Cześć nazywam się Arek mam 22 lata , jestem studentem. W wolnym czasię od codziennych obowiązków lubię zagłębić się w ulubione seriale czy też filmy. Kocham muzykę Rock'ową i jej pochodnę.
Cześć nazywam się Arek mam 22 lata , jestem studentem. W wolnym czasię od codziennych obowiązków lubię zagłębić się w ulubione seriale czy też filmy. Kocham muzykę Rock'ową i jej pochodnę.
Witam,
Mam na imie Jurek, mam 37 lat i mieszkam w Warszawie. Gram w PS3 jak mi dzieci pozwolą. Chyba kupię niedługo Xbox-a z Kinektem.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Witam, Mam na imie Jurek, mam 37 lat i mieszkam w Warszawie. Gram w PS3 jak mi dzieci pozwolą. Chyba kupię niedługo Xbox-a z Kinektem. Szczęśliwego Nowego Roku!
Serdecznie witam wszystkich użytkowników.
Jestem z Poznania,zainteresowanie: internet,film,żużel.
Wielki sympatyk serialu StarGate/wszystkie części/,Terra Nowa,The Walking Death
Serdecznie witam wszystkich użytkowników. Jestem z Poznania,zainteresowanie: internet,film,żużel. Wielki sympatyk serialu StarGate/wszystkie części/,Terra Nowa,The Walking Death
Cześć wszystkim. Jestem Rogacz i jestem fanem serialu "Zabójcze umysły". Mam 25 lat i pochodzę z Aleksandrowa Kujawskiego(woj. Kujawko-Pomorskie) pozdrawiam
Cześć wszystkim. Jestem Rogacz i jestem fanem serialu "Zabójcze umysły". Mam 25 lat i pochodzę z Aleksandrowa Kujawskiego(woj. Kujawko-Pomorskie) pozdrawiam :-)
Mam na imię Anna, podpisuję się tutaj jako LaFemmeEnfant, w dosłownym tłumaczeniu KobietaDziecko...nie bedę wdawała się w szczegóły i wybebeszała się niepotrzebnie,jeśli ktoś jest zainteresowany czemu jest tak a nie inaczej , bądź komuś wydaję się to dziwne, niech piszę na priv mail. Mieszkam teoretycznie w Polsce ale bardzo często się przemieszczam , jestem w ciągłej podróży. Interesuję się medycyną,biologią w szczególności biologią molekularną oraz genetyką, kosmologią,astronomią, sztuką i kulturą ,konserwacją zabytków,muzyką ,kompozytorami, literaturą naukową...oraz oczywiście tearem oraz kinematografią.Jestem Aspie. Miło mi wszystkich poznać.
Mam na imię Anna, podpisuję się tutaj jako LaFemmeEnfant, w dosłownym tłumaczeniu KobietaDziecko...nie bedę wdawała się w szczegóły i wybebeszała się niepotrzebnie,jeśli ktoś jest zainteresowany czemu jest tak a nie inaczej , bądź komuś wydaję się to dziwne, niech piszę na priv mail. Mieszkam teoretycznie w Polsce ale bardzo często się przemieszczam , jestem w ciągłej podróży. Interesuję się medycyną,biologią w szczególności biologią molekularną oraz genetyką, kosmologią,astronomią, sztuką i kulturą ,konserwacją zabytków,muzyką ,kompozytorami, literaturą naukową...oraz oczywiście tearem oraz kinematografią.Jestem Aspie. Miło mi wszystkich poznać.
Jestem Daniel, mam 24 lat, mieszkam i studiuje w Olsztynie, jeśli chodzi o seriale to lubię głównie kryminały, thrillery, sci-fi, wojenne i historyczne.
Jestem Daniel, mam 24 lat, mieszkam i studiuje w Olsztynie, jeśli chodzi o seriale to lubię głównie kryminały, thrillery, sci-fi, wojenne i historyczne.