Bostonq pisze: A, i autor mojego ulubionego pytania, które niestety zawiera smutną, acz często trafną diagnozę: czy ktokolwiek czyta posty powyżej, zanim napisze coś od siebie?
Ja czytam Staram się przeczytać wszystkie nieprzeczytane - chyba że mnie długo nie było, wtedy tylko kilka ostatnich
Nick: Imię + dodatek
User: ma bardzo dużo do powiedzenia
Podpis: 3/6 oglągałam, ale tylko jeden mi się podobał - tj Dexter
[quote="Bostonq"] A, i autor mojego ulubionego pytania, które niestety zawiera smutną, acz często trafną diagnozę: czy ktokolwiek czyta posty powyżej, zanim napisze coś od siebie? :)[/quote]
Ja czytam :) Staram się przeczytać wszystkie nieprzeczytane - chyba że mnie długo nie było, wtedy tylko kilka ostatnich :)
Nick: Imię + dodatek Avatar: metallica User: ma bardzo dużo do powiedzenia :) Podpis: 3/6 oglągałam, ale tylko jeden mi się podobał - tj Dexter
Nick: Maniak pewnej gry w którą nie radzę grać (wciąąąga)
Podpis : Jedynie co to Tara jest ciekawa
User : Specjalista cierpiący na osobowość mnogą który często pogrywa na Gitarce Playboya!
Nick: Maniak pewnej gry w którą nie radzę grać (wciąąąga) avatar : Gitarka Playboya?! :-D Podpis : Jedynie co to Tara jest ciekawa :) User : Specjalista cierpiący na osobowość mnogą który często pogrywa na Gitarce Playboya! :-))
Nick: Może zdrobnienie od Sienkiewicz - Avatar: Też lubię rude ...ehh A Katie Cassidy Rządzi Podpis: Świetne historie rozciągnięte na kilkanaście epizodów to najlepsze seriale User: "Doświadczony" maratończyk jest więcej wart niż młody sprinter - spytajcie jakiejkolwiek kobiety.
[b]Nick:[/b] Może zdrobnienie od Sienkiewicz -:grin: [b]Avatar: [/b] Też lubię rude ...ehh A Katie Cassidy Rządzi [b]Podpis:[/b] Świetne historie rozciągnięte na kilkanaście epizodów to najlepsze seriale [b]User:[/b] "Doświadczony" maratończyk jest więcej wart niż młody sprinter - spytajcie jakiejkolwiek kobiety. :grin: