V [2009]

a long, long time ago..
gollaz
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: gollaz »

Ja próbowałem całą niedzielę i w końcu w nocy (koło 2-3) udało mi się ściągnąć całość. Też wcześniej miałem takie komunikaty.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

http://www.rapid8.com/
rozwiązanie na rapid.
Obrazek
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Po trzech odcinkach uważam, że jak dobrze poprowadzą ten serial i podkręcą trochę tempo to będzie/już jest naprawdę porządny serial.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

beata101 pisze:Ogólnie serial jest przyjemny i nieżle się ogląda, ale na pewno nie zasługuje na razie przynajmniej na miano przeboju. Mam wrażenie że scenarzyści wrzucili wszytkie sprawdzone pomysły do jednego worka, potrząsneli i zobaczyli co wyszło.
IMO świetny sposób na stworzenie fajnego serialu :grin: Widziałem pierwszy odcinek i podobało mi się... klasyczny pomysł, całkiem niezłe wykonanie, fajna obsada, czego chcieć więcej? :) IMO V dużo bardziej zasługuje na miano przeboju niż przegadane Flash Forward... No, dość narazie pisania, zabieram się za oglądanie kolejnych odcinków!
Obrazek
Ignorance is a virtue.
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

Czwarty odcinek jak narazie podniósł poprzeczkę bardzo wysoko. Ostatnie sekundy po prostu szczęka opadła, ciekawe jak daleko rozwinie się ten wątek i czy pokaża potem już regularną wojnę. I o co chodzi z Tailerem czego Anna od niego chce.
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Dziekuje wszystkim za odpowiedz na moje pytanka. W takim razie bede nadal probowac. :salut:
:)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Po oglądnięciu dwóch odcinków muszę przyznać, że serial bardzo dobrze sie ogląda. Nie jest doskonały, i nie jest takim HITem na jaki go zapowiadali, ale jest to kawałek bardzo dobrej rozrywki.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Kolejny fajny odcinek. Widać że V się rozkręca i zaczyna IMO się stawać takim nowym SGA: dobrą, scifiową, nieskomplikowaną rozrywką w na piątkowe popołudnie. Jednym słowem "tak trzymać!", mogli by tylko trochę popracować nad animacją wnętrz statku, widać tam trochę niedoskonałości prawdopodobnie spowodowanych kryzysem...
Obrazek
Ignorance is a virtue.
orsonik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: orsonik »

Serial wyśmienity w sam raz na świąteczną nudę. Czekam z nie cierpliwością na następne odcinki i mam nadzieję że będzie z tego serialu coś większego niż mini serial.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Zgadzam się z przedmówcami: mimo iż mamy tutaj do czynienia z niewykorzystanym potencjałem, to jednak przyjemnie się ogląda ten serial; jako niezobowiązująca rozrywka sprawdza się bardzo dobrze.
romek37
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: romek37 »

Witam. Szukam polskich napisów do odcinków: 15, 16, 18 i 19 oryginalnej serii z lat 80-tych. Nie mogę ich nigdzie znaleźć.
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

przed chwilą obejrzałem pierwszy odcinek i fajnie się zapowiada, tylko coś słyszałem, że dalej będzie nudno... jutro ep2 :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Źle słyszałeś. Te odcinki które na razie są, są zdecydowanie ciekawe. Inna sprawa że nie ma ich za wiele, ale to się ma wkrótce zmienić.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

wlasnie czekam na 5 ep.dacie rade przed swietami cos by obejrzal bo w tv pewnie beda same nudy :-p
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

czemu jeszcze nie ma 5 odcinka?? napisy już są od kilku dni... Będziecie to konwertować?
kaki30
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kaki30 »

Dzisiaj zaglądalem na hatak i już 6-sty tłumaczą.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Przerwa dobrze (mi?) zrobiła - w końcu przestałem go porównywać do pierwowzoru przez co dwa ostatnie odcinki bardzo mi się podobały.
Oczywiście bez rewelacji ale ciekawie w tym serialu jest rozbudowywana tajemnica i strach przed nieznanym.
Spoiler:
Te ciekawe relacje powodują, że serial podoba mi się jeszcze bardziej.
Obrazek When Dreams Come True...
kaki30
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kaki30 »

W porównaniu do SGU, cały czas serial nabiera tempa, aż się czeka z niecierpliwością na nastepny odcinek.Według mnie serial V razem FlashForward dzierżą miano liderów w gatunki SF w tym sezonie.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

kaki30 pisze:Według mnie serial V razem FlashForward dzierżą miano liderów w gatunki SF w tym sezonie.
Co do V to się zgadzam z odcinka na odcinek jest lepiej ale FF skończyłem ogladać na 5 odcinku bo zaczęło mnie nużyć
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Mi też się nowe odcinki V podobają, a FF skończyłem oglądać na 2 odcinku :]
Tymczasem tak jak zauważył asd, relacje między bohaterami serialu coraz bardziej się komplikują i mogą stanowić bazę dla wielu nowych, ciekawych wydarzeń. Oczywiście jakby się dokładnie przyjrzeć to można się doczepić tego i owego ale jako nieskomplikowana rozrywka V sprawdza się bardzo dobrze i mam nadzieję że utrzyma tą formę.
Obrazek
Ignorance is a virtue.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