Mnie się podobał. Szybkie tempo, KITT fajny
Chociaż momentami faktycznie odnosi się wrażenie przesytu tych wszystkich efektów. Polubiłem głównych bohaterów i dla mnie jest OK, czekam na następny odcinek.
Mnie się podobał. Szybkie tempo, KITT fajny :D Chociaż momentami faktycznie odnosi się wrażenie przesytu tych wszystkich efektów. Polubiłem głównych bohaterów i dla mnie jest OK, czekam na następny odcinek.
to co wyszlo wczoraj to zupelnie nowy odcinek, a tamto co wyszło w okolicach kwietnia/maja (chyba) to był pilot a jednoczesnie poprostu 2-godzinny film tv
to co wyszlo wczoraj to zupelnie nowy odcinek, a tamto co wyszło w okolicach kwietnia/maja (chyba) to był pilot a jednoczesnie poprostu 2-godzinny film tv ;)
Witam wszystkich.serial jest faktycznie sci-fi ale wydaje mi sie ze zakoncza produkcje na 6 lub 7 odcinkach.Tak samo jak to zrobili z ,,DRIVE,, który moim zdaniem byl jednym z lepiej zapowiadajacych sie seriali.
Pozdr.wszystkich
Witam wszystkich.serial jest faktycznie sci-fi ale wydaje mi sie ze zakoncza produkcje na 6 lub 7 odcinkach.Tak samo jak to zrobili z ,,DRIVE,, który moim zdaniem byl jednym z lepiej zapowiadajacych sie seriali. Pozdr.wszystkich
Śmieszny ten serial i za bardzo nie realny. Stary KITT jeszcze był w miarę, miarę a ten wózek to jakiś z przyszłości. I choć cudo to i tak nie radzi sobie ze wszystkim. A "więź" między 2 bohaterów... niby chcą ale nie mogą. ;D
Śmieszny ten serial i za bardzo nie realny. Stary KITT jeszcze był w miarę, miarę a ten wózek to jakiś z przyszłości. I choć cudo to i tak nie radzi sobie ze wszystkim. A "więź" między 2 bohaterów... niby chcą ale nie mogą. ;D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
tom76 pisze:Witam wszystkich.serial jest faktycznie sci-fi ale wydaje mi sie ze zakoncza produkcje na 6 lub 7 odcinkach.Tak samo jak to zrobili z ,,DRIVE,, który moim zdaniem byl jednym z lepiej zapowiadajacych sie seriali.
Pozdr.wszystkich
Ja po obejrzeniu piliota dzis mam mieszane uczucia...troszke przesadzili z nano samochodem....i tez podejrzewam ze moze skonczyc sie jak DRIVE ktory tak przy okazji faktycznie swietnie sie zapowiadal
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
[quote="tom76"]Witam wszystkich.serial jest faktycznie sci-fi ale wydaje mi sie ze zakoncza produkcje na 6 lub 7 odcinkach.Tak samo jak to zrobili z ,,DRIVE,, który moim zdaniem byl jednym z lepiej zapowiadajacych sie seriali. Pozdr.wszystkich[/quote]
Ja po obejrzeniu piliota dzis mam mieszane uczucia...troszke przesadzili z nano samochodem....i tez podejrzewam ze moze skonczyc sie jak DRIVE ktory tak przy okazji faktycznie swietnie sie zapowiadal
Liroy pisze:mi tam sie podoba, humorek pogawedek z KITT-em podobny do oryginalu
kwestia gustu....po obejrzeniu 1 odcinka moje mieszane uczucia nadal pozostaly..a zmiana kit-a w tego pikapa to juz lekka przesada..chociaz serial chwilami calkiem ciekawy sie robi...zobacze obejrze jeszcze odcinek 2 i wtedy zdecyduje czy kontynuowac to dziwadlo
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
[quote="Liroy"]mi tam sie podoba, humorek pogawedek z KITT-em podobny do oryginalu[/quote]
kwestia gustu....po obejrzeniu 1 odcinka moje mieszane uczucia nadal pozostaly..a zmiana kit-a w tego pikapa to juz lekka przesada..chociaz serial chwilami calkiem ciekawy sie robi...zobacze obejrze jeszcze odcinek 2 i wtedy zdecyduje czy kontynuowac to dziwadlo :-)
Co ehh
Metamorfozy przypominają autko z serialu Viper, z tym wyjątkiem że Viper zmieniał się tylko w Vipera "bojowego" a Mustang ma wiele wcieleń
Staram się oglądać serial na bieżąco bo mi się spodobał, po obejrzeniu pilota miałem mieszane uczucia, teraz stwierdzam że to jeden z lepszych seriali tego sezonu
Oby się nie popsuł zbliżając się do końca sezonu...
