Ja obejrzałem całego bez napisów. Bardzo miło się oglądało. No i końcówka sezonu naprawdę świetna i zaskakująca. Ciekawe jak by z tego wybrnęli w 2 sezonie.... ale już się pewnie nie dowiemy
Ja obejrzałem całego bez napisów. Bardzo miło się oglądało. No i końcówka sezonu naprawdę świetna i zaskakująca. Ciekawe jak by z tego wybrnęli w 2 sezonie.... ale już się pewnie nie dowiemy :cry:
oczywiscie ze nie zostanie przetlumaczone... facet ktory to tlumaczyl z portugalskiego mial slomiany zapal i dawal wszystkim do marzenia :S.
Wiele osob sie zawiodlo
oczywiscie ze nie zostanie przetlumaczone... facet ktory to tlumaczyl z portugalskiego mial slomiany zapal i dawal wszystkim do marzenia :S. Wiele osob sie zawiodlo :(
Jest i to duza!
Nie ze strony Hataka ale niezależnej tłumaczki "ola312", która praktycznie drugi odcinek juz przetłumaczyła i to w ekspresowym tempie - BRAWO!
Jest i to duza! Nie ze strony Hataka ale niezależnej tłumaczki "ola312", która praktycznie drugi odcinek juz przetłumaczyła i to w ekspresowym tempie - BRAWO!
xvidasd pisze:
Jest i to duza!
Nie ze strony Hataka ale niezależnej tłumaczki "ola312", która praktycznie drugi odcinek juz przetłumaczyła i to w ekspresowym tempie - BRAWO!
Przetłumaczyć przetłumaczyła ale dalej nie widać napisów. Z tego co widziałem to przetłumaczone było 100% tekstu ale nikt nie zweryfikował go. W między czasie pozycja ta była zaznaczona na czerwono co znaczy, że upłynął czas tłumaczenia. Mam nadzieję, że @ola312 się nie wkurzyła i wstawi je na nowo.
[quote="xvidasd"] Jest i to duza! Nie ze strony Hataka ale niezależnej tłumaczki "ola312", która praktycznie drugi odcinek juz przetłumaczyła i to w ekspresowym tempie - BRAWO![/quote]
Przetłumaczyć przetłumaczyła ale dalej nie widać napisów. Z tego co widziałem to przetłumaczone było 100% tekstu ale nikt nie zweryfikował go. W między czasie pozycja ta była zaznaczona na czerwono co znaczy, że upłynął czas tłumaczenia. Mam nadzieję, że @ola312 się nie wkurzyła i wstawi je na nowo.
Serial jest ale nie ma jeszcze napisow!! Trza było przeczytać kilka stron wczesniej ;-) a z tego co wiem to XviD asd nie wystawia seriali bez napisów..
Serial jest ale nie ma jeszcze napisow!! Trza było przeczytać kilka stron wczesniej ;-) a z tego co wiem to XviD asd nie wystawia seriali bez napisów..
Dzięki chłopaki. Fakt, że nie ma angielskich napisów robi problem, muszę pomagać sobie hiszpańskimi, a nawet nie umiem się w tym języku przedstawić . Ale na pewno będę tłumaczył ten serial, jak będę miał trochę więcej czasu to tłumaczenie się trochę ruszy (niestety trzeba pracować ). Jak by ktoś chciał pomóc przy korekcie, albo w tłumaczeniu będę wdzięczny.
ps. nie oglądałem jeszcze całego sezonu, tylko dwa odcinki. Cała niespodzianka przede mną. Pozdrawiam.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Dzięki chłopaki. Fakt, że nie ma angielskich napisów robi problem, muszę pomagać sobie hiszpańskimi, a nawet nie umiem się w tym języku przedstawić :) . Ale na pewno będę tłumaczył ten serial, jak będę miał trochę więcej czasu to tłumaczenie się trochę ruszy (niestety trzeba pracować :( ). Jak by ktoś chciał pomóc przy korekcie, albo w tłumaczeniu będę wdzięczny.
ps. nie oglądałem jeszcze całego sezonu, tylko dwa odcinki. Cała niespodzianka przede mną. Pozdrawiam.
Serial fajnie się zapowiada
Zgłaszam swoją pomoc w tłumaczeniu, jak podrzucicie angielskie napisy; z tym, że w moim wykonaniu pewnie przydałaby im się potem jakaś korekta
Serial fajnie się zapowiada Zgłaszam swoją pomoc w tłumaczeniu, jak podrzucicie angielskie napisy; z tym, że w moim wykonaniu pewnie przydałaby im się potem jakaś korekta :-p