Yogi_18 pisze:Na napisy24 nadal jest tłumaczony 2 odcinek :roll:
nigdzie indziej napisów PL nie wiedziałem
Niestety brak postępów w tłumaczeniu przez 3 tygodnie, stało cały czas na 30%, a teraz zostało usunięte ze strony na napisy24.pl. Ciekawe czy się doczekamy tych napisów?
[quote="Yogi_18"]Na napisy24 nadal jest tłumaczony 2 odcinek :roll: nigdzie indziej napisów PL nie wiedziałem :([/quote]
Niestety brak postępów w tłumaczeniu przez 3 tygodnie, stało cały czas na 30%, a teraz zostało usunięte ze strony na napisy24.pl. Ciekawe czy się doczekamy tych napisów?
KOncowka zrywa kask i naprawde CHOLERNIE zaskakuje bo w zyciu bym sie nie spodziewal ze tak to sie zakonczy (i watpie zeby ktokolwiek byl w stanie to przewidziec)
Z drugiej strony koncowka zawodzi bo zostawia niesamowita furtke na ciag dalszy ktory jak wiadomo nie powstal i raczej nigdy nie powstanie.
Wiele pytan pozostaje bez odpowiedzi a wsrod nich to najwazniejsze - kim jest John doe i skad ma takie a nie inne umiejetnosci.
Ogolnie serial w drugiej polowei (tak gdzies od ok 12 odcinka) mocno przyspiesza i staje sie bardziej dynamiczny.
Ogolnie nie zaluje czasu przy nim spedzonego i naprawde goraco go polecam.
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Wlasnie skonczylem ogladac ostatni odcinek.[spoiler] KOncowka zrywa kask i naprawde CHOLERNIE zaskakuje bo w zyciu bym sie nie spodziewal ze tak to sie zakonczy (i watpie zeby ktokolwiek byl w stanie to przewidziec) Z drugiej strony koncowka zawodzi bo zostawia niesamowita furtke na ciag dalszy ktory jak wiadomo nie powstal i raczej nigdy nie powstanie. Wiele pytan pozostaje bez odpowiedzi a wsrod nich to najwazniejsze - kim jest John doe i skad ma takie a nie inne umiejetnosci. Ogolnie serial w drugiej polowei (tak gdzies od ok 12 odcinka) mocno przyspiesza i staje sie bardziej dynamiczny.[/spoiler] Ogolnie nie zaluje czasu przy nim spedzonego i naprawde goraco go polecam.
ps. Jeszcze tego nie czytałem, więc nie wiem co zawiera treść artykułu. Wolę obejrzeć najpierw wszystkie odcinki
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Wlasnie przeczytalem i faktycznie mozna sie dowiedziec skad john doe posiada swoja wiedze (wedlug tworcow serialu) jednak to i tak za malo w porownaniu do tego co nam dala koncowka serialu.
Powiedzialbym ze jeszcze 90% zagadek zostaje do wyjasnienia...
W tym linku mozna przeczytac ze byl w planach 2h odcinek ktory mialby podsumowac wszystko i niejako zamknac historie serialu jednak na planach poki co sie skonczylo.
Chociaz kto wie moze kiedys.....
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Wlasnie przeczytalem i faktycznie mozna sie dowiedziec skad john doe posiada swoja wiedze (wedlug tworcow serialu) jednak to i tak za malo w porownaniu do tego co nam dala koncowka serialu. Powiedzialbym ze jeszcze 90% zagadek zostaje do wyjasnienia... W tym linku mozna przeczytac ze byl w planach 2h odcinek ktory mialby podsumowac wszystko i niejako zamknac historie serialu jednak na planach poki co sie skonczylo. Chociaz kto wie moze kiedys.....
No szkoda, że nie ma zakończenia. Odcinku kończącego pewnie jak już nie było, to nie bezie w ogóle i nie ma co się łudzić na inną kolej rzeczy.
A serial muszę przyznać mnie zainteresował, opinie wasze mnie bardzo zachęciły, ale w tym wypadku jakoś nie chce mi się skusić aby w końcu pobrać i obejrzeć. Może kiedyś, kiedyś, niedaleko w przyszłości jednak się skuszę w wolnej chwili
No szkoda, że nie ma zakończenia. Odcinku kończącego pewnie jak już nie było, to nie bezie w ogóle i nie ma co się łudzić na inną kolej rzeczy. A serial muszę przyznać mnie zainteresował, opinie wasze mnie bardzo zachęciły, ale w tym wypadku jakoś nie chce mi się skusić aby w końcu pobrać i obejrzeć. Może kiedyś, kiedyś, niedaleko w przyszłości jednak się skuszę w wolnej chwili ;)
efekt02 pisze:patoriku z Hataka tlumaczy napisy do 2 odcinka zapisywac sie na napisy24.pl!
Oj chyba kolejna osoba spasowała :-(
Jeszcze jakiś czas temu widniał 2 odcinek w dziale tłumaczenia, a teraz już go nie ma....
coś mi się zdaje że duuugo będziemy czekać za nowymi odcinkami z polskimi napisami :roll:
[quote="efekt02"]patoriku z Hataka tlumaczy napisy do 2 odcinka :D zapisywac sie na napisy24.pl![/quote]
Oj chyba kolejna osoba spasowała :-( Jeszcze jakiś czas temu widniał 2 odcinek w dziale tłumaczenia, a teraz już go nie ma.... coś mi się zdaje że duuugo będziemy czekać za nowymi odcinkami z polskimi napisami :roll:
Jesli przez nastepny tydzien nie ukaza sie napisy do john doe E02, to niech ktos mi znajdzie napisy po angielsku do wszystkich odcinkow i moge je przetlumaczyc
Jesli przez nastepny tydzien nie ukaza sie napisy do john doe E02, to niech ktos mi znajdzie napisy po angielsku do wszystkich odcinkow i moge je przetlumaczyc
Włsnie skończyłem oglądać sezon Johna Doe i jestem pod wrażene. Serial jeste pełen róznych smaczków, a ostatnie sekundy ostatniego odcinka są krótko mówiąc niesamowite. W zasadzie każdy odcinek trzyma równy wysoki poziom. Niestety serial konczy sie tworzac wiecej pytań niż odpowiedzi :?
Włsnie skończyłem oglądać sezon Johna Doe i jestem pod wrażene. Serial jeste pełen róznych smaczków, a ostatnie sekundy ostatniego odcinka są krótko mówiąc niesamowite. W zasadzie każdy odcinek trzyma równy wysoki poziom. Niestety serial konczy sie tworzac wiecej pytań niż odpowiedzi :?
00:49, 01.02.2008 patrioku z Grupy Hatak ponownie zamieścił w tłumaczeniach na napisy24 informacje, że tłumaczy...
Wprawdzie ciągle jest to 39% ale miejmy nadzieję, że coś z tego będzie
00:49, 01.02.2008 patrioku z Grupy Hatak ponownie zamieścił w tłumaczeniach na napisy24 informacje, że tłumaczy... Wprawdzie ciągle jest to 39% ale miejmy nadzieję, że coś z tego będzie :smile: