Hannibal
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Hannibal
Thorin walczący ze smokiem będzie miał smoka na plecach 

-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Jaki Thorin ? Przecież to jest John Porter ze Strike Back. 

Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
sindar
-
Expert
Porter nie walczył ze smokiem, Thorin tak 

-
sindar
-
Expert
Nowy trailer 3 odsłony serialu.
Premiera nowego sezonu niestety dopiero latem.
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
-
sindar
-
Expert
W sumie to jeszcze nie lato, jak zapowiadano. I dobrze 
Ciekawe jak Fuller tym razem całość zamiesza.
Tym razem można się spodziewać sporej ilości "sfulleryzowanych" wątków z Hannibala.

Ciekawe jak Fuller tym razem całość zamiesza.
Tym razem można się spodziewać sporej ilości "sfulleryzowanych" wątków z Hannibala.
-
sindar
-
Expert
Pojawiło się promo 3 sezonu. Sporo reminiscencji z poprzednich.
-
sindar
-
Expert
Hannibal wrócił, więc zaserwowano przystawki.
Zaostrzyły Wam apatyt?

-
sindar
-
Expert
NBC dało cancela Hannibalowi po 3 sezonie!
Jest jeszcze nadzieja na przetrwanie serialu, producenci serialu, DeLaurentiis Company, z dużą dozą pewności poinformowali, że będziemy mogli obejrzeć kolejne sezony serialu i że sprawdzają możliwe opcje z potencjalnymi partnerami.
Jeśli o mnie chodzi, podejrzewam, że szanse na to, że serial przetrwa są całkiem spore, gdyż Hannibal był w NBC zagrożony praktycznie od początku, więc jego producenci pewnie już od jakiegoś czasu przygotowywali plan B.
A swoją drogą tak całkiem się nie dziwię włodarzom NBC, po obejrzanych przeze mnie 2 odcinkach nowego sezonu, tak naprawdę nie jestem pewien, co w ogóle w nim się wydarzyło, ale to już po prostu jest taki serial...
Jest jeszcze nadzieja na przetrwanie serialu, producenci serialu, DeLaurentiis Company, z dużą dozą pewności poinformowali, że będziemy mogli obejrzeć kolejne sezony serialu i że sprawdzają możliwe opcje z potencjalnymi partnerami.
Jeśli o mnie chodzi, podejrzewam, że szanse na to, że serial przetrwa są całkiem spore, gdyż Hannibal był w NBC zagrożony praktycznie od początku, więc jego producenci pewnie już od jakiegoś czasu przygotowywali plan B.
A swoją drogą tak całkiem się nie dziwię włodarzom NBC, po obejrzanych przeze mnie 2 odcinkach nowego sezonu, tak naprawdę nie jestem pewien, co w ogóle w nim się wydarzyło, ale to już po prostu jest taki serial...
-
grejpfrutella
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Band of Brothers
2 sezon podniosl poprzeczke bardzo wysoko, tam praktycznie od pierwszego odcinka trzymal w napieciu, niestety trzeci trafnie ujales, ja szczerze mowiac, tez nie wiem o co chodzi 

no sex, no rock'n'roll, just drugs.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Problem to brak praw do postaci z "Milczenia owiec", a serial tam się zbliża/ł.
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
sindar
-
Expert
Niby wkurzają mnie momentami te wszystkie wizje - po 3 odcinkach to co się wydarzyło, można by streścić w paru zdaniach.
Taki to dziwny serial, że niby ciężko mi się zabrać za kolejne epizody, ale jak już zacznę je oglądać, to nie mogę się oderwać.
Liczę, że uda się Hannibala zakończyć sensownie w przynajmniej jeszcze jednym sezonie, aczkolwiek dobiegające wieści nie są pocieszające.
Amazon i Netflix nie podjęły tematu kontynuacji serialu, a byli to najpoważniejsi kandydaci do jego przejęcia.
Producenci szukają dalszych opcji.
Oby im się udało.
Taki to dziwny serial, że niby ciężko mi się zabrać za kolejne epizody, ale jak już zacznę je oglądać, to nie mogę się oderwać.
Liczę, że uda się Hannibala zakończyć sensownie w przynajmniej jeszcze jednym sezonie, aczkolwiek dobiegające wieści nie są pocieszające.
Amazon i Netflix nie podjęły tematu kontynuacji serialu, a byli to najpoważniejsi kandydaci do jego przejęcia.
Producenci szukają dalszych opcji.
Oby im się udało.
-
sindar
-
Expert
Bryan Fuller twierdzi, że poszukiwania nowego domu dla Hannibala wciąż trwają.
Podobno nie jest wykluczony również film kinowy.
Fuller twierdzi, że producenci są tym bardziej zdeterminowani, że 3 sezon ma się zakończyć potężnym cliffhangerem.
Podobno nie jest wykluczony również film kinowy.
Fuller twierdzi, że producenci są tym bardziej zdeterminowani, że 3 sezon ma się zakończyć potężnym cliffhangerem.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Kiedy kolejny sezon?
-
sindar
-
Expert
Witaj na forum. 
Chodzi o czwarty? Na chwilę obecną na antenie jest 3, po której serial dostał cancela.
Aczkolwiek twórcy walczą o jego kontynuację.

