Tak, jak już wspominałam, odnoszę wrażenie, że konwencja serialu trochę się zmieniła.
Nie powoduje to, w każdym razie, że jest on nudniejszy, tylko ciut inny.
Chociaż momentami brakuje mi jakiś zagadkowych wątków :?
Added after 4 minutes:
a co do wątków romansowych - pewnie jestem inna, ale jakoś mnie to nigdy nie interesiło w tym serialu
od razu widać, że to para w stylu scully i fox :pirat: (czyt. zero sexu itp)
Tak, jak już wspominałam, odnoszę wrażenie, że konwencja serialu trochę się zmieniła. Nie powoduje to, w każdym razie, że jest on nudniejszy, tylko ciut inny. Chociaż momentami brakuje mi jakiś zagadkowych wątków :?
[size=75][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
a co do wątków romansowych - pewnie jestem inna, ale jakoś mnie to nigdy nie interesiło w tym serialu od razu widać, że to para w stylu scully i fox :pirat: (czyt. zero sexu itp)
No takie dwa świętoszki po prostu, czasem mnie to aż bawi
Bo nikt nie wymaga związku i miłości na całe życie, ale gdyby byli prawdziwymi ludźmi, a nie bohaterami serialu, pewnie by się już w 1 serii przespali
No takie dwa świętoszki po prostu, czasem mnie to aż bawi :P Bo nikt nie wymaga związku i miłości na całe życie, ale gdyby byli prawdziwymi ludźmi, a nie bohaterami serialu, pewnie by się już w 1 serii przespali :D
Jak dla mnie, co muszę z przykrością stwierdzić serial obniżył loty w 4 sezonie. Pierwsze 3 sezony przyciągały mnie wręcz, a ten oglądam, bo oglądam.
Nawet nie jestem w stanie powiedzieć, czemu to nie jest takie atrakcyjne jak wcześniej. Może mniej ciekawe sprawy? może ciągła rotacja asystentów Brennan? Nie spodobało mi się tej rozwiązanie sprawy związku Angeli i Hodginsa.
Z drugiej strony patrzyłem na wyniki oglądalności Bones w USA to 4 sezon ogląda milion osób wiecęj niż pozostałe :?:
Jak dla mnie, co muszę z przykrością stwierdzić serial obniżył loty w 4 sezonie. Pierwsze 3 sezony przyciągały mnie wręcz, a ten oglądam, bo oglądam. Nawet nie jestem w stanie powiedzieć, czemu to nie jest takie atrakcyjne jak wcześniej. Może mniej ciekawe sprawy? może ciągła rotacja asystentów Brennan? Nie spodobało mi się tej rozwiązanie sprawy związku Angeli i Hodginsa. Z drugiej strony patrzyłem na wyniki oglądalności Bones w USA to 4 sezon ogląda milion osób wiecęj niż pozostałe :?:
Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).
Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).
spiderpp pisze:Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).
Patrz strona 6 tego tematu ;-) Ostatni post.
BTW> Dzięki za odcinek właśnie skończyłam oglądać 10. Już nie mogę się doczekać co będzie dalej ^^
[quote="spiderpp"]Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).[/quote] Patrz strona 6 tego tematu ;-) Ostatni post.
BTW> Dzięki za odcinek właśnie skończyłam oglądać 10. Już nie mogę się doczekać co będzie dalej ^^
An25driu mam wielkie pytanie czy pojawi się Bones [4x10] ?? Ponieważ nie mogę nigdzie (oprócz Demonoid.com) na darmowych stronach znaleźć tego odcinka do ściągnięcia.
Pozdrawiam
[b]An25driu[/b] mam wielkie pytanie czy pojawi się Bones [4x10] ?? Ponieważ nie mogę nigdzie (oprócz Demonoid.com) na darmowych stronach znaleźć tego odcinka do ściągnięcia. Pozdrawiam
spiderpp pisze:Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).
Patrz strona 6 tego tematu ;-) Ostatni post.
[quote="Irluna"][quote="spiderpp"]Czy mogę prosić o link do 10 odcinka. Bo znalazłem tylko na Demonoid, ale tam nie umiem ściągnąć, bo muszę być zarejestrowanym użytkownikiem(rejestracja jest aktualnie tam zamknięta;/).[/quote] Patrz strona 6 tego tematu ;-) Ostatni post.
BTW> Dzięki za odcinek właśnie skończyłam oglądać 10. Już nie mogę się doczekać co będzie dalej ^^[/quote]
[quote="spiderpp"]Nie wiem jak ty, ale ja nie mogę ściągnąć aktualnie z tego linka.[/quote] Hm... wczoraj działało :-/ Na szczęście jeszcze tego torrenta nie skasowałam, więc wrzuciłam na mediafire plik torrenta: [url=http://www.mediafire.com/?vgimjwzttkn]Sezon 4 Epizod 10[/url]