Przedstaw się nam :)
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Re: Koniecznie przedstaw się nam, nim zadasz pytanie!
Witaj mikoma1982, jestem bardzo ciekawy jakim sposobem trafiłeś na to forum i co cię zachęciło do rejestracji. (może to będzie jakaś wskazówka jak dotrzeć do nowych użytkowników serwisu?)
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Przedstaw się nam :)
Witam wszystkich interesują mnie głownie seriale s-f
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Witaj, to samo pytanie co Sirm wyzej:)
Co Cie zachecilo do logowania?
Na marginesie polecam pilota The After - mysle, ze trafi w Twoj gust
Co Cie zachecilo do logowania?
Na marginesie polecam pilota The After - mysle, ze trafi w Twoj gust
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam wszystkich, serialo-maniaków, bo chyba takich tu co nie miara 
Sam jestem jednym z nich, według mojego profilu na filmwbie obejrzałem/ oglądam 266 seriali, to chyba sporo, nie? jak uważacie?
Jestem Przemek ( nie ma to jak przywitanie się po przeszło 5 latach od rejestracji :/)
Pozdrawiam wszystkich miłośników seriali.

Sam jestem jednym z nich, według mojego profilu na filmwbie obejrzałem/ oglądam 266 seriali, to chyba sporo, nie? jak uważacie?
Jestem Przemek ( nie ma to jak przywitanie się po przeszło 5 latach od rejestracji :/)
Pozdrawiam wszystkich miłośników seriali.
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
ee tam, też się tu przedstawiałem wszystkim po kilku latach obecności na forum. Do tego mając od cholery napisanych postów. Zabieraj głos i się kłóć. Lubimy tu pyskatych i mających swoje zdanie.
Witaj.

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ja tak samo i jakoś żyję 
Myślę że 266 to dużo... dużo za mało - masz jeszcze sporo do nadrobienia
PS:Avatarek sam się popsuł?

Myślę że 266 to dużo... dużo za mało - masz jeszcze sporo do nadrobienia

PS:Avatarek sam się popsuł?

-
Wskaż do odpowiedzi
U mnie na Mozilli wyświetla prawidłowo, od nowa wgrałem, teraz ok?PS:Avatarek sam się popsuł?
-
asd
-
Expert
-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
A ja nie liczę seriali, nie liczę lat i nie liczę kalorii. Do niczego mi to nie jest potrzebne. 

Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
Dijon
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Ulubiony Serial: Utopia
- Kontakt:
Hej wszystkim, jestem Dijon i też uwielbiam oglądać seriale.
Czytałem tutaj o tych specjalnych releasach "asd" i teraz sobie faktycznie przypominam, że widziałem takie wersje seriali do ściągnięcia. Wiedziałem, że skądś kojarzę Waszą nazwę
Czytałem tutaj o tych specjalnych releasach "asd" i teraz sobie faktycznie przypominam, że widziałem takie wersje seriali do ściągnięcia. Wiedziałem, że skądś kojarzę Waszą nazwę

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Witamy i zapraszamy do aktywności na forum. Jeżeli jeszcze nie polubiłeś to zapraszamy również na fanpage'a na fb.
I takie pytanie ode mnie na przywitanie. Jakie seriale lubisz ogladać? Oprócz Utopii oczywiście. Jakiś ulubiony gatunek?
I takie pytanie ode mnie na przywitanie. Jakie seriale lubisz ogladać? Oprócz Utopii oczywiście. Jakiś ulubiony gatunek?
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Witamy i zapraszamy.
Dijon ładne miasto i od prawa Darcy'ego, no chyba że ten nick od musztardy
A tak przy okazji - skąd się o nas dowiedziałeś?
Dijon ładne miasto i od prawa Darcy'ego, no chyba że ten nick od musztardy

A tak przy okazji - skąd się o nas dowiedziałeś?
-
asd
-
Expert
-
joana
Dijon, fajna broda.
Popatrzcie, to ja teraz dopiero zauważyłam, ze można wypisać swój ulubiony serial w wizytówce.
Tylko, co będzie, gdy ulubionych mam zbyt wiele. Jednego nie dam rady wybrać.

Popatrzcie, to ja teraz dopiero zauważyłam, ze można wypisać swój ulubiony serial w wizytówce.

Tylko, co będzie, gdy ulubionych mam zbyt wiele. Jednego nie dam rady wybrać.

-
Dijon
- Kontakt:
Och, jakie miłe przyjęcie 
Fanpage na Facebook'u już polubiony. Jak do Was trafiłem? Chyba jakoś dzięki stronie napisy24.pl, ale też gdzieś wcześniej mi mignęliście.
Co do tego ulubionego serialu w wizytówce - tutaj właśnie miałem problem, chciałem zamiast wpisywać konkretny tytuł, wpisać "który? bo jest ich dużo"
Wpisałem po prostu ostatni ulubiony
A Pietre to moja ulubiona postać w Utopii, od początku serialu.
Co do gatunków seriali, to ostatnio naprawdę biorę już wszystko
Kiedyś były tylko procedurale kryminalne, ale z wiekiem znudziły mi się i teraz sięgam nawet po produkcje historyczne, które wcześniej niezbyt znosiłem. Obecnie preferuję seriale z amerykańskich kablówek, ale też produkcje brytyjskie. Sięgam też ostatnio po seriale ze Skandynawii, a nawet z Czech i Bułgarii
Jak to na pewnym forum mam w sygnaturze zapisane (bo udzielam się nie tylko tutaj) - lubię dobre seriale, niezależnie od szerokości geograficznej 

Fanpage na Facebook'u już polubiony. Jak do Was trafiłem? Chyba jakoś dzięki stronie napisy24.pl, ale też gdzieś wcześniej mi mignęliście.
Co do tego ulubionego serialu w wizytówce - tutaj właśnie miałem problem, chciałem zamiast wpisywać konkretny tytuł, wpisać "który? bo jest ich dużo"

Co do gatunków seriali, to ostatnio naprawdę biorę już wszystko

Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2014, 20:26 przez Dijon, łącznie zmieniany 2 razy.

-
joana
-
Dijon
- Kontakt:
Czeski to Cirkus Bukowski. To jest chyba objawienie telewizyjne tamtego roku u naszych południowych sąsiadów.
Lubię też polskie seriale. Pitbull, Paradoks, Krew z Krwi to też świetne produkcje.
Jeśli chodzi o typ seriali, jakie oglądam, to komedii z tego wszystkiego jest chyba najmniej.
Lubię też polskie seriale. Pitbull, Paradoks, Krew z Krwi to też świetne produkcje.
Jeśli chodzi o typ seriali, jakie oglądam, to komedii z tego wszystkiego jest chyba najmniej.

-
joana
A polski "Glina"? Też świetny, chociaż pare lat już ma.
-
Dijon
- Kontakt:
-
Del
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
Cześć Wszystkim, przestawia Wam się Delfina z Krakowa 
Tak się zastanawiałam co by tu napisać o sobie i zaczęłam sięgać pamięcią do seriali swojego dzieciństwa i aż się sama zdziwiłam, że taka mnogość ich była. Pamiętam, że w niedziele na Jedynce, jakoś w porze obiadowej szedł taki cykl Seriale wszech czasów i wtedy, miałam chyba z 10 lat, odkryłam Północ-Południe, a później Dom, moim zdaniem najlepszy polski serial. Ale to było później a wcześniej były Ulice San Francisco, Gliniarz i prokurator, Pokolenia no i oczywiście Robin Hood. Jak teraz przypominam je sobie to muszę stwierdzić, że dziwie się, że rodzice mi nie zabraniali ich oglądać
I im dłużej zastanawiałam się co napisać tym więcej kultowych dla mnie seriali mi się przypomniało, bo i przecież Cudowne lata i Drużyna A i Pełna Chata... i tak wymieniać w sumie można by jeszcze długo, a czasu mało, bo kolejne odcinki kolejnych sezonów czekają
... to naszła mnie taka refleksja, że seriale mają tą przewagę nad filmami, że ich bohaterowie zostają z nami dłużej i w ten sposób są nam bliźsi. Zgodzicie się ze mną?

Tak się zastanawiałam co by tu napisać o sobie i zaczęłam sięgać pamięcią do seriali swojego dzieciństwa i aż się sama zdziwiłam, że taka mnogość ich była. Pamiętam, że w niedziele na Jedynce, jakoś w porze obiadowej szedł taki cykl Seriale wszech czasów i wtedy, miałam chyba z 10 lat, odkryłam Północ-Południe, a później Dom, moim zdaniem najlepszy polski serial. Ale to było później a wcześniej były Ulice San Francisco, Gliniarz i prokurator, Pokolenia no i oczywiście Robin Hood. Jak teraz przypominam je sobie to muszę stwierdzić, że dziwie się, że rodzice mi nie zabraniali ich oglądać