Chodzi o czwarty? Na chwilę obecną na antenie jest 3, po której serial dostał cancela.
Aczkolwiek twórcy walczą o jego kontynuację.
-
sindar
-
Expert
Co prawda ja mam jeszcze 2 odcinki do obejrzenia, ale na antenie trzeci i zarazem ostatni (?) sezon Hannibala dobiegł końca.
Czy to już na pewno koniec serialu?
Z zapowiedzi Fullera wynika, że doktor Lecter chyba jeszcze nie zjadł jeszcze swojego ostatniego posiłku.
Martha De Laurentiis, producentka serialu, nadal prowadzi rozmowy w sprawie realizacji filmu kończącego opowieść.
Co więcej, sam Fuller twierdzi, że czeka na reakcję widowni po zakończeniu sezonu, gdyż chciałby jeszcze zrealizować 4 jego sezon, a ma do opowiedzenia ciekawą historię na temat Willa Grahama.
Trzymam kciuki, by te plany się powiodły.
Czy to już na pewno koniec serialu?
Z zapowiedzi Fullera wynika, że doktor Lecter chyba jeszcze nie zjadł jeszcze swojego ostatniego posiłku.
Martha De Laurentiis, producentka serialu, nadal prowadzi rozmowy w sprawie realizacji filmu kończącego opowieść.
Co więcej, sam Fuller twierdzi, że czeka na reakcję widowni po zakończeniu sezonu, gdyż chciałby jeszcze zrealizować 4 jego sezon, a ma do opowiedzenia ciekawą historię na temat Willa Grahama.
Trzymam kciuki, by te plany się powiodły.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Ja bym chętnie obejrzał nawet kilka sezonów jeszcze, bo serial "przyjemny"
dla oka, a "przerost formy nad treścią", którzy wszyscy wytykają, mnie nie przeszkadza raczej.

Let Life Live.
-
boron
Także obejrzałbym następny sezon. Ciekawi mnie, czy nogę Pani doktor Bedelii, będzie szamał sam Hannibal, czy Will również? (zauważyłem 3 pełne kieliszki)
"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Na drzewku cię położy i Cię wychędoży."
-
sindar
-
Expert
Obejrzałem 3 sezon do końca i...
Dziwny to serial, czasem przeładowany symbolizmem, wizjami i gadulstwem, tak, że nie ukrywam, niektóre odcinki zdarzyło mi się przedrzemać.
Niemniej za każdym razem nastawał moment i następowało przebudzenie i to ufff...
Sceny wciągające, z jednej strony niesamowicie brutalne, ale też dla kontrastu często rozgrywające się w płynnej, nieomal baletowej choreografii, w towarzystwie świetnie dopasowanej, acz niespodziewanej muzyki, słowem niesamowicie klimatyczne...
Później chwila refleksji i zastanowienie, co bohaterowie serialu i jego twórcy właściwie nam zaserwowali?
Taki to serial - inny niż wszystkie.
Jedno mogę powiedzieć - chcę więcej Hannibala w interpretacji Fullera.
Zarówno serialowego, jak i filmowego.
Pozostaje trzymać kciuki za Fullera i producentów, by ich starania zakończyły się sukcesem.
Dziwny to serial, czasem przeładowany symbolizmem, wizjami i gadulstwem, tak, że nie ukrywam, niektóre odcinki zdarzyło mi się przedrzemać.
Niemniej za każdym razem nastawał moment i następowało przebudzenie i to ufff...
Sceny wciągające, z jednej strony niesamowicie brutalne, ale też dla kontrastu często rozgrywające się w płynnej, nieomal baletowej choreografii, w towarzystwie świetnie dopasowanej, acz niespodziewanej muzyki, słowem niesamowicie klimatyczne...
Później chwila refleksji i zastanowienie, co bohaterowie serialu i jego twórcy właściwie nam zaserwowali?
Taki to serial - inny niż wszystkie.
Jedno mogę powiedzieć - chcę więcej Hannibala w interpretacji Fullera.
Zarówno serialowego, jak i filmowego.
Pozostaje trzymać kciuki za Fullera i producentów, by ich starania zakończyły się sukcesem.
-
boron
Mi się nie zdarzyło przedrzemać podczas odcinka (kurczowo ściskałem butelkę z piwem), ale trzeba przyznać, że był on wyjątkowo zakręcony w stosunku do poprzednich i naprawdę miło się go oglądało. Żal będzie, jak go nie będzie. 

"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Oceń ten serial