Nick - Podkład do twarzy (wybacz )
Avatar - Mangowo (nigdy nie oglądałem)
Podpis - Into the mouth of hell we march ?
User - Extremalnie mocno widoczny na forum!
Nick - Podkład do twarzy (wybacz :) ) Avatar - Mangowo (nigdy nie oglądałem) Podpis - Into the mouth of hell we march ? :) User - Extremalnie mocno widoczny na forum!
Nick: "Razor" kojarzy mi się z pewną grupą od realeasów gier oraz z BSG. Liczba 63 może oznaczać wszystko, włączając w to rok urodzenia.
Avatar: Fanbo... tj. fangirl pewnego serialu kończącego swoją emisję.
Podpis: Uczucie deja vu + kilka pań prawdopodobnie budzących pogardę u zwolenników pewnego radia z Torunia.
User: Nie znam (coraz rzadziej tutaj bywam), ale sądząc po ilości postów, to raczej świeżak.
Nick: "Razor" kojarzy mi się z pewną grupą od realeasów gier oraz z BSG. Liczba 63 może oznaczać wszystko, włączając w to rok urodzenia. Avatar: Fanbo... tj. fangirl pewnego serialu kończącego swoją emisję. Podpis: Uczucie deja vu + kilka pań prawdopodobnie budzących pogardę u zwolenników pewnego radia z Torunia. User: Nie znam (coraz rzadziej tutaj bywam), ale sądząc po ilości postów, to raczej świeżak.
Nick: Może nie najgłębsza, ale najbliższa mi postać komiksowa
Avatar: Jak wyżej. Batman ma być mroczny i taki jest.
Podpis: W dobie coraz większych podpisów, milczenie jest cenniejsze niż złoto
User: Zasłużony. No i właśnie, niestety powoli zanikający, a szkoda, bo miał wiele ciekawego do powiedzenia. Jakaś epoka przemija A, i autor mojego ulubionego pytania, które niestety zawiera smutną, acz często trafną diagnozę: czy ktokolwiek czyta posty powyżej, zanim napisze coś od siebie?
Nick: Może nie najgłębsza, ale najbliższa mi postać komiksowa :) Avatar: Jak wyżej. Batman ma być mroczny i taki jest. Podpis: W dobie coraz większych podpisów, milczenie jest cenniejsze niż złoto :) User: Zasłużony. No i właśnie, niestety powoli zanikający, a szkoda, bo miał wiele ciekawego do powiedzenia. Jakaś epoka przemija :) A, i autor mojego ulubionego pytania, które niestety zawiera smutną, acz często trafną diagnozę: czy ktokolwiek czyta posty powyżej, zanim napisze coś od siebie? :)
Nick: Kain to raczej negtywna postać :P Avatar: Jakiś rycerz :P User: Nie do zagięcia w quizach Podpis: Seriale tylko trochę "moje", a cytat bardzo dobry