zakładkach przeglądarki. I oto jestem.
rodan2010
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rodan2010 »

Cześć, jestem Piotrek z Warszawy. Mój ulubiony serial to Get Smart z lat 60-tych, co jakiś czas oglądam od nowa wszystkie sezony (w końcu kupiłem komplet oryginalnych DVD), oprócz tego Columbo, Startreki, MPFC.... dużo by wyliczać:)
Hosiko
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Hosiko »

Witam! Jestem Zbyszek z Olsztyna :)
Student UWM

Uwielbiam filmy i seriale..jestem tez fanem playstation 3!

Pozdrawiam
qmpelq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qmpelq »

Witam na imie mi Grzegorz i mam 24lata. Lubie wiele seriali zwlaszcza o tematyce s-f i to jest powód mojej obecności tutaj. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
atwardak
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: atwardak »

Witam.
Jestem Arek.
Interesuje mnie prawie wszystko.
Ulubione seriale to - House M.D., Jak poznałem waszą matkę, Pamiętniki Wampirów, Kości, Detektyw Amsterdam i jeszcze parę innych :P
jasiu9208
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jasiu9208 »

Cześć... jestem Marcin
Interesuję się filmem i serialami :-) i,muzyką szczególnie Rock :ok
ulubione seriale to House M.D, Fringe,TerraNova
ulubione zespoły Rockowe to Sum41 i the Offspring
rednew
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rednew »

witam,
Na imie mam michał, lat 28, jak wiekszość przedmówców, nie oglądam już tv,głownie ze względu na powtórki.
interesuje sie informatyką, oraz sportem
w danej chwili głowie sie jak stworzyć płynną stronę we flashu.
Miło was poznać.
do zobaczenia
Alfen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Alfen »

Hej,

jestem fanem seriali SF, Fantasy oraz kryminałów z Wawy. Od czasu do czasu oglądamy z moją drugą połową lżejsze produkcje typu Szminka w wielkim mieście i takie tam ;)
kassica
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kassica »

Kassica, z Dolnego Śląska, studentka, 23 lata :)
Pozdrawiam wszystkich :)
majk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: majk »

Cześć, jestem Michał , ale oczywiście wszyscy mówią na mnie majkel. Mam 22 lata i studiuję ekonomię międzynarodową. Kiedy nie studiuję (cokolwiek oznacza "studiować"), lubię sobie poczytać dobrą książkę: kryminały (Harris, Larsson, Forsyth) lub fantastykę (Sapkowski, Tolkien itp.). Równie bardzo lubię oglądać seriale. I tu nie będę oryginalny - House, Grey's Anatomy, Przyjaciele, MASH, BBT. Na Państwa stronę trafiłem, gdy zachwycił mnie format asd - nienawidzę sytuacji, kiedy sezon serialu nie mieści się na DVD :).
Komodos
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Komodos »

Siemka

Mam na imię Józek.Mieszkam w Białymstoku.Praca nudna,zajmująca całe dnie a seriale pomagają się choć trochę odłączyć od realu.Bardzo lubię S.F. pod każdą postacią.
niteria
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: niteria »

Bartosz, student, Warszawa. Ulubione seriale: The Wire, Firefly, Twin Peaks. Z anime: Monster, Death Note, Code Geass, Sayonara Zetsubou Sensei.
Brita
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita »

Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ;)) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest :-p
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Witam serdecznie - ja pamiętam :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Witamy ponownie.
bobhope
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bobhope »

Lepiej późno niż wcale... Chciałem wszystkich serdecznie przywitać.
Mógłbym napisać, że jestem miłośnikiem seriali, ale to pewnie na tym forum nikogo nie zaskoczy więc tego nie napiszę. Za to korzystając z okazji chciałem podziękować wszystki dzięki którym obejrzałem już niejeden serial.
:salut:
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Brita pisze:Witam po długiej nieobecności (zbyt długiej) wszystkich "starych" forumowiczów (choć tych co mnie pamiętają pewnie jest niewielu ;)) i tych młodszych stażem, pisać o sobie nie będę bo gdzieś to wszystko już jest :-p
Witam z powrotem! :]
Obrazek
Ignorance is a virtue.
mientus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mientus »

Witam,

Rodzice nazwali mnie Tomek, a urodziłem się i mieszkam w Bydgoszczy. Jestem zagorzałym fanem klimatów PA i wszystkim co z tym związane: książka, film, serial, gry...
ODPOWIEDZ