Mam nadzieję, że pojawi się jak zawsze cały sezon w całości
Przez długi czas uwielbiałem ten serial całym sercem. Pierwszy sezon to majstersztyk, 2 sezon poza chyba 1 czy 2 robaczywkami też był dobry. Wciąż mam ogromny sentyment więc tak długo jak Ghost Whisperer będzie się pojawiał tak długo będę oglądał. Szkoda tylko że, kiedyś był to najlepszy serial jaki w życiu widziałem, teraz to najwyżej pierwsza 10 skończyłem 4 sezon po 6 odcinkach jak ktoś widział to wie dlaczego ale zacznę od nowa z optymizmem, że ten sezon mimo wszystko chociaż dotrzyma kroku poprzednikom i mimo wszystko z nadzieją, że powstanie kolejny sezon który wróci do korzeni... o ile to jeszcze możliwe....
Mam nadzieję, że pojawi się jak zawsze cały sezon w całości ;)
Przez długi czas uwielbiałem ten serial całym sercem. Pierwszy sezon to majstersztyk, 2 sezon poza chyba 1 czy 2 robaczywkami też był dobry. Wciąż mam ogromny sentyment więc tak długo jak Ghost Whisperer będzie się pojawiał tak długo będę oglądał. Szkoda tylko że, kiedyś był to najlepszy serial jaki w życiu widziałem, teraz to najwyżej pierwsza 10 :cry: skończyłem 4 sezon po 6 odcinkach jak ktoś widział to wie dlaczego :P ale zacznę od nowa z optymizmem, że ten sezon mimo wszystko chociaż dotrzyma kroku poprzednikom i mimo wszystko z nadzieją, że powstanie kolejny sezon który wróci do korzeni... o ile to jeszcze możliwe....
Ja oglądam na bierząco To już nie to co kiedyś ale i tak nie jest źle. Koniec końców nawet jakby było bardzo źle to ostatecznie można skupić całą uwagę na kochanej Jennifer
Ja oglądam na bierząco :) To już nie to co kiedyś ale i tak nie jest źle. Koniec końców nawet jakby było bardzo źle to ostatecznie można skupić całą uwagę na kochanej Jennifer ;)
LOL jestem w szoku Co prawda z braku czasu jestem 1 sezon do tyłu ale właśnie przeczytałem, że CBS dał cancela Ghostkowi :x Dziwne bo serial miał dużą widownię i w większości odcinków był lepszy od Mediuma (pod względem widowni i w kategorii wiekowej, nie wiem jak z fabuła bo oba seriale mam zawieszone do czasu aż znajdę czas ). Na szczęście prawdopodobnie serial przejmie ABC który jest współproducentem serialu. Mam nadzieję, że tak się stanie bo tak trochę głupio będzie oglądać sezon wiedząc, że już więcej nie będzie
LOL jestem w szoku :shock: Co prawda z braku czasu jestem 1 sezon do tyłu ale właśnie przeczytałem, że CBS dał cancela Ghostkowi :x Dziwne bo serial miał dużą widownię i w większości odcinków był lepszy od Mediuma (pod względem widowni i w kategorii wiekowej, nie wiem jak z fabuła bo oba seriale mam zawieszone do czasu aż znajdę czas :) ). Na szczęście prawdopodobnie serial przejmie ABC który jest współproducentem serialu. Mam nadzieję, że tak się stanie bo tak trochę głupio będzie oglądać sezon wiedząc, że już więcej nie będzie :(