No to cierpliwi zostaną wynagrodzenie ;). Zapraszam na Bones [4x01-04] [url=http://www.mininova.org/tor/1864679][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
A mało jest nowych świeżych postaci? przeciez w każdym odcinku jest nowy pomocnik Brennan i Często każdy kolejny jest śmieszniejszy/ciekawszy niż poprzedni (moim faworytem jest ten starszy gosciu chyba z 3 albo 4 odcinka .
[quote]wolałbym jakąś nową, świeżą postać [/quote]
[spoiler]A mało jest nowych świeżych postaci? przeciez w każdym odcinku jest nowy pomocnik Brennan ;) i Często każdy kolejny jest śmieszniejszy/ciekawszy niż poprzedni (moim faworytem jest ten starszy gosciu chyba z 3 albo 4 odcinka :D. [/spoiler]
Właśnie o to chodzi @Helventis, bardzo mi się podoba ten motyw z jej nowymi asystentami(ten starszy gość to też mój faworyt), ale jak Zack wróci na stałe, to już nowi asystenci przestaną się pojawiać...
[spoiler]Właśnie o to chodzi @Helventis, bardzo mi się podoba ten motyw z jej nowymi asystentami(ten starszy gość to też mój faworyt), ale jak Zack wróci na stałe, to już nowi asystenci przestaną się pojawiać...[/spoiler]
Zack nie wróci raczej na stałe, Hodgins powiedział w ost. odcinku, że będzie siedział w psychiatryku do końca życia. Poza tym nigdzie nie widziałam info o domniemanym powrocie Zacka
[spoiler]Zack nie wróci raczej na stałe, Hodgins powiedział w ost. odcinku, że będzie siedział w psychiatryku do końca życia. Poza tym nigdzie nie widziałam info o domniemanym powrocie Zacka ;)[/spoiler]
No ale powiedział Sweetsowi (dla mnie to nie ma sensu, no ale ... ) że gdyby się przyznał, że nie zabił, poszedłby do więzienia, a tak jest w psychiatryku.
[spoiler]No ale powiedział Sweetsowi (dla mnie to nie ma sensu, no ale ... ) że gdyby się przyznał, że nie zabił, poszedłby do więzienia, a tak jest w psychiatryku. :P[/spoiler]
Mam nadzieję, że Zack nie wróci. Epizod w jednym odcinku przejdzie, ale jego powrót już niekoniecznie. Jego rola dla mnie już się skończyła, a w ciskanie go na siłę do serialu zburzyłoby jego płynność, byłoby zbyt naciągane
[spoiler]Mam nadzieję, że Zack nie wróci. Epizod w jednym odcinku przejdzie, ale jego powrót już niekoniecznie. Jego rola dla mnie już się skończyła, a w ciskanie go na siłę do serialu zburzyłoby jego płynność, byłoby zbyt naciągane [/spoiler]
Póki co Eric Millegan ma ze swoim kabaretem trasę zaplanowaną, więc nie zanosi się na powrót jego postaci Ale jednego asystenta też by już mogli wybrać, zamiast się znęcać nad tymi teraz Właściwie to najgorzej ma Cam, bo ona się z nimi użera.
W ogóle mam wrażenie, że postać Cam w tej serii nabrała jakoś życia, tryska humorem .. i fajnie, bardzo ją lubię Bo na początku 2 to nie bardzo
[spoiler]Póki co Eric Millegan ma ze swoim kabaretem trasę zaplanowaną, więc nie zanosi się na powrót jego postaci :) Ale jednego asystenta też by już mogli wybrać, zamiast się znęcać nad tymi teraz :D Właściwie to najgorzej ma Cam, bo ona się z nimi użera.[/spoiler]
W ogóle mam wrażenie, że postać Cam w tej serii nabrała jakoś życia, tryska humorem .. i fajnie, bardzo ją lubię :) Bo na początku 2 to nie bardzo :P
[spoiler]Naobiecywali romansu, a zamiast tego jest humor :D[/spoiler]
Mnie po prostu rozwala Sweets, naprawdę, jest tak komiczny, że czasem mnie aż brzuch boli ze śmiechu :mrgreen: Właściwie KAŻDA scena z nim mnie bawi :P
Właśnie nie do końca wiadomo, na jakim stanowisku będzie pracował chyba. Za to pytanie czy Booth jest gejem ...
A w 4x12 Brennan i Booth będą pod przykrywką pracować w cyrku jako para, której popisowym numerem jest rzucanie nożami. Znaczy się Booth będzie w Brennan rzucał
[spoiler]Właśnie nie do końca wiadomo, na jakim stanowisku będzie pracował chyba. Za to pytanie czy Booth jest gejem ... :P
A w 4x12 Brennan i Booth będą pod przykrywką pracować w cyrku jako para, której popisowym numerem jest rzucanie nożami. Znaczy się Booth będzie w Brennan rzucał :smt077 [/spoiler]
[spoiler][quote="M."]Naobiecywali romansu, a zamiast tego jest humor :D [/quote]Hehe... Mi ta konwencja odpowiada, bo romansiki to w modzie na sukces, ;][/spoiler]
No tak, ale po co obiecywali
Poza tym nie ma co ukrywać, 3/4 widzów na to czeka, prowadzę polska stronę o Bones i największe wzięcie mają właśnie newsy o wątku romansowym
Już pomijam to, że w poprzednich seriach chyba ciekawsze sprawy były
[spoiler]No tak, ale po co obiecywali :alien: Poza tym nie ma co ukrywać, 3/4 widzów na to czeka, prowadzę polska stronę o Bones i największe wzięcie mają właśnie newsy o wątku romansowym :D Już pomijam to, że w poprzednich seriach chyba ciekawsze sprawy były :P[/spoiler]