Mogli po prostu pozostać przy Psych bo tego i tak się nie da przetłumaczyć. Ale jakby nie patrzeć polski tytuł odzwierciedla dwóch głownych bohaterów ;D
Mogli po prostu pozostać przy Psych bo tego i tak się nie da przetłumaczyć. :P Ale jakby nie patrzeć polski tytuł odzwierciedla dwóch głownych bohaterów ;D
Wychodzę z założenia,że pewnych rzeczy nie należy tłumaczyć, szczególnie takich, które, tak jak w przypadku Psych, są nieprzetłumaczalne, a zarazem oddają sens w oryginalnym brzmieniu... Ale widać szefowie jedynki myśleli inaczej
Wychodzę z założenia,że pewnych rzeczy nie należy tłumaczyć, szczególnie takich, które, tak jak w przypadku Psych, są nieprzetłumaczalne, a zarazem oddają sens w oryginalnym brzmieniu... Ale widać szefowie jedynki myśleli inaczej :tongue:
po 5 odcinkach 3 serii muszę stwierdzić, że jest.... średnio :/ niestety, dwie pierwsze serie dużo lepsze od tej... może potem się rozkręci, a na razie przyjemnie się to ogląda, ale już tak nie powala
po 5 odcinkach 3 serii muszę stwierdzić, że jest.... średnio :/ niestety, dwie pierwsze serie dużo lepsze od tej... może potem się rozkręci, a na razie przyjemnie się to ogląda, ale już tak nie powala :(
[quote="xvidasd"]Brak napisów do 3x16 - finałowego odcinka.[/quote] a są może angielskie napisy? jak są to ja w weekend majowy będę miał czas na przetłumaczenie, jeśli do tego czasu nie pojawią się na necie
A ja już obejrzałem ostatni odcinek i powiem że tryskał humorem i oryginalnością jak zwykle ! . Jest to jeden z seriali, gdzie każdy z bohaterów ma coś co przyciąga oko widza i powoduje uśmiech na twarzy, przynajmniej jest tak w moim odczuciu.
A ja już obejrzałem ostatni odcinek i powiem że tryskał humorem i oryginalnością jak zwykle ! :). Jest to jeden z seriali, gdzie każdy z bohaterów ma coś co przyciąga oko widza i powoduje uśmiech na twarzy, przynajmniej jest tak w moim odczuciu.