A więc...joozeek. Mam lat 32 i pochodze z Giżycka, przepięknego miasta w samym sercu Mazur:) Od zawsze staram się być aktywny w dziedzinie, która jest moją pasją. Do niedawna była to muzyka, teraz z racji pracy i rodziny zająłem się czymś, co nie wymaga brania wolnego w pracy he, he. Przez długi czas byłem zwykłym oglądaczem seriali...do chwili, kiedy nie mogłem znaleźć napisów do mojego ulubionego serialu -The Wire. Wziąłem się więc za tłumaczenie...i robię to do dziś. Na swoim koncie mam the wire (sezon 2-5), Flight of the Conchords (2 sezony), Oz (sezon1-3), współtłumaczę the office i mam nadzieję, że nie zabraknie mi zapału, by tłumaczyć dalej.
A więc...joozeek. Mam lat 32 i pochodze z Giżycka, przepięknego miasta w samym sercu Mazur:) Od zawsze staram się być aktywny w dziedzinie, która jest moją pasją. Do niedawna była to muzyka, teraz z racji pracy i rodziny zająłem się czymś, co nie wymaga brania wolnego w pracy he, he. Przez długi czas byłem zwykłym oglądaczem seriali...do chwili, kiedy nie mogłem znaleźć napisów do mojego ulubionego serialu -The Wire. Wziąłem się więc za tłumaczenie...i robię to do dziś. Na swoim koncie mam the wire (sezon 2-5), Flight of the Conchords (2 sezony), Oz (sezon1-3), współtłumaczę the office i mam nadzieję, że nie zabraknie mi zapału, by tłumaczyć dalej.
Jestem Sieniu Mieszkam w Dobrej (tak , to taka miejscowość )
Mam 21 lat, przygodę z serialami zacząłem od serialu LOST a później jakoś poszło.Na to forum dostałem się totalnym przypadkiem.. chyba już nawet nie pamiętam jak ! :-D
Jestem Sieniu :-) Mieszkam w Dobrej (tak , to taka miejscowość ) Mam 21 lat, przygodę z serialami zacząłem od serialu LOST a później jakoś poszło.Na to forum dostałem się totalnym przypadkiem.. chyba już nawet nie pamiętam jak ! :-D
Wiśnia pisze:hm... ciekawe czy ktoś mnie pamięta.... choć nie do końca pamiętam czy pod tym nickiem tu przesiadywałem swego czasu dość aktywnie ASD mnie pewnie pamięta....
Witam Cię @Wiśnia. Nie tylko admin Cię pamięta , trochę starszyzny jeszcze zostało na forum
[quote="Wiśnia"]hm... ciekawe czy ktoś mnie pamięta.... choć nie do końca pamiętam czy pod tym nickiem tu przesiadywałem swego czasu dość aktywnie ASD mnie pewnie pamięta.... [/quote]
Witam Cię @Wiśnia. Nie tylko admin Cię pamięta :), trochę starszyzny jeszcze zostało na forum ;)
żarcik to był @Wiśnia
A swoją drogą to ciekawe, czy ów kolega (Jaki to był nick? bum, kabum? ) jest tu jeszcze z nami i to czyta... - jak tak to możesz się ujawnic - pełna abolicja
żarcik to był @Wiśnia :D A swoją drogą to ciekawe, czy ów kolega (Jaki to był nick? bum, kabum? :scratch: ) jest tu jeszcze z nami i to czyta... - jak tak to możesz się ujawnic - pełna abolicja :)
Jestem Kajka, mieszkam w Gorzowie i zawsze mam problem ze znalezieniem nicka, który nie jest zajęty...
Mam też spore trudności z opanowaniem słowotoku, więc witam się dopiero teraz, kiedy już Was trochę poczytałam i jakby mniej się krępuję, że jakiś siarzasty strumień świadomości mi nieopatrznie w poście wypłynie.
Filmy kocham pasjami, podobnie jak superbohaterów, ostre yaoi (tak, wiem, strasznie dziewczyńskie :roll: ) i dra House'a.
Na Waszą stronę trafiłam przypadkiem, bo i przypadkiem postanowiłam obejrzeć Heroes'ów. Potem jeszcze House'a i jeszcze Sześć stóp..., i Dead like me, i Dextera, i... no, wyobraźcie sobie jakież było moje zaskoczenie, kiedy zrozumiałam, że po Przystanku Alaska powstało coś jeszcze, co miało odcinki i było warte obejrzenia!
Teraz spóźniam się do pracy i nie chodzę na zajęcia - zarywam noce przed kompem, bo przecież muszę wiedzieć co będzie w następnym odcinku!
To Wasza wina. I fantastyczne miejsce
Jestem Kajka, mieszkam w Gorzowie i zawsze mam problem ze znalezieniem nicka, który nie jest zajęty... Mam też spore trudności z opanowaniem słowotoku, więc witam się dopiero teraz, kiedy już Was trochę poczytałam i jakby mniej się krępuję, że jakiś siarzasty strumień świadomości mi nieopatrznie w poście wypłynie.
Filmy kocham pasjami, podobnie jak superbohaterów, ostre yaoi (tak, wiem, strasznie dziewczyńskie :roll: ) i dra House'a. Na Waszą stronę trafiłam przypadkiem, bo i przypadkiem postanowiłam obejrzeć Heroes'ów. Potem jeszcze House'a i jeszcze Sześć stóp..., i Dead like me, i Dextera, i... no, wyobraźcie sobie jakież było moje zaskoczenie, kiedy zrozumiałam, że po Przystanku Alaska powstało coś jeszcze, co miało odcinki i było warte obejrzenia! :wink: Teraz spóźniam się do pracy i nie chodzę na zajęcia - zarywam noce przed kompem, bo przecież muszę wiedzieć co będzie w następnym odcinku! To Wasza wina. I fantastyczne miejsce :)
Pozdrawiam Was wszystkich i jeszcze raz: witajcie :)
Chciałem tylko dodać, że czujemy się winni i jest nam z tego powodu bardzo przykro. Ale też nie ma tego złego. Postanowiliśmy naprawić błąd, odcinając Ci internet, dzięki czemu nie będziesz mogła pobierać seriali i zyskasz sporo czasu wolnego. Jak to nie pomoże, uszkodzimy Ci komputer
Chciałem tylko dodać, że czujemy się winni i jest nam z tego powodu bardzo przykro. Ale też nie ma tego złego. Postanowiliśmy naprawić błąd, odcinając Ci internet, dzięki czemu nie będziesz mogła pobierać seriali i zyskasz sporo czasu wolnego. Jak to nie pomoże, uszkodzimy Ci komputer ;)
Witam was koledzy i koleżanki jestem Gracek z dziury zwanej Gozdnica :grin: pewnie nikt z was nie słyszał o takim mieście ?
Na Waszą stronę trafiłem przypadkiem, dzięki torrentowi . :) Seriale oglądałem od małego :smt030 zaczynając od z archiwum x :grin: Kocham sci fi od sg1 do bsg :alien: