ok sory bylem na imprezie i mi matka utorenta wylaczyla ale juz wlaczony i w dzien moga byc przerwy w udostepniani jak mnie niebedzie w dom ale w nocy mzoecie smialo sciagac
i teraz mozna sciagac bo mam w utorrencie tylko nikite sama
ok sory bylem na imprezie i mi matka utorenta wylaczyla ale juz wlaczony i w dzien moga byc przerwy w udostepniani jak mnie niebedzie w dom ale w nocy mzoecie smialo sciagac
i teraz mozna sciagac bo mam w utorrencie tylko nikite sama
ja seeduje po kolei odcinki ale mój komp padł i czekam aż naprawią. Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków powoli zaczynam uważać że jeśli jakąś produkcje można nazwać kultową to właśnie tą! ehh. ponadczasowa :oops:
ja seeduje po kolei odcinki :P ale mój komp padł i czekam aż naprawią. :cry: Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :grin: powoli zaczynam uważać że jeśli jakąś produkcje można nazwać kultową to właśnie tą! ehh. ponadczasowa :oops:
No, na początku też byłem zachwycony, bo Nikita to jeden z niewielu seriali, jeśli nie jedyny, który w moim mniemaniu jest ponadczasowy.
Ale jak się , chwilę zastanowić to Peta Wilson i Roy Dupuis nawet jak się pojawią to tylko epizodycznie, nowa nikita, nie będzie już nikitą, a z całego serialu zostanie zapewne tylko nazwa sekcji pierwszej a i to nie jest pewne...
Jak dla mnie trochę za mało nikity w nikicie. :roll:
No, na początku też byłem zachwycony, bo Nikita to jeden z niewielu seriali, jeśli nie jedyny, który w moim mniemaniu jest ponadczasowy.
Ale jak się , chwilę zastanowić to Peta Wilson i Roy Dupuis nawet jak się pojawią to tylko epizodycznie, nowa nikita, nie będzie już nikitą, a z całego serialu zostanie zapewne tylko nazwa sekcji pierwszej a i to nie jest pewne...
Jak dla mnie trochę za mało nikity w nikicie. :roll:
Hmm The CW i serial akcji, słabo to widzę , pewnie jakaś nastolatka w roli głównej i akcja w liceum. Może jednak coś się uda stworzyć ciekawego zobaczymy.
Hmm The CW i serial akcji, słabo to widzę , pewnie jakaś nastolatka w roli głównej i akcja w liceum. Może jednak coś się uda stworzyć ciekawego zobaczymy.