[quote="Rushq"]tylko te metamorfozy KIT-a...ehh[/quote]
Co ehh :P Metamorfozy przypominają autko z serialu Viper, z tym wyjątkiem że Viper zmieniał się tylko w Vipera "bojowego" a Mustang ma wiele wcieleń :D
Staram się oglądać serial na bieżąco bo mi się spodobał, po obejrzeniu pilota miałem mieszane uczucia, teraz stwierdzam że to jeden z lepszych seriali tego sezonu :)
Oby się nie popsuł zbliżając się do końca sezonu...
ja sobie dałem spokoj, jest dużo lepszych pozycji godych uwagi, szkoda mi czasu na tego typu produkcje,wole jedak zachowac w głowie klimat "starego nieustraszonego"
a z tego co czytałem to wyniki ogladalności były dość kiepskie
ja sobie dałem spokoj, jest dużo lepszych pozycji godych uwagi, szkoda mi czasu na tego typu produkcje,wole jedak zachowac w głowie klimat "starego nieustraszonego"
a z tego co czytałem to wyniki ogladalności były dość kiepskie
Ja ogladam od odc. 00 i dla mnie serialik lajtowy...
Bez wnikliwej analizy i zastanawiania się nad fabułą...
Szybka akcja, fajne niuńki, w każdym odcineczku coś nowego, a że KITT zrobiony na XXII wiek, to nie przeszkadza, można się rozmażyć nad własnymi 4 kółkami..., chciałbym żeby moja 16 letnia Fiesta była taka!
Ja ogladam od odc. 00 i dla mnie serialik lajtowy...
Bez wnikliwej analizy i zastanawiania się nad fabułą...
Szybka akcja, fajne niuńki, w każdym odcineczku coś nowego, a że KITT zrobiony na XXII wiek, to nie przeszkadza, można się rozmażyć nad własnymi 4 kółkami..., chciałbym żeby moja 16 letnia Fiesta była taka! :D :D
Ja widziałem pierwsze cztery lub pięć odcinków. Fajnie się ogląda, główna postać bardzo sympatyczna, sprawia że serialik jest łatwy i przyjemny. Do tego fajne panie "w biurze". Historie znośne, na w miarę przyzwoitym poziomie. Ogólnie czekam aż ukarze się cały sezonik w asd i chętnie zobaczę.
krisbaran pisze:
można się rozmażyć nad własnymi 4 kółkami..., chciałbym żeby moja 16 letnia Fiesta była taka!
Hehe, no też bym chciał, żeby moja prawie 19 letnia Fiesta taka była
Ja widziałem pierwsze cztery lub pięć odcinków. Fajnie się ogląda, główna postać bardzo sympatyczna, sprawia że serialik jest łatwy i przyjemny. Do tego fajne panie "w biurze". Historie znośne, na w miarę przyzwoitym poziomie. Ogólnie czekam aż ukarze się cały sezonik w asd i chętnie zobaczę. [quote="krisbaran"] można się rozmażyć nad własnymi 4 kółkami..., chciałbym żeby moja 16 letnia Fiesta była taka! :D :D [/quote] Hehe, no też bym chciał, żeby moja prawie 19 letnia Fiesta taka była :D