Przedstaw się nam :)
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Elo!
Witam serdecznie wszystkich maniaków serialowych. Co tu dużo pisać bardzo lubie seriale i są one nieodłączną cześcią mojego życia. Osobiście nie mam ulubionego gatunku, oglądam serial który ma to "coś" co mnie zaciekawi, wciągnie, rozbawi i da również do myślenia. To tylko kilka z wielu cech, które cenię w dobrych serialach.
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich maniaków serialowych. Co tu dużo pisać bardzo lubie seriale i są one nieodłączną cześcią mojego życia. Osobiście nie mam ulubionego gatunku, oglądam serial który ma to "coś" co mnie zaciekawi, wciągnie, rozbawi i da również do myślenia. To tylko kilka z wielu cech, które cenię w dobrych serialach.
Pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Przedstaw się nam! A UZYSKASZ DOSTĘP !!!!
Elo. Jestem Grześ ksywa Nazik. Nawet nie pytajcie skąd się wzięła. Mieszkam w Brzesku, dziurze zabitej dechami na południu Polski. Łykam wszystkie seriale jak leci. Poza operami mydlanymi wszelakiej maści rzecz jasna. Pozdrawiam.
-
Wskaż do odpowiedzi
Hej z tej strony Cien, stronę i serwis znam od lat ;]. Nie raz korzystałem i pobierałem seriale, tym bardziej że miałem słabe łącze, min. pobierałem z torrenta ;].
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam wszystkich! jestem fascynatem seriali, mam nadzieję że obejrzę ich jeszcze więcej dzieki tej stronie. Pozdrawiam.
-
brexerb
Wskaż do odpowiedzi - spec
Bardzo późno zarejestrowałem się na stronie choć z jej dorobku korzystałem od kiedy pojawily się pierwsze torrenty xvidasd
lokalizacja bielsko-biała .pozdrawiam

Si Vis Pacem Parabellum
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam,
Mariusz, seriale oglądam od lat. Wykorzystuję głownie w pracy z powodu masy wolnego czasu:)
Pozdrawiam
Mariusz, seriale oglądam od lat. Wykorzystuję głownie w pracy z powodu masy wolnego czasu:)
Pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Witam,jetem z Portu to dzielnica w Gdańsku.Uwielbiam oglądać seriale wszelakiej maści jeśli przypadną mi do gustu. Pozdrawiam
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
Moze nie przedstawienie ale przypomnienie gdyż długo mnie nie było.
Tym co mnie nie znają jestem Marcin i mieszkam w wawie. Ze stronka jestem związany praktycznie od samego początku najpierw jako widz a pózniej jako uploader i moderator. Obecnie nie mam niestety czasu na kompresje (chociaz nie mowie ze nigdy juz nic nie wystawie
) jednak postaram sie wiecej czasu poświęcić moderowaniu
Dla tych co mnie znają - witam ponownie, wciąż ten sam tylko lat, tatuazy i pewnie kilogramów pare przybyło
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tym co mnie nie znają jestem Marcin i mieszkam w wawie. Ze stronka jestem związany praktycznie od samego początku najpierw jako widz a pózniej jako uploader i moderator. Obecnie nie mam niestety czasu na kompresje (chociaz nie mowie ze nigdy juz nic nie wystawie

Dla tych co mnie znają - witam ponownie, wciąż ten sam tylko lat, tatuazy i pewnie kilogramów pare przybyło

Sent from my iPhone using Tapatalk

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
DUCH!! 
Tak poważnie, to fajnie znów zobaczyć tak zasłużonego dla funkcjonowania forum usera. Pozdrowienia!

Tak poważnie, to fajnie znów zobaczyć tak zasłużonego dla funkcjonowania forum usera. Pozdrowienia!
Ignorance is a virtue.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Wszelki duch Pana Boga chwali... A ja właśnie tego nowego Hellsinga oglądam... Czary czy co? Normalnie reminiscencja...

-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Witam,
Od ponad roku do Was zaglądam i dopiero teraz dotarło do mnie, że się nie przedstawiłam - czyli nie mam dostępu do Tajemnic.
Dziewczyna, dosyć młoda oczywiście, chociaż nie 18-tka.
Od zawsze Warszawa.
Trochę humanistka, trochę "finansistka".
Z serialami jestem od 3 lat, czyli okres ten świadczy już o pewnym uzależnieniu.
Ukochany serial to "Carnivale", a książka - "Mistrz i Małgorzata". Muzyka - szarpiąca duszę.
Wada - tendencja do spierania się.
Czyli poproszę o ograniczony dostęp (tak na wszelki wypadek).
Pozdrawiam !
Od ponad roku do Was zaglądam i dopiero teraz dotarło do mnie, że się nie przedstawiłam - czyli nie mam dostępu do Tajemnic.
Dziewczyna, dosyć młoda oczywiście, chociaż nie 18-tka.
Od zawsze Warszawa.
Trochę humanistka, trochę "finansistka".
Z serialami jestem od 3 lat, czyli okres ten świadczy już o pewnym uzależnieniu.
Ukochany serial to "Carnivale", a książka - "Mistrz i Małgorzata". Muzyka - szarpiąca duszę.
Wada - tendencja do spierania się.
Czyli poproszę o ograniczony dostęp (tak na wszelki wypadek).
Pozdrawiam